Κατι τέτοιες απαντήσεις βλέπω και απο μερικούς χρήστες iphone που λένε ας εχω 2πυρηνο ειναι πιο smooth απο 4πυρηνα και απο 6πυρηνα ..
Ρε συ Νικολάου εγώ έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερο από τους περισσότερους από δω μέσα στο θέμα benchmarks και σε πληροφορώ ότι το Ν5 που είχα ήταν πολύ πιο ψηλά από πολλές συσκευές όπως επίσης και από το S4 που έχεις. Και θα σας στο ξανά πω δεν παίζει ρόλο πόσο γρήγορο φαίνεται να είναι στα συγκεκριμένα αππ. Αν δούλευες για λίγο το Ν5 θα έβλεπες ότι έχω δίκιο γιατί στο Antutu το δείχνει να είναι κάτω από G2, Z1, N3 κτλ.(παρόλο που ρολαρει πιο γρήγορα από αυτά)
Επίσης δεν ανέφερα πουθενά για ios και iPhone γιατί όπως είναι γνωστό η Apple "χτίζει" το software πάνω στο hardware.
Συμφωνώ για τα benchmarks, άλλα αφού τα έχω δίπλα δίπλα να μην το τρέξω να δω αν έχουν διαφορές ;
Όσο για το smooth και την γρηγοράδα είναι και τα δυο καλύτερα από το iPhone 5S που έχω και αυτό δίπλα. Για την οθόνη και την μπαταρία δεν το συζητώ καν.
Επίσης να πω ότι η φωτογραφική του 5S απλά δεν παίζεται. Είπαμε, είναι η καλύτερη συσκευή για καλοκαίρι.
Για το λειτουργικό δεν θα πάρω θέση. Ο καθένας με ότι βολεύεται
Σε αναμονή λοιπόν για το iPhone 6 με iOS 8 και βλέπουμε ...
edit:
το δαχτυλικό αποτύπωμα της Samsung είναι για γέλια
Ρε συ απλά δεν κατάλαβα ποιες ήταν οι συσκευές, η μία είναι το S5, αλλά η άλλη? Και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι πιο γρήγορο από 5S (που θα είναι σίγουρα) γιατί δεν έχω iPhone εδώ και μερικά χρόνια ούτε πρόκειται προς το παρόν να αποκτήσω. Όπως επίσης εννοείται ότι θα είναι καλύτερο σε αυτά που προ ανέφερες.
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 12/06/2014 - 15:29