Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#7021   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:06

Παίδες nlpwakelock & nlpcollectorwakelock.. Έχει κανείς ιδέα τι είναι και πως θα φύγουν μια και καλή από μπροστά μου;

Όποια rom και αν έχω πάντα τα βλέπω, κλείνω την τοποθεσία από wifi & δίκτυα και σταματάει το ένα, το άλλο μένει.. Κάνω reboot σταματάνε και τα δυο, κάποια στιγμή τα ξαναβλέπω όμως..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#7022   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:08

Παίδες nlpwakelock & nlpcollectorwakelock.. Έχει κανείς ιδέα τι είναι και πως θα φύγουν μια και καλή από μπροστά μου;
Όποια rom και αν έχω πάντα τα βλέπω, κλείνω την τοποθεσία από wifi & δίκτυα και σταματάει το ένα, το άλλο μένει.. Κάνω reboot σταματάνε και τα δυο, κάποια στιγμή τα ξαναβλέπω όμως..

Αυτο εχει να κανει με τον κερνελ που φορας.. Δεν πεφτει σε καλο deep sleep οταν δεν χρησιμοποιεις την συσκευη.. Κανε μια δοκιμη.. Βαλε adam kernel και δες αν θα τα εχεις αυτα.. Ή τον neak kernel (δεν θυμαμαι κ ποια συσκευη εχεις)..

#7023   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.969 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:13

Θα μπορούσε τουλάχιστον το φόρουμ να δημιουργήσει 3-4 τοπικ επίσημα και όχι στο bla-bla με τα κορυφαία smartphone της αγοράς.
Π.χ S4 και Νote 3. Nexus 3-4 και άντε ενα,δυο ακόμη .
Δύσκολο σίγουρα ,αλλα ολα γίνονται πιστεύω με καλή θέληση .
Θα τραβούσε επίσης πολυ κόσμο και απο το myphone .....
Αν άρχιζαν τα παρατράγουδα ,τότε Οκ η διαχείρηση θα τα έκλεινε αυτομάτως .
Μια δοκιμή όμως πιστεύω θα ήτανε οτι καλύτερο
:)
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#7024   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:13

Αυτο εχει να κανει με τον κερνελ που φορας.. Δεν πεφτει σε καλο deep sleep οταν δεν χρησιμοποιεις την συσκευη.. Κανε μια δοκιμη.. Βαλε adam kernel και δες αν θα τα εχεις αυτα.. Ή τον neak kernel (δεν θυμαμαι κ ποια συσκευη εχεις)..

Δεν παίζει Στέφανε.. Έχω δοκιμάσει πολλές rom και adam kernel σε omega και wanamlite και τίποτα.. Google edition επίσης και cyanogenmod τώρα και πάλι τα ίδια.. S4 έχω.

#7025   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:16

Θα μπορούσε τουλάχιστον το φόρουμ να δημιουργήσει 3-4 τοπικ επίσημα και όχι στο bla-bla με τα κορυφαία smartphone της αγοράς.
Π.χ S4 και Νote 3. Nexus 3-4 και άντε ενα,δυο ακόμη .
Δύσκολο σίγουρα ,αλλα ολα γίνονται πιστεύω με καλή θέληση .
Θα τραβούσε επίσης πολυ κόσμο και απο το myphone .....
Αν άρχιζαν τα παρατράγουδα ,τότε Οκ η διαχείρηση θα τα έκλεινε αυτομάτως .
Μια δοκιμή όμως πιστεύω θα ήτανε οτι καλύτερο
:)

Ειναι ενα πολυ δυσκολο κομματι αυτο, και σιγουρα το υφος της iphonehellas ειναι διαφορετικο, και το λεει κ το ονομα του φορουμ... Θα αναγκαζοντουσαν να "ριξουν" την τεραστια υποστηριξη που διαθετουν στις idevices για να βρουν χρονο να καλυψουμ και τα νηματα αλλων συσκευων, και αυτο σιγουρα δεν το θελει κανενας.. Ετσι το βρηκαμε το φορουμ κ ετσι πρεπει να παραμεινει.. Στο κομματι των idevices ειναι το κορυφαιο.. Οτι θα τους ξεσκιζε ολους το πιστευω κ εγω, αλλα....

#7026   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:19

Δεν παίζει Στέφανε.. Έχω δοκιμάσει πολλές rom και adam kernel σε omega και wanamlite και τίποτα.. Google edition επίσης και cyanogenmod τώρα και πάλι τα ίδια.. S4 έχω.

Τον κερνελ τον εχεις αφησει με μαμα ρυθμισεις; ισως να οφειλεται κ στα google services και να τρεχουν background services απο πισω και να μην αφηνουν την συσκευη να πεφτει σε deep sleep..

#7027   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.969 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:26

Ειναι ενα πολυ δυσκολο κομματι αυτο, και σιγουρα το υφος της iphonehellas ειναι διαφορετικο, και το λεει κ το ονομα του φορουμ... Θα αναγκαζοντουσαν να "ριξουν" την τεραστια υποστηριξη που διαθετουν στις idevices για να βρουν χρονο να καλυψουμ και τα νηματα αλλων συσκευων, και αυτο σιγουρα δεν το θελει κανενας.. Ετσι το βρηκαμε το φορουμ κ ετσι πρεπει να παραμεινει.. Στο κομματι των idevices ειναι το κορυφαιο.. Οτι θα τους ξεσκιζε ολους το πιστευω κ εγω, αλλα....

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Στεφανε :)
Απλά εγω αναφέρθηκα σε 3-4 τοπικ επίσημα ανάμεσα στο τόσες χιλιάδες αλλα που αφορούν idevices.
Πιστεύω πως δεν θα αλλάξει καθολου το ύφος του φόρουμ με 3-4 τοπικ ,το οποιο ούτε εγω προσωπικά θέλω αλλα ίσα ίσα πιστεύω πως θα γινότανε πολυ πιο ενδιαφέρων .
Εγω προσωπικά έχω ipad και iphone ,αλλα ενδιαφερομαι π.χ για το nexus 4 ,δεν γουστάρω να μπαίνω στο myphone πλέον ,διότι όπως προαναφέρθηκε εχει αλλάξει τελείως .......
Θα μπορούσα να κάνω την ενημέρωση μου για το nexus και απο αυτο εδώ το φόρουμ .
Μπορει να δημιουργηθούν και προστριβές ....και παρατράγουδα .
Σε αυτήν την περίπτωση όπως είπα ο admin καπακι delete .....
Μια δοκιμή πιστεύω θα ηταν για καλό όλων .
Τέλος θα ξανα επαναλάβω ,για 3 άντε 4 τοπικ (κορυφαιων πάντα android συσκευων) αναφέρομαι και όχι για μεγαλύτερο αριθμό τοπικ ,διότι εκει ναι θα αρχίσει να χαλάει η φιλοσοφία του iphone ,την οποία δεν την θελω ούτε εγω :)

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 09/09/2013 - 19:27

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#7028   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:28

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Στεφανε :)
Απλά εγω αναφέρθηκα σε 3-4 τοπικ επίσημα ανάμεσα στο τόσες χιλιάδες αλλα που αφορούν idevices.
Πιστεύω πως δεν θα αλλάξει καθολου το ύφος του φόρουμ με 3-4 τοπικ ,το οποιο ούτε εγω προσωπικά θέλω αλλα ίσα ίσα πιστεύω πως θα γινότανε πολυ πιο ενδιαφέρων .
Εγω προσωπικά έχω ipad και iphone ,αλλα ενδιαφερομαι π.χ για το nexus 4 ,δεν γουστάρω να μπαίνω στο myphone πλέον ,διότι όπως προαναφέρθηκε εχει αλλάξει τελείως .......
Θα μπορούσα να κάνω την ενημέρωση μου για το nexus και απο αυτο εδώ το φόρουμ .
Μπορει να δημιουργηθούν και προστριβές ....και παρατράγουδα .
Σε αυτήν την περίπτωση όπως είπα ο admin καπακι delete .....
Μια δοκιμή πιστεύω θα ηταν για καλό όλων .
Τέλος θα ξανα επαναλάβω ,για 3 άντε 4 τοπικ (κορυφαιων παντ android συσκευων) αναφέρομαι και όχι για μεγαλύτερο αριθμό τοπικ ,διότι εκει ναι θα αρχίσει να χαλάει η φιλοσοφία του iphone ,την οποία δεν την θελω ούτε εγω :)

Εχει μια λογικη το σκεπτικο σου, αλλα απο την στιγμη που οι διαχειριστες του φορουμ δεν ασχουνται με andoid devices, ειναι ενα δυσκολο project.. Καταλαβαινεις τι θελω να πω..

#7029   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.969 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:32

Εχει μια λογικη το σκεπτικο σου, αλλα απο την στιγμη που οι διαχειριστες του φορουμ δεν ασχουνται με andoid devices, ειναι ενα δυσκολο project.. Καταλαβαινεις τι θελω να πω..

Δεν θα ασχολούνται αυτοί ...εμείς θα ασχολούμαστε ....(πλάκα κάνω )
Ειναι δύσκολο σίγουρα ,αλλα ποτέ δεν ξέρεις .
Για ολα υπαρχει μια αρχή ,αρκεί να υπαρχει καλή θέληση :)

#7030   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:38

android forum με gordito moderator!!!! αυτο θελει ο λαος

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#7031   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2013 - 19:39

Τον κερνελ τον εχεις αφησει με μαμα ρυθμισεις; ισως να οφειλεται κ στα google services και να τρεχουν background services απο πισω και να μην αφηνουν την συσκευη να πεφτει σε deep sleep..

Ναι με μαμά ρυθμίσεις.. Μα google services είναι, έτσι το αναφέρει στα στατιστικά της μπαταρίας απλά με το wakelock detector βλέπω ότι είναι τα nlp wakelocks..

Το θέμα είναι ότι την ξεζουμίζουν τόσο καιρό την μπαταρία και δεν έχω βρει τι στο καλό είναι, πέρα από το ένα που σταματά να τρέχει όταν κλείνω τις υπηρεσίες τοποθεσίας από δίκτυα.. Αλλά δεν λέει και να τα έχω συνέχεια κλειστά για αυτό

#7032   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/09/2013 - 20:06

Γυρισα Αθήνα και ήρθε η ώρα για Root. Θυμάμαι πως γίνεται κλπ κλπ.

Η απορία μ είναι η εξής:

Αν θέλω να περάσω custom rom , το root Με το CF-AutoRoot αρκεί; ή χρειάζεται κάτι άλλο;

Ένα clockworkmod recovery που διάβασα τι είναι;

Να τονίσω οτι ακομα δεν εχω καρτα SD.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#7033   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/09/2013 - 20:44

καλα νταξει....και μονο τα προγραμματα που εχω δωρεαν τα οποια στο itunes εχουν 50 και 40 ευρω 

δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω συσκευη....και για να μην λεω μεγαλα λογια αν βγει ενα καλο iphone με μεγαλη οθονη 

θα εχω και αυτο και το αλλο!εχω παθει πλακα.

#7034   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/09/2013 - 20:56

Έλα και δεν κρατιέμαι και θέλω να φλασάρω custom rom! 

Με την τελευταια Γερμανική τι παίζει; 

Φλασάρω απο Odin ή απο CWM ?? 

(Αρχικά δουλεύει το CWM στη νεα Γερμανικη;)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#7035   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2013 - 21:52

Έλα και δεν κρατιέμαι και θέλω να φλασάρω custom rom!

Με την τελευταια Γερμανική τι παίζει;

Φλασάρω απο Odin ή απο CWM ??

(Αρχικά δουλεύει το CWM στη νεα Γερμανικη;)

Μην κανεις την μ@λ@κι@ και βαλεις την νεα γερμανικη... Ελπιζω να σε προλαβα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11