Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#7921   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 07/10/2013 - 21:56

Αυτο ειναι τρελλη αυτονομια ή κανεις πλακα?

Πλάκα κάνω! Με 2300 μπαταρία και 5" οθόνη με SD800 δύσκολα τα πράγματα. Απλά αν έχει 4 ώρες στην οθόνη(που δεν το κόβω) για μένα καλά είναι.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#7922   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:04

Περασα στο note3 την 4.3 rom και μου εχει φτιαξει ενα path /emulated/0 στην οποια βλεπω τα αρχεια που εχει περασει η ρομ και τα προγραμματα που εγκατεστησα. Υπαρχει ομως και το path /emulated/0/0 το οποιο μου πιανει 5gb και εχει φακελους και αρχεια απο την παλια ρομ. Να τον σβησω το φακελο αυτο ή δεν πρεπει?

#7923   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:13

Χαχαχα  ... βλεπω αναρωτηθηκες γιατι ειναι τοσο καλη η διαφημιση της Sammy, ψαχτηκες και βρηκες την απαντηση ...

Μου την θυμισε κατευθειαν ;)

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#7924   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:15

Περασα στο note3 την 4.3 rom και μου εχει φτιαξει ενα path /emulated/0 στην οποια βλεπω τα αρχεια που εχει περασει η ρομ και τα προγραμματα που εγκατεστησα. Υπαρχει ομως και το path /emulated/0/0 το οποιο μου πιανει 5gb και εχει φακελους και αρχεια απο την παλια ρομ. Να τον σβησω το φακελο αυτο ή δεν πρεπει?

Κανονικα πρεπει να κανεις ενα format sdcard πριν περασεις την 4.3 γιατι προκειται για τελειως διαφορετικη εκδοση.. οχι μονο τα wipes.. το ιδιο συμβαινει κ με τις aosp roms, ονομαζουν αλλιως τον εσωτερικο χωρο.. ασ'το ετσι κ στο επομενο update που λογικα θα βγει η official 4.3 κανε ενα clean flash..

#7925   djtakis

djtakis

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:20

Κάπου πιο πίσω αναφέρθηκε ότι το note 3 δεν έχει fm radio. Είστε σίγουροι βρε παιδιά; Γιατί s4 δεν πήρα γι' αυτόν τον λόγο αν και το μέγεθός του είναι το ιδανικό για μένα. Το μέγεθος του note 3 με τρομάζει λίγο είναι η αλήθεια...

#7926   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:20

Κανονικα πρεπει να κανεις ενα format sdcard πριν περασεις την 4.3 γιατι προκειται για τελειως διαφορετικη εκδοση.. οχι μονο τα wipes.. το ιδιο συμβαινει κ με τις aosp roms, ονομαζουν αλλιως τον εσωτερικο χωρο.. ασ'το ετσι κ στο επομενο update που λογικα θα βγει η official 4.3 κανε ενα clean flash..

Ωραια οταν βγει, θα μου πειτε πως τα σβηνω τελειως. Θα σβησω τωρα καποιους φακελους που ξερω σιγουρα οτι δεν χρειαζονται

#7927   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:33

Κάπου πιο πίσω αναφέρθηκε ότι το note 3 δεν έχει fm radio. Είστε σίγουροι βρε παιδιά; Γιατί s4 δεν πήρα γι' αυτόν τον λόγο αν και το μέγεθός του είναι το ιδανικό για μένα. Το μέγεθος του note 3 με τρομάζει λίγο είναι η αλήθεια...

Τελικα επιβεβαιωθηκε πως δεν εχει ραδιοφωνο φιλε.. το μεγεθος αδικα το φοβαστε μερικοι, γιατι την πρωτη εβδομαδα το εχεις συνηθισει κ μετα δεν θα μπορεις να δουλεψεις μικροτερη συσκευη... την ελλειψη ραδιοφωνου δεν ξερω αν μπορει καποιος νασυνηθισει βεβαια, αναλογως αν το χρειαζεται ή οχι

#7928   djtakis

djtakis

iPH Member

• 226 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:50

Τελικα επιβεβαιωθηκε πως δεν εχει ραδιοφωνο φιλε.. το μεγεθος αδικα το φοβαστε μερικοι, γιατι την πρωτη εβδομαδα το εχεις συνηθισει κ μετα δεν θα μπορεις να δουλεψεις μικροτερη συσκευη... την ελλειψη ραδιοφωνου δεν ξερω αν μπορει καποιος νασυνηθισει βεβαια, αναλογως αν το χρειαζεται ή οχι

Η έλλειψη ραδιοφώνου με χαλάει πιο πολύ από το μέγεθος να πω την αλήθεια. Αν και είναι όντως μεγάλο για να το έχω πάνω μου στην δουλειά, θα μ' εμποδίζει στις κινήσεις μου φαντάζομαι, θα το έπαιρνα αν είχε ράδιο. (Όχι ότι αποκλείω ότι μπορεί να το πάρω και τώρα.) Αλλά χωρίς wifi στη δουλειά, μου είναι απαραίτητο το ράδιο.

#7929   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:58

Η έλλειψη ραδιοφώνου με χαλάει πιο πολύ από το μέγεθος να πω την αλήθεια. Αν και είναι όντως μεγάλο για να το έχω πάνω μου στην δουλειά, θα μ' εμποδίζει στις κινήσεις μου φαντάζομαι, θα το έπαιρνα αν είχε ράδιο. (Όχι ότι αποκλείω ότι μπορεί να το πάρω και τώρα.) Αλλά χωρίς wifi στη δουλειά, μου είναι απαραίτητο το ράδιο.

Δυστυχως βλεπω πως ολες οι εταριες προς τα εκει την πηγαινουν την δουλεια σιγα σιγα, στον βωμο των data μεσω ιντερνετ..

#7930   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/10/2013 - 23:19

To note3 με 4.3 δεν έρχεται; τι εννοείς την πέρασες; 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#7931   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2013 - 00:00

To note3 με 4.3 δεν έρχεται; τι εννοείς την πέρασες;

Note2 εννοει.. το υποσυνειδητο του εγραψε note3 :lol:

#7932   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/10/2013 - 01:41

Διευκρίνηση. Το δεξιά είναι iPh 5.

http://bgr.com/2013/...photos-verizon/

one-max_verizon1.jpg?w=618

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#7933   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/10/2013 - 02:02

Διευκρίνηση. Το δεξιά είναι iPh 5.

http://bgr.com/2013/...photos-verizon/

one-max_verizon1.jpg?w=618

Εχει χαθει το μετρο εντελως!!!

#7934   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 08/10/2013 - 03:35

Το αριστερά είναι Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

#7935   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2013 - 13:48

ακουσατε τα νεα για το nexus 5 η εκδοση με τα 32gb λενε θα εχει 3000 mAh μπαταρια... αν ισχυσουν αυτα πιστευω θα παει παρα πολυ καλα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες