Αυτο ειναι τρελλη αυτονομια ή κανεις πλακα?
Πλάκα κάνω! Με 2300 μπαταρία και 5" οθόνη με SD800 δύσκολα τα πράγματα. Απλά αν έχει 4 ώρες στην οθόνη(που δεν το κόβω) για μένα καλά είναι.....
Δημοσίευση 07/10/2013 - 21:56
Αυτο ειναι τρελλη αυτονομια ή κανεις πλακα?
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:04
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:13
Χαχαχα ... βλεπω αναρωτηθηκες γιατι ειναι τοσο καλη η διαφημιση της Sammy, ψαχτηκες και βρηκες την απαντηση ...
Μου την θυμισε κατευθειαν
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:15
Κανονικα πρεπει να κανεις ενα format sdcard πριν περασεις την 4.3 γιατι προκειται για τελειως διαφορετικη εκδοση.. οχι μονο τα wipes.. το ιδιο συμβαινει κ με τις aosp roms, ονομαζουν αλλιως τον εσωτερικο χωρο.. ασ'το ετσι κ στο επομενο update που λογικα θα βγει η official 4.3 κανε ενα clean flash..Περασα στο note3 την 4.3 rom και μου εχει φτιαξει ενα path /emulated/0 στην οποια βλεπω τα αρχεια που εχει περασει η ρομ και τα προγραμματα που εγκατεστησα. Υπαρχει ομως και το path /emulated/0/0 το οποιο μου πιανει 5gb και εχει φακελους και αρχεια απο την παλια ρομ. Να τον σβησω το φακελο αυτο ή δεν πρεπει?
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:20
Κάπου πιο πίσω αναφέρθηκε ότι το note 3 δεν έχει fm radio. Είστε σίγουροι βρε παιδιά; Γιατί s4 δεν πήρα γι' αυτόν τον λόγο αν και το μέγεθός του είναι το ιδανικό για μένα. Το μέγεθος του note 3 με τρομάζει λίγο είναι η αλήθεια...
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:20
Κανονικα πρεπει να κανεις ενα format sdcard πριν περασεις την 4.3 γιατι προκειται για τελειως διαφορετικη εκδοση.. οχι μονο τα wipes.. το ιδιο συμβαινει κ με τις aosp roms, ονομαζουν αλλιως τον εσωτερικο χωρο.. ασ'το ετσι κ στο επομενο update που λογικα θα βγει η official 4.3 κανε ενα clean flash..
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:33
Τελικα επιβεβαιωθηκε πως δεν εχει ραδιοφωνο φιλε.. το μεγεθος αδικα το φοβαστε μερικοι, γιατι την πρωτη εβδομαδα το εχεις συνηθισει κ μετα δεν θα μπορεις να δουλεψεις μικροτερη συσκευη... την ελλειψη ραδιοφωνου δεν ξερω αν μπορει καποιος νασυνηθισει βεβαια, αναλογως αν το χρειαζεται ή οχιΚάπου πιο πίσω αναφέρθηκε ότι το note 3 δεν έχει fm radio. Είστε σίγουροι βρε παιδιά; Γιατί s4 δεν πήρα γι' αυτόν τον λόγο αν και το μέγεθός του είναι το ιδανικό για μένα. Το μέγεθος του note 3 με τρομάζει λίγο είναι η αλήθεια...
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:50
Τελικα επιβεβαιωθηκε πως δεν εχει ραδιοφωνο φιλε.. το μεγεθος αδικα το φοβαστε μερικοι, γιατι την πρωτη εβδομαδα το εχεις συνηθισει κ μετα δεν θα μπορεις να δουλεψεις μικροτερη συσκευη... την ελλειψη ραδιοφωνου δεν ξερω αν μπορει καποιος νασυνηθισει βεβαια, αναλογως αν το χρειαζεται ή οχι
Η έλλειψη ραδιοφώνου με χαλάει πιο πολύ από το μέγεθος να πω την αλήθεια. Αν και είναι όντως μεγάλο για να το έχω πάνω μου στην δουλειά, θα μ' εμποδίζει στις κινήσεις μου φαντάζομαι, θα το έπαιρνα αν είχε ράδιο. (Όχι ότι αποκλείω ότι μπορεί να το πάρω και τώρα.) Αλλά χωρίς wifi στη δουλειά, μου είναι απαραίτητο το ράδιο.
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:58
Η έλλειψη ραδιοφώνου με χαλάει πιο πολύ από το μέγεθος να πω την αλήθεια. Αν και είναι όντως μεγάλο για να το έχω πάνω μου στην δουλειά, θα μ' εμποδίζει στις κινήσεις μου φαντάζομαι, θα το έπαιρνα αν είχε ράδιο. (Όχι ότι αποκλείω ότι μπορεί να το πάρω και τώρα.) Αλλά χωρίς wifi στη δουλειά, μου είναι απαραίτητο το ράδιο.
Δημοσίευση 07/10/2013 - 23:19
Περασα στο note3 την 4.3 rom και μου εχει φτιαξει ενα path /emulated/0 στην οποια βλεπω τα αρχεια που εχει περασει η ρομ και τα προγραμματα που εγκατεστησα. Υπαρχει ομως και το path /emulated/0/0 το οποιο μου πιανει 5gb και εχει φακελους και αρχεια απο την παλια ρομ. Να τον σβησω το φακελο αυτο ή δεν πρεπει?
To note3 με 4.3 δεν έρχεται; τι εννοείς την πέρασες;
Δημοσίευση 08/10/2013 - 00:00
Note2 εννοει.. το υποσυνειδητο του εγραψε note3To note3 με 4.3 δεν έρχεται; τι εννοείς την πέρασες;
Δημοσίευση 08/10/2013 - 01:41
Δημοσίευση 08/10/2013 - 02:02
Εχει χαθει το μετρο εντελως!!!Διευκρίνηση. Το δεξιά είναι iPh 5.
http://bgr.com/2013/...photos-verizon/
Δημοσίευση 08/10/2013 - 13:48
ακουσατε τα νεα για το nexus 5 η εκδοση με τα 32gb λενε θα εχει 3000 mAh μπαταρια... αν ισχυσουν αυτα πιστευω θα παει παρα πολυ καλα
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες