Νομιζω οτι η ωραιοτερη συσκευη στις 5'' ειναι το καινυργιο Nexus
Nexus 5 Unboxing
Το ίδιο έλεγα εχθες σε μια παρέα. Δεν ξέρω γιατί , αλλα αυτό το σκέτο μαύριο είναι απίστευτο.
Δημοσίευση 02/11/2013 - 13:36
Νομιζω οτι η ωραιοτερη συσκευη στις 5'' ειναι το καινυργιο Nexus
Nexus 5 Unboxing
Το ίδιο έλεγα εχθες σε μια παρέα. Δεν ξέρω γιατί , αλλα αυτό το σκέτο μαύριο είναι απίστευτο.
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:03
Μάλλον βρήκα ένα λόγο να πάω σε android μετά από 4 χρονια ios. Και αυτό λέγεται nexus5! (βεβαια τα macintosh τα θεωρώ πλέον σχεδόν απίθανο να τα αποχωριστώ)
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:17
(βεβαια τα macintosh τα θεωρώ πλέον σχεδόν απίθανο να τα αποχωριστώ)
Αυτο δεν χρειαζοταν καν να το αναφερεις.
Δεν υπαρχει επιστροφη σε win μετα το OS X, 100%
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 02/11/2013 - 16:18
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:18
Αυτο δεν χρειαζοταν καν να το αναφερεις.
Δεν υπαρχει επιστροφη 100%
η μονη ανυσηχια μου είναι κατά ποσο συμβατό θα είναι με τα macos
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:21
η μονη ανυσηχια μου είναι κατά ποσο συμβατό θα είναι με τα macos
Κανένα πρόβλημα πια, όλα έχουν γίνει απλά και εύκολα
http://www.android.com/filetransfer/
Eπίσης για διαχείριση over the air από browser
http://www.airdroid.com/
iTunes to Android syncing - iSyncr -
http://www.nextsmart...read.php?t=1284
Για να συγχρονίσεις τις επαφές και αυτό πανεύκολα μέσω του Gmail, δες το screen shot
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:22
ΟΚ, με αποστόμωσες ! αχαχαχ άμεση και λεπτομερέστατη απάντηση! το μονο που μένει είναι να περιμένω ένα μηνα να πάω Αγγλία ) ψήθηκα όσο ποτε.. ειδικά που είναι στα λεφτά του 5αριου μου (που θα πουληθεί)!
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:38
Κανένα πρόβλημα πια, όλα έχουν γίνει απλά και εύκολα
http://www.android.com/filetransfer/
Eπίσης για διαχείριση over the air από browser
http://www.airdroid.com/
iTunes to Android syncing - iSyncr -
http://www.nextsmart...read.php?t=1284
Για να συγχρονίσεις τις επαφές και αυτό πανεύκολα μέσω του Gmail, δες το screen shot
Λύσε μου και το θέμα του Root - Περασμα custom recovery
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:43
ΟΚ, με αποστόμωσες ! αχαχαχ άμεση και λεπτομερέστατη απάντηση! το μονο που μένει είναι να περιμένω ένα μηνα να πάω Αγγλία
) ψήθηκα όσο ποτε.. ειδικά που είναι στα λεφτά του 5αριου μου (που θα πουληθεί)!
Kαι για να ειμαστε ''δικαιοι'' δεν ειναι βεβαια οπως στο iOS η συνεργασια με το OS X, αλλα δεν παυει να ειναι απροβληματιστη!
Ξεχασα να σου πω πιο πανω, αλλα σιγουρα θα το γνωριζεις, για τις φωτογραφιες Dropbox η Google+
edit:
Πανο δεν ασχολουμε με root οποτε δεν γνωριζω
Σιγουρα ομως θα χρειαζεται windows πφπφπφ
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 02/11/2013 - 16:47
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:47
Και εγώ αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω το S4, κοιτάω προς nexus μεριά. Πολύ όμορφη και δυνατή συσκευή και σε πάρα πολύ καλή τιμή. Το μόνο ίσως που θα με κάνει να μην το επιλέξω είναι το stock android, και αυτό διότι παρόλο που τρέχει καλύτερα από οτιδήποτε.. το βαριέμαι λίγο, άσε που έχω ήδη και ένα nexus 7. Οπότε μπαίνει στο παιχνίδι και το LG G2 το οποίο μ'αρέσει επίσης, είναι επίσης δυνατό και απ'ότι βλέπω έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα μπαταρία κάτι για το οποίο λίγα πράγματα ξέρουμε ακόμα για το nexus 5 (το μόνο το ότι έχει αρκετά μικρότερη μπαταρία)
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:50
Και εγώ αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσω το S4, κοιτάω προς nexus μεριά. Πολύ όμορφη και δυνατή συσκευή και σε πάρα πολύ καλή τιμή. Το μόνο ίσως που θα με κάνει να μην το επιλέξω είναι το stock android, και αυτό διότι παρόλο που τρέχει καλύτερα από οτιδήποτε.. το βαριέμαι λίγο, άσε που έχω ήδη και ένα nexus 7. Οπότε μπαίνει στο παιχνίδι και το LG G2 το οποίο μ'αρέσει επίσης, είναι επίσης δυνατό και απ'ότι βλέπω έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα μπαταρία κάτι για το οποίο λίγα πράγματα ξέρουμε ακόμα για το nexus 5 (το μόνο το ότι έχει αρκετά μικρότερη μπαταρία)
Σπύρο , αν ισχύουν όλα αυτά που διάβασα (π.χ. ότι είναι φτιαγμένο να τρέχει smooth ακόμα και με 512 μνήμη) , πιστεύω ότι η μπαταρία θα έιναι υπεραρκετή. Για να δούμε
Δημοσίευση 02/11/2013 - 16:59
Σπύρο , αν ισχύουν όλα αυτά που διάβασα (π.χ. ότι είναι φτιαγμένο να τρέχει smooth ακόμα και με 512 μνήμη) , πιστεύω ότι η μπαταρία θα έιναι υπεραρκετή. Για να δούμε
Ναι Πάνο και εγώ αυτό (θέλω τουλάχιστον να) πιστεύω, αλλά περιμένω λίγο καιρό ακόμα να δω τι γίνεται.. Αν δεν κάνω λάθος και πέρυσι το nexus 4 είχε ψιλοπρόβλημα με την μπαταρία.. Θα δούμε.. Τουλάχιστον να κρατάει δηλαδή όσο μου κρατάει το S4, δεν περιμένω πολλά περισσότερα..
Απ'την άλλη πάντως για το G2 που το ψάχνω τις τελευταίες μέρες, φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από οποιοδήποτε στο θέμα μπαταρία..
Δημοσίευση 02/11/2013 - 17:03
Ναι Πάνο και εγώ αυτό (θέλω τουλάχιστον να) πιστεύω, αλλά περιμένω λίγο καιρό ακόμα να δω τι γίνεται.. Αν δεν κάνω λάθος και πέρυσι το nexus 4 είχε ψιλοπρόβλημα με την μπαταρία.. Θα δούμε.. Τουλάχιστον να κρατάει δηλαδή όσο μου κρατάει το S4, δεν περιμένω πολλά περισσότερα..
Απ'την άλλη πάντως για το G2 που το ψάχνω τις τελευταίες μέρες, φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από οποιοδήποτε στο θέμα μπαταρία..
Nαι το G2 είναι φοβερό σε αυτό το θέμα , αλλά χανεις άλλες λειτουργείες (βλ. Multitasking σε 2 παράθυρα) , το οποίο θα υπάρξει μονο με καποιο mod στο μέλλον (βέβαια το ίδιο θέμα θα έχεις και σε pure android , αλλά είναι άλλη η εμπειρία εκεί).
Εγώ με το Note 2 εχω φτάσει να βγάζω 1-1,5 μέρα με full χρήση και δεν το πιστεύω ακομα!
Δημοσίευση 02/11/2013 - 17:09
Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 02/11/2013 - 17:09
Δημοσίευση 02/11/2013 - 17:10
Nαι το G2 είναι φοβερό σε αυτό το θέμα , αλλά χανεις άλλες λειτουργείες (βλ. Multitasking σε 2 παράθυρα) , το οποίο θα υπάρξει μονο με καποιο mod στο μέλλον (βέβαια το ίδιο θέμα θα έχεις και σε pure android , αλλά είναι άλλη η εμπειρία εκεί).
Εγώ με το Note 2 εχω φτάσει να βγάζω 1-1,5 μέρα με full χρήση και δεν το πιστεύω ακομα!
Ναι το ξέρω, αν και προσωπικά δεν μου είναι και τόσο χρήσιμα αυτά.. Έχεις όμως και κάποιες άλλες ωραίες λειτουργίες και αυτό. Στο nexus φυσικά δεν έχεις τίποτα βέβαια από όλα αυτά.
Και εγώ ευχαριστημένος είμαι με την μπαταρία πάντως στο S4, κάτω από 40-45% πολύ δύσκολα να έχει πριν πέσω να κοιμηθώ το βράδυ, όχι με φουλ χρήση βέβαια. Με φουλ πάντως μια μέρα την βγάζει σχετικά άνετα.
Δημοσίευση 02/11/2013 - 17:12
Ναι το ξέρω, αν και προσωπικά δεν μου είναι και τόσο χρήσιμα αυτά.. Έχεις όμως και κάποιες άλλες ωραίες λειτουργίες και αυτό. Στο nexus φυσικά δεν έχεις τίποτα βέβαια από όλα αυτά.
Και εγώ ευχαριστημένος είμαι με την μπαταρία πάντως στο S4, κάτω από 40-45% πολύ δύσκολα να έχει πριν πέσω να κοιμηθώ το βράδυ, όχι με φουλ χρήση βέβαια. Με φουλ πάντως μια μέρα την βγάζει σχετικά άνετα.
Xρησιμοποιείς 2x battery? Γιατι εχω την εντύπωση οτι πιο πολυ ζημιά κανει παρα σωζει
0 μέλη, 35 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες