Ειναι ενα πολυ δυσκολο κομματι αυτο, και σιγουρα το υφος της iphonehellas ειναι διαφορετικο, και το λεει κ το ονομα του φορουμ... Θα αναγκαζοντουσαν να "ριξουν" την τεραστια υποστηριξη που διαθετουν στις idevices για να βρουν χρονο να καλυψουμ και τα νηματα αλλων συσκευων, και αυτο σιγουρα δεν το θελει κανενας.. Ετσι το βρηκαμε το φορουμ κ ετσι πρεπει να παραμεινει.. Στο κομματι των idevices ειναι το κορυφαιο.. Οτι θα τους ξεσκιζε ολους το πιστευω κ εγω, αλλα....
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Στεφανε

Απλά εγω αναφέρθηκα σε 3-4 τοπικ επίσημα ανάμεσα στο τόσες χιλιάδες αλλα που αφορούν idevices.
Πιστεύω πως δεν θα αλλάξει καθολου το ύφος του φόρουμ με 3-4 τοπικ ,το οποιο ούτε εγω προσωπικά θέλω αλλα ίσα ίσα πιστεύω πως θα γινότανε πολυ πιο ενδιαφέρων .
Εγω προσωπικά έχω ipad και iphone ,αλλα ενδιαφερομαι π.χ για το nexus 4 ,δεν γουστάρω να μπαίνω στο myphone πλέον ,διότι όπως προαναφέρθηκε εχει αλλάξει τελείως .......
Θα μπορούσα να κάνω την ενημέρωση μου για το nexus και απο αυτο εδώ το φόρουμ .
Μπορει να δημιουργηθούν και προστριβές ....και παρατράγουδα .
Σε αυτήν την περίπτωση όπως είπα ο admin καπακι delete .....
Μια δοκιμή πιστεύω θα ηταν για καλό όλων .
Τέλος θα ξανα επαναλάβω ,για 3 άντε 4 τοπικ (κορυφαιων πάντα android συσκευων) αναφέρομαι και όχι για μεγαλύτερο αριθμό τοπικ ,διότι εκει ναι θα αρχίσει να χαλάει η φιλοσοφία του iphone ,την οποία δεν την θελω ούτε εγω
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 09/09/2013 - 19:27