Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8821   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 20/11/2013 - 18:43

Μαγκες, χρειαζομαι και ενα android tablet για testing... Τι παιζει με  4.4, ανεξαρτητως μεγεθους και αμεσα διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα  (link για κατευθειαν αγορα θα ειναι οτι καλυτερο, το θελω πριν βγει η βδομαδα) ??;;;

Σε 4.4 Μόνο Nexus

Nexus 7 Παρουσίαση video

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 20/11/2013 - 18:45

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8822   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/11/2013 - 18:54

Μαγκες, χρειαζομαι και ενα android tablet για testing... Τι παιζει με 4.4, ανεξαρτητως μεγεθους και αμεσα διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα (link για κατευθειαν αγορα θα ειναι οτι καλυτερο, το θελω πριν βγει η βδομαδα) ??;;;

Αντωνη, ακουσε με λιγο.. εσυ που εισαι διαβασμενος και του χωρου, δεν ασχολεισαι λιγο να μας φτιαξεις μια rom για το note2 να φυσαει? Θα σε κανω κ donate ρε φιλε..

#8823   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 20/11/2013 - 18:59

Φίλε μόνο Nexus 7. Πολύ καλό και φτηνό!

#8824   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 20/11/2013 - 19:17

Και απο οτι βλεπω και ο Anand ενθουσιάστηκε με αυτο !!! Thanks guys !

#8825   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2013 - 19:33

Αντωνη, ακουσε με λιγο.. εσυ που εισαι διαβασμενος και του χωρου, δεν ασχολεισαι λιγο να μας φτιαξεις μια rom για το note2 να φυσαει? Θα σε κανω κ donate ρε φιλε..

Μπα... ακομη νωρις ειναι Στεφανε .. Ακομη μαθαινω ... Αλλα με εκπληξη μου μαθαινω ενδιαφεροντα πραγματα που δεν ηξερα για το Android οπως αυτο . Δεν ηξερα οτι το Android εχει και τετοια facilities  ;)

#8826   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 20/11/2013 - 20:12

Και απο οτι βλεπω και ο Anand ενθουσιάστηκε με αυτο !!! Thanks guys !

Εγώ Αντώνη σώθηκα με το Nexus 7 ειναι πολύ καλό και οικονομικό.

#8827   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2013 - 20:33

Εγώ Αντώνη σώθηκα με το Nexus 7 ειναι πολύ καλό και οικονομικό.

Φαινεται παρα πολυ καλο ρε dream ! Εξαιρετικη οθονη, πολυ ενδιαφερον το form factor (μιας και εχω ηδη το ipad air θα μου αρεσε ενα μικροτερο tablet ) και αδιαφισβητητα οικονομικο. Το θεμα ειναι οτι περα απο τη δουλεια, εγω τα χρησιμοποιω κυριως για διαβασμα (epubs, pdfs), internet, diagramming (με το omni graffle στο ipad) και αντε και κανενα mind map στο ποδι (ithoughts στο iOS) σε ποσοστα αντιστοιχα 40%,30%,20%,10% αντιστοιχα.  Και δυστυχως στο Android δεν εχω βρει ακομη ενα PDF viewer  αντιστοιχο του  GoodReader η του PDF expert (φυσικα, δεν αναφερομαι στο file management κομματι αυτων των εφαρμογων, αλλα στο κομματι του viewing). 

#8828   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/11/2013 - 20:39

Μπα... ακομη νωρις ειναι Στεφανε .. Ακομη μαθαινω ... Αλλα με εκπληξη μου μαθαινω ενδιαφεροντα πραγματα που δεν ηξερα για το Android οπως αυτο . Δεν ηξερα οτι το Android εχει και τετοια facilities  ;)

Αντώνη δεν μου αρέσει αυτή η ενασχόληση σου με το android...Γρήγορα πες να σου δώσουν άλλο project στην δουλειά. 

Δεν θα σε χαλάσουν εσένα...

Once You Go Mac You Never Go Back

#8829   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/11/2013 - 20:39

Τόσα tablet που έχεις μαζέψει (μαζί με το android-o-tablet) μπορείς να τα κρεμάσεις όλα με μανταλάκια και το καθένα άλλη εφημερίδα..Tablet-o-περίπτερο...Σκέψου το είναι καλή ιδέα.. :D :P

Κι εγώ με το nexus θα πήγαινα αλλά μάλλον με το πιο νέο που θα ανακοινώσει σύντομα (LG θα είναι τι λένε τα info ? )..Αλλά αν το βιάζεσαι το nexus μονόδρομος.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 20/11/2013 - 20:40

Αναρτημένη εικόνα

#8830   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 20/11/2013 - 20:42

Ενημερωτικα, η γυναικα και ο αδερφος μου εχουν το νεξους καινουργια και στους δυο κρασσαρει και εχει κλεισει κιολλας αναπαντεχα στην γυναικα μου πολλες φορες...! Ενημερωτικα παντα!

#8831   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2013 - 20:46

Α για να μην λέμε μόνο τα άσχημα της Apple...Σήμερα για κάποιο λόγο πήγα το S4 στο Service στα Πατήσια (δικό μου σφάλμα, αλλά αλλού θέλω να καταλήξω). 

Πάω ωραία ωραία αφού το έψαχνα πόση ώρα, λέω γεια σας, μου λέει απόδειξη και ένα χαρτί από το κουτί που έχει μέσα...

Λέω εντάξει αλλά και να μην τα είχα δεν θα μπορούσατε να δείτε βάση σειριακού αριθμού ότι είναι στην εγγύηση? Όχι μου λένε...

Τα είχα πάνω μου αυτά τα 2 και τα δίνω. Φωτοτυπία μου λέει. Τι εννοείται λέω? Να πάτε να τα βγάλετε σε μία φωτοτυπία λέει σε ένα βιβλιοπωλείο που έχει στην Πατησίων και να έρθετε πάλι...

Μάλιστα λέω...Δημόσιο...χα χα χα χα χα χα. 

#8832   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/11/2013 - 21:08

Ενημερωτικα, η γυναικα και ο αδερφος μου εχουν το νεξους καινουργια και στους δυο κρασσαρει και εχει κλεισει κιολλας αναπαντεχα στην γυναικα μου πολλες φορες...! Ενημερωτικα παντα!

Ας ρίξει μια ματιά στις αναβαθμίσεις μπας και έχει κάτι που δεν έχει κάνει. Το δικό μου πάντως δεν έχει εμφανίσει τέτοιο πρόβλημα.

Πάντως κλασσικά έλεγα ότι για κινητό εντάξει βρίσκεις και καλύτερα από το iphone, αλλά τα ipad δεν τα φτάνει κανείς. Κι όμως αυτό το ταμπλετάκι το έχω καταευχαριστηθεί και περισσότερο από οποιαδήποτε συσκευή έχω πάρει, κινητό ή τάμπλετ. Απίστευτα βολικό, στο κράτημα, σε μεταφορά, σε παιχνίδια, σε διάβασμα, σε όλα. Γρήγορο και με πολύ καλή οθόνη. Και τιμή απλά ασυναγώνιστη.

Υ.Γ. Τρέχει λίγες μέρες τώρα & στα δυο μου android κάποιο cache update service και ρουφάνε την μπαταρία πολύ. Έκανα πριν λίγο καθαρισμό cache στα play services και reboot μπας και στρώσει. Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;

#8833   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2013 - 21:15

Προς τους γνώστες ερώτηση. Επειδή από το Service θα μου έρθει με 4.3 πάνω που σημαίνει Knox :( 

Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να του κάνω root πλέον? 

Γαμώ την γκαντεμιά μου δηλαδή.

#8834   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 20/11/2013 - 21:45

Προς τους γνώστες ερώτηση. Επειδή από το Service θα μου έρθει με 4.3 πάνω που σημαίνει Knox :(

Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να του κάνω root πλέον? 

Γαμώ την γκαντεμιά μου δηλαδή.

Root de la Vega (υπάρχει θέμα στο xda και λενε οτι δεν γράφει ο Counter).

Βέβαια όπως μας είχε ενημερώσει ο δημιουργος της Sotmax (μπορεί ο Counter να μην εχει γραψει και να λεει 0x0 , αλλά λέει υπάρχει άλλος κρυφός counter που γράφει και δεν τον βλέπουμε).

Aπό εκει και πέρα δεν ξέρω κ εγώ τι να σου πω...

Προσωπικά είπα οτι αν πάρω Ν3 θα του πετάξω τα μάτια έξω με το Knox και αν έχω θέμα εγγύησης θα το πετάξω σε εναν μεγάλο φορτιστή να καεί η πλακέτα και θα το πάω με "sudden death" :P 

p.s.: Υπάρχει πάντα η περίπτωση να σου έρθει με 4.2.2 MGA (όπως το είχες αγοράσει δλδ) .

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#8835   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2013 - 22:45

Root de la Vega (υπάρχει θέμα στο xda και λενε οτι δεν γράφει ο Counter).

Βέβαια όπως μας είχε ενημερώσει ο δημιουργος της Sotmax (μπορεί ο Counter να μην εχει γραψει και να λεει 0x0 , αλλά λέει υπάρχει άλλος κρυφός counter που γράφει και δεν τον βλέπουμε).

Aπό εκει και πέρα δεν ξέρω κ εγώ τι να σου πω...

Προσωπικά είπα οτι αν πάρω Ν3 θα του πετάξω τα μάτια έξω με το Knox και αν έχω θέμα εγγύησης θα το πετάξω σε εναν μεγάλο φορτιστή να καεί η πλακέτα και θα το πάω με "sudden death" :P

p.s.: Υπάρχει πάντα η περίπτωση να σου έρθει με 4.2.2 MGA (όπως το είχες αγοράσει δλδ) .

Μπα δεν νομίζω να έρθει με την 4.2.2 ρε Πάνο, μου το είπαν και εκεί που το άφησα ότι θα του κάνουν update. 

Άσε που έκανα μια μαμάκια και του λέω ότι flashara την 4.2.2  και μου λέει πως το έκανες αυτό δεν γίνεται...

Και μετά το έπαιζα άσχετος και έλεγα να είδα στο internet έναν οδηγό και κάτι τέτοια α χάχα χα χα χα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2