Άλλος ενας χρηστης που δεν εδωσε τον απαραιτητο χρονο και "εκαψε" μια εξαιρετικη συσκευη πριν την γνωρισει.
Αυτό που περιγραφει ο φιλος γινεται ευκολα με exchange accounts για ολους τους λογαριασμούς του.
Φίλε μου.. πόσο παραπάνω χρόνο να δώσεις απο τρία γεμάτα 24ωρα?
Ναι μπορούσα να σετάρω όλα τα mail μου στην εφαρμογή mail αλλά η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για το γαίδαρο καβάλα.. ζουμάρεις στο κείμενο και ξαφνικά χάνεις αυτό που έχεις ζουμάρει, γιατί η εφαρμογή αποφασίσε οτι θα πρέπει να κάνει εκ νέου στοίχηση στα πάντα!
Την ίδια ώρα, η εφαρμογή του gmail δεν κάνει κάτι τέτοιο, ούτε βέβαια ο chrome όταν ζουμάρεις οποιαδήποτε σελίδα. Ζουμάρεις αυτο που θέλεις να ζουμάρεις και το βλέπεις.
Διαφορετική συμπεριφορά μεταξύ δικών τους εφαρμογών, δεν μιλάμε για native σε σχέση με 3rd party.
Ρύθμιση γι'αυτό πουθενά.
Οι σημειώσεις μου? μέσα στο gmail. Οι σημειώσεις του corporate email μου? άφαντες, τρέχα γύρευε.
Να αναφέρω οτι ακούω μουσική στο αμάξι, με καλούν, απαντάω και ο συνομιλητής μου αντί να ακούει μόνο εμένα ακούει και μέταλ σόλο? Και το οποίο και δεν μπορώ να σταματήσω για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ούτε απο το ίδιο το κινητό ούτε απο τα χειρηστήρια του bluetooth?
Σβήνω το αμάξι, σβήνει το bluetooth, άρα χάνεται η σύνδεση... παρόλα αυτά κάποιος θεωρεί οτι σε αυτή την περίπτωση η μουσική θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει απο το (τραγικό) ηχείο της συσκευής. Γιατί?
Να αναφέρω το ακόμα χειρότερο σήμα κι απο το iphone? ότι κινητό έχω δοκιμάσει στο χώρο μου δείχνει 1-2 μπάρες, δεν μπορώ να μιλήσω ικανοποιητικά και στην έσχατη κάποια στιγμή μου έρχεται sms με το ποιός με πήρε. Το μόνο κινητό που δεν έλεγε να ξεκολλήσει απο το no service (με τίποτα όμως) ήταν το Nexus 5.
Να σε πάω στο μπέρδεμα με την εννοποίηση hangouts με sms? δεν κατάλαβα ποτέ αν στέλνω sms ή κάνω hangout με κάποιον.
Είναι αστείο να προσπαθούν τέτοιες προχειράτζες να αντιγράψουν μια απο τις καλύτερες υλοποιήσεις σε θέμα μηνυμάτων, το imessage.
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πρέπει να έχω Gallery και Photos, και τι διαφορά έχει το ένα απο το άλλο.
Ούτε και ξέρω που έχουν παέι τελικά οι φωτος μου πέρα απο τη συσκευή.
Το κουμπάκι με τις τελίτσες (τυπου options? more? δεν ξέρω πως το ονομάζουν εκεί στη google). Αλλου πάνω δεξιά, αλλού κάτω δεξιά, αλλού κάτω στο κέντρο.
Και όπως ανέφερα, ρυθμίσεις απο τις ρυθμίσεις, ρυθμίσεις απο τις εφαρμογές, διαφορετική φιλοσοφία εφαρμογών ακόμα και μεταξύ των εφαρμογών της Google, ένα μπλέξιμο που καλώς η κακώς για μένα είναι κακή εμπειρία χρήσης.
Για το μέγεθος οθόνης.. ναι, φίλε 5άρα, σούπερ κτλ! Μεγάλη διαφορά σε browsing και video.
και έρχεται η ώρα να μιλήσεις με τους φίλους σου στο viber(ή στο whatsapp δεν θυμάμαι). Γυρνας σε landscape για να γράψεις βολίδα στην πίστα αεροδρομίου των 5 ινστών και διαπιστώνεις οτι.... βλέπεις μόνο το πληκτρολόγιο και ότι γράφεις εσύ! Ούτε καν την τελευταία φράση απο τη συνομιλία σου! Ρε μας κοροιδευετε με τις μεγάλες οθόνες?
Το κερασάκι στην τούρτα? Η μπαταρία, όχι απο άποψη διάρκειας.
Καταπληκτική αυτονομία standby (θα έλεγα ασύλληπτη σε σχέση με iphone), αλλά με το που άνοιγα τη ρημάδα την οθόνη, έβλεπα τη μπαταρία να εξανεμίζεται. Απο 100% σε 20% σε 2μιση ώρες μόνο με wifi browsing. Ούτε λόγος για φόρτιση απο το mac μου, (έπαιρνε +10% στις 2 ώρες) , με το φορτιστή αυτοκινήτου δε 1A έζησα το τραγικότερο: χωρίς να το χρησιμοποιώ και έχοντας κλείσει τα πάντα. να λέει charging και το ποσοστό να πέφτει.
Κατα τα άλλα πολύ ωραία οθόνη, σούπερ smooth γρήγορο και αμάσητο, η κάμερα σε επίπεδα iphone 5, οχι όμως και 5s, και για να λέμε όλη την αλήθεια, μισά λεφτά απο το iphone. Μου το φέρανε απο αγγλία με 410ευρω το 32άρι, όταν το 32αρι iphone κάνει 855...
Εξαιρετικό-απίστευτο value for money αλλά το android θέλει ακόμα δουλειά.
ϊσως του χρόνου.