Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11596   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/06/2014 - 13:07

Τι βλέπουμε φίλε μου? Πάντως να μην τα πολύ εμπιστεύεσαι τα benchmarks. Αν η συσκευή σου τρέχει σωστά ότι και να λένε τα benchmarks δεν παίζουν ρόλο. Να σου πω ένα παράδειγμα, το N5 έχει χαμηλότερο σκορ από πολλά κινητά αλλά είναι πολύ πιο smooth από αυτά.

Κατι τέτοιες απαντήσεις βλέπω και απο μερικούς χρήστες iphone που λένε ας εχω 2πυρηνο ειναι πιο smooth απο 4πυρηνα και απο 6πυρηνα ..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11597   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 12/06/2014 - 13:23

Κατι τέτοιες απαντήσεις βλέπω και απο μερικούς χρήστες iphone που λένε ας εχω 2πυρηνο ειναι πιο smooth απο 4πυρηνα και απο 6πυρηνα ..

... και απο συμπυρηνα  !!

#11598   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 13:50

Τι βλέπουμε φίλε μου? Πάντως να μην τα πολύ εμπιστεύεσαι τα benchmarks. Αν η συσκευή σου τρέχει σωστά ότι και να λένε τα benchmarks δεν παίζουν ρόλο. Να σου πω ένα παράδειγμα, το N5 έχει χαμηλότερο σκορ από πολλά κινητά αλλά είναι πολύ πιο smooth από αυτά.

Συμφωνώ για τα benchmarks, άλλα αφού τα έχω δίπλα δίπλα να μην το τρέξω να δω αν έχουν διαφορές ;

Όσο για το smooth και την γρηγοράδα είναι και τα δυο καλύτερα από το iPhone 5S που έχω και αυτό δίπλα. Για την οθόνη και την μπαταρία δεν το συζητώ καν.

Επίσης να πω ότι η φωτογραφική του 5S απλά δεν παίζεται. Είπαμε, είναι η καλύτερη συσκευή για καλοκαίρι.

Για το λειτουργικό δεν θα πάρω θέση. Ο καθένας με ότι βολεύεται

Σε αναμονή λοιπόν για το iPhone 6 με iOS 8 και βλέπουμε ...

edit:

το δαχτυλικό αποτύπωμα της Samsung είναι για γέλια

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 12/06/2014 - 13:51

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#11599   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/06/2014 - 14:29

Έχω λιώσει στα γέλια .....

#11600   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 12/06/2014 - 15:15

Δωρεάν Swiftkey για τις συσκευές σας.

Σε όσους το εχουν ήδη αγοράσει , δώρο θέματα αξίας 5$.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#11601   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 12/06/2014 - 15:28

Ρε συ Νικολάου εγώ έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερο από τους περισσότερους από δω μέσα στο θέμα benchmarks και σε πληροφορώ ότι το Ν5 που είχα ήταν πολύ πιο ψηλά από πολλές συσκευές όπως επίσης και από το S4 που έχεις. Και θα σας στο ξανά πω δεν παίζει ρόλο πόσο γρήγορο φαίνεται να είναι στα συγκεκριμένα αππ. Αν δούλευες για λίγο το Ν5 θα έβλεπες ότι έχω δίκιο γιατί στο Antutu το δείχνει να είναι κάτω από G2, Z1, N3 κτλ.(παρόλο που ρολαρει πιο γρήγορα από αυτά)

Επίσης δεν ανέφερα πουθενά για ios και iPhone γιατί όπως είναι γνωστό η Apple "χτίζει" το software πάνω στο hardware.

Συμφωνώ για τα benchmarks, άλλα αφού τα έχω δίπλα δίπλα να μην το τρέξω να δω αν έχουν διαφορές ;
Όσο για το smooth και την γρηγοράδα είναι και τα δυο καλύτερα από το iPhone 5S που έχω και αυτό δίπλα. Για την οθόνη και την μπαταρία δεν το συζητώ καν.
Επίσης να πω ότι η φωτογραφική του 5S απλά δεν παίζεται. Είπαμε, είναι η καλύτερη συσκευή για καλοκαίρι.

edit:

Ρε συ απλά δεν κατάλαβα ποιες ήταν οι συσκευές, η μία είναι το S5, αλλά η άλλη? Και να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι πιο γρήγορο από 5S (που θα είναι σίγουρα) γιατί δεν έχω iPhone εδώ και μερικά χρόνια ούτε πρόκειται προς το παρόν να αποκτήσω. Όπως επίσης εννοείται ότι θα είναι καλύτερο σε αυτά που προ ανέφερες.

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 12/06/2014 - 15:29

#11602   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 15:32

Aφου το έγραψα ρε Μπάμπη, Νote 3 vs S5

#11603   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 12/06/2014 - 15:54

Aφου το έγραψα ρε Μπάμπη, Νote 3 vs S5

Πραγματικά δεν το πρόσεξα καθόλου. Και αυτή η Samsung όλο κωδικούς πρέπει να είναι? 😀

#11604   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 16:13

Δωρεάν Swiftkey για τις συσκευές σας.

Σε όσους το εχουν ήδη αγοράσει , δώρο θέματα αξίας 5$.

Έβαλαν στο App store το Swiftkey;; κιόλας? παίζει και με την 7;  :P

#11605   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/06/2014 - 16:22

edit:

για την φωτογραφικη σιγουρα εννοεις το s5 και οχι το 5s....γιατι η φωτογραφικη του s5 ειναι πραγματικα οτι καλύτερο εχω δοκιμασει σε κινητο.

#11606   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 16:33

για την φωτογραφικη σιγουρα εννοεις το s5 και οχι το 5s....γιατι η φωτογραφικη του s5 ειναι πραγματικα οτι καλύτερο εχω δοκιμασει σε κινητο.

ωωωωω ναι, για το S5 ήθελα να γράψω. Μας έχουν τρελάνει αυτά τα S

#11607   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/06/2014 - 18:50

οποιος θελει να δει τι θα πει smooth χωρις πολλους επεξεργαστες και τι θα πει αρμονια λειτουργικου με hardware πρεπει να παιξει λιγη ωρα με ενα motoG και θα καταλαβει οτι το προβλημα στα android ειναι το πολυ bloatware και το λειτουργικο οπως το αντιλαμβανεται η καθε εταιρεια και οχι το hardware ....

γιαυτο εαν καποιος πεταξει σε ενα ς3 πχ μια CM11 θα εχει αλλη συσκευη ενω νε της μαμας την ρομ σερνεται 

#11608   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 12/06/2014 - 19:12

οποιος θελει να δει τι θα πει smooth χωρις πολλους επεξεργαστες και τι θα πει αρμονια λειτουργικου με hardware πρεπει να παιξει λιγη ωρα με ενα motoG και θα καταλαβει οτι το προβλημα στα android ειναι το πολυ bloatware και το λειτουργικο οπως το αντιλαμβανεται η καθε εταιρεια και οχι το hardware ....

γιαυτο εαν καποιος πεταξει σε ενα ς3 πχ μια CM11 θα εχει αλλη συσκευη ενω νε της μαμας την ρομ σερνεται

Ρε παιδια τα εχουμε ξαναπει αυτα.. ωραιο το pure android οσων αφορα την ταχυτητα, συμφωνω, αλλα ειναι παρα πολυ γυμνο.. στην συσκευασια του nexus 5 δεν περιεχονται καν ακουστικα.. και μετα κοροιδευουμε την apple.. προσωπικα προτιμω να εχω μια πληρης συσκευη που να εχει τα παντα μεσα στο ui και να πηγαινει σφαιρα... και το note 3 και το g2 στην kk πηγαινουν κομματια κ εχουν πολυ περισσοτερες λειτουργιες πανω, και τρομερη αυτονομια που δεν θα την δεις σε αλλες συσκευες ευκολα.. τις προαλλες που ημασταν για καφε κ ηρθε απο σερρες ενα φιλαρακι με nexus 5, το g2 ενος φιλου ανοιγε σελιδες πιο γρηγορα στο browsing.. επειδη ανοιγεις με το pure 4-5 εφαρμογες συστηματος πιο γρηγορα δεν εγινε κ τιποτα, ειδικα αν σκεφτεις ποσα χανεις σε επιπεδο λειτουργιων και αυτονομιας (στην περιπτωση του nexus 5).. προσωπικη αποψη...

#11609   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/06/2014 - 19:18

Ρε παιδια τα εχουμε ξαναπει αυτα.. ωραιο το pure android οσων αφορα την ταχυτητα, συμφωνω, αλλα ειναι παρα πολυ γυμνο.. στην συσκευασια του nexus 5 δεν περιεχονται καν ακουστικα.. και μετα κοροιδευουμε την apple.. προσωπικα προτιμω να εχω μια πληρης συσκευη που να εχει τα παντα μεσα στο ui και να πηγαινει σφαιρα... και το note 3 και το g2 στην kk πηγαινουν κομματια κ εχουν πολυ περισσοτερες λειτουργιες πανω, και τρομερη αυτονομια που δεν θα την δεις σε αλλες συσκευες ευκολα.. τις προαλλες που ημασταν για καφε κ ηρθε απο σερρες ενα φιλαρακι με nexus 5, το g2 ενος φιλου ανοιγε σελιδες πιο γρηγορα στο browsing.. επειδη ανοιγεις με το pure 4-5 εφαρμογες συστηματος πιο γρηγορα δεν εγινε κ τιποτα, ειδικα αν σκεφτεις ποσα χανεις σε επιπεδο λειτουργιων και αυτονομιας (στην περιπτωση του nexus 5).. προσωπικη αποψη...

ναι συμφωνω απολυτα 

απλα λεω για το smooth και το hardware οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχει καποιος τρελο εργαλειο για να μην εχεi lag ...

#11610   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/06/2014 - 19:22

Όντως το moto g Είναι άλλη κατηγορία για τα λεφτά του και αυτά που προσφέρει είναι απλά τέλειο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες