Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10726   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 17/03/2014 - 20:27

Να ρωτησω, καλο το Nexus 5? Καταλαβαινω οτι για τη τιμη του ειναι super, αλλα θα ηθελα να ρωτησω του πιο εμπειρους. Εχω ενα iphone 4, το οποιο με καλυπτει απολυτα, αλλα με τρωει να παρω κατι καινουργιο. Ελεγα ενα μεταχειρισμενο iphone 5, αλλα ενα φιλος μου μου εδειξε το nexus προχθες και ζηλεψα. 

Δεν θελω να δωσω πανω απο 400, αφου μεχρι στιγμης δεν βρισκω οτι θα κανω κατι παρπανω απο οτι κανω με το 4 μου,

Ευχαριστω προκαταβολικα,

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση φίλε μου με το iphone 4..

Το iphone 4 ήταν μια κορυφαία συσκευή στην "εποχή" του, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί τώρα με το Nexus 5 σε καμία περίπτωση.

Για μένα αυτή την στιγμή μαζί με το G2 ότι καλύτερο κυκλοφορεί και στην καλύτερη τιμή.

Ειδικά το nexus είναι και ότι καλύτερο για κάποιον πρώην χρήστη iOS αφού όλα τρέχουν καλύτερα και πιο ομαλά από οτιδήποτε άλλο θα βρεις σε android.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10727   akarthis

akarthis

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:akarthis

Δημοσίευση 17/03/2014 - 20:35

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση φίλε μου με το iphone 4..

Το iphone 4 ήταν μια κορυφαία συσκευή στην "εποχή" του, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί τώρα με το Nexus 5 σε καμία περίπτωση.

Για μένα αυτή την στιγμή μαζί με το G2 ότι καλύτερο κυκλοφορεί και στην καλύτερη τιμή.

Ειδικά το nexus είναι και ότι καλύτερο για κάποιον πρώην χρήστη iOS αφού όλα τρέχουν καλύτερα και πιο ομαλά από οτιδήποτε άλλο θα βρεις σε android.

Καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης. Δεν θα το εκανα ποτε. Απλα, αναρωτιομουν ποσο πιο πισω ειναι το iphone 5 απο το nexus. Οπως ειπα, δε με νοιαζουν ιδιαιτερα τα χαρακτηριστικα, ποσα nanosecond ανοιγει πιο γρηγορα τις σελιδες κτλ. Απλα, ενα αξιοπιστο κινητο, με καλη υποστηριξη απο την εταιρεια και με αντοχες στο χρονο, χωρις να αναγκαζομαι να αλλαζω κινητο καθε χρονο.

Ευχαριστω για την απαντηση σου, και ηδη 90% ειμαι προς το nexus, με αυτη την απιστευτη τιμη.

#10728   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 17/03/2014 - 20:44

Καταλαβαινω οτι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης. Δεν θα το εκανα ποτε. Απλα, αναρωτιομουν ποσο πιο πισω ειναι το iphone 5 απο το nexus. Οπως ειπα, δε με νοιαζουν ιδιαιτερα τα χαρακτηριστικα, ποσα nanosecond ανοιγει πιο γρηγορα τις σελιδες κτλ. Απλα, ενα αξιοπιστο κινητο, με καλη υποστηριξη απο την εταιρεια και με αντοχες στο χρονο, χωρις να αναγκαζομαι να αλλαζω κινητο καθε χρονο.

Ευχαριστω για την απαντηση σου, και ηδη 90% ειμαι προς το nexus, με αυτη την απιστευτη τιμη.

Για μένα είναι πίσω για δυο σημαντικά πράγματα.. Πρώτον η τιμή. Καινούργιο το Nexus το βρίσκεις πλέον και στα 315 ευρώ, το iPhone 5 δεν το βρίσκεις ούτε μεταχειρισμένο σε αυτά τα χρήματα, ενώ καινούργιο δεν υπάρχει λόγος να το επιλέξεις εφόσον το βρίσκεις στην ίδια τιμή με το 5S.

Δεύτερον για μένα είναι τα χτυπήματα και τα σημάδια που έχουν πάνω τα 5άρια. Όσο ανώτερο και να είναι ποιοτικά από το Nexus και από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, δεν δέχομαι να φοβάμαι να βγάλω το κινητό από την τσέπη μου.

Από κει και πέρα έχεις να κάνεις με iOS & android. Αν είσαι χρόνια χρήστης iOS θα σου φανεί όσο να 'ναι μια διαφορά.. Θα το συνηθίσεις βέβαια σχετικά εύκολα, δεν είναι δα και καμία επιστήμη  :)

Δεν θέλω να κρίνω ούτε το ένα ούτε το άλλο, καθένα έχει τα αρνητικά του και τα θετικά του. Εγώ προσωπικά γουστάρω και τα δυο. Από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα γούστου και συνήθειας.

#10729   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 17/03/2014 - 22:41

UV τι είναι; Kernel; Για δώσε περισσότερες πληροφορίες γιατί δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου..
Εγώ με greenify με xposed και franco πάνω από 4.30 δύσκολα.. Απενεργοποιημένο μόνιμα το 3G, τοποθεσία όποτε το χρειάζομαι μόνο & wifi μόνιμα ανοικτό.
8.30 ώρες ακόμα και στο Note για να βγάλω έπρεπε να του μειώσω την φωτεινότητα τέρμα κάτω και να το αφήσω ξεκλείδωτο, έτσι απλά να κάθεται.. Τώρα τι να σου πω..

Βάζεις κερνελ και μειώνεις τα ρεύματα μετα ;)

στο xda θα βρεις όλες τις πληροφορίες ανάλογα με τη συσκευή σου. Σε Ν3 έχω βγάλει 14 ώρες οθόνη. Και μάλιστα τις τελευταίες 4 το έλιωσα, αλλιως μπορεί να έφτανε 18-20. Σκεψου στο 50% είχα 10ωρες. Και η συσκευή δεν καθότανε απλα ανοιχτή.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10730   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2014 - 00:34

Eλα Στεφ, εδω εισαι

http://www.ebay.com/...I-/281264592727

Συνημμένα αρχεία

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#10731   tsompa

tsompa

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 18/03/2014 - 22:51

Σε LG G2 rootαρισμενο πείραζα κάτι απο τις κρυφές ρυθμίσεις αυτές που είναι για LTE κτλ. Και έκανε κάτι περίεργα μετά. Αποφάσισα να μπω σε recovery και να κάνω restore τις ρυθμίσεις system. όταν πήγα να κάνω reboot μου έγραψε ότι δεν είμαι ρουτ και μου ειχε δυο επιλογες να περασω το supersu και να μην το περασω. Πάτησα να το περάσω και απο εκείνη την στιγμή το τηλέφωνο δεν έχει ανοίξει.. μου δείχνει συνέχεια στο boot το σήμα της lg? τι κάνω; 

#10732   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 19/03/2014 - 13:39

Καλησπέρα,μόλις πήρα απο δεύτερο χέρi ένα htc one , θέλω να ρωτήσω εάν είναι το τηλέφωνο σε stock rom ή έχει γίνει έστω και μία φορά rooted ,γιατί ενώ είναι s-on και locked,
στο kernel version γράφει :
3.4.10-gbc23a0e
root@adm009♯1
SMP PREEMPT

Baseband version
4A.22.3263.03_10.38n.1157.04L

Γνωρίζει κάποιος?Αν και το παιδί μου έχει πει οτι δεν ήταν τότε γιατί γράφει root??

#10733   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 19/03/2014 - 13:52

Καλησπέρα,μόλις πήρα απο δεύτερο χέρi ένα htc one , θέλω να ρωτήσω εάν είναι το τηλέφωνο σε stock rom ή έχει γίνει έστω και μία φορά rooted ,γιατί ενώ είναι s-on και locked,
3.4.10-gbc23a0e
root@adm009♯1
SMP PREEMPT

Baseband version

Γνωρίζει κάποιος?Αν και το παιδί μου έχει πει οτι δεν ήταν τότε γιατί γράφει root??

Έχει να κανει με την εκδοση του kernel αυτό.

Αν θες να βεβαιωθείς οτι είναι stock θα πρεπει να δεις ενα HTC ΟΝΕ σε κάποιο μαγαζί και να δεις τα στοιχεια.

Αν όμως είναι Locked και έχει S-on μη σε ανησυχεί. Δεν θα κάτσουν να το ψάξουν παραπανω στο service (ακόμα κ αν έχει γίνει root).
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10734   sincer660

sincer660

iPH Enthousiast

• 370 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/03/2014 - 14:00

Καλημερα!!μπαινω στο μενου ρυθμισεις-γενικα-σχετικα με το τηλ-δυκτιο-κατασταση δικτυου κινητης τηλεφωνιας μου γραφει αποσυνδεθηκε ετσι πρεπει?(γιατι παρατηρησα 1-2 φορες σημερα να χανει στα καλα καθουμενα σημα και μετα να ξαναγεμιζει σε g2 δεν ξερει κανεις ρε παιδια γιατι παρατηρω οτι το σημα παιζει αλλα μπορει να ειναι και τυχαιο γιατι αλλαξα σε vodafon

#10735   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 19/03/2014 - 23:36

καλησπερα!!εχω το LG L9 ii και δεν μπορω να καταλαβω ενω εχω περιπου 25 εφαρμογες μου δεσμευει 600ΜΒ περιπου ραμ..τι μπορω να κανω γιαυτο?επισης καποιες φορες χανει το σημα του και επανερχετε..μηπως γνωριζει καποιος γιατι το κανει αυτο?

#10736   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2014 - 23:44

καλησπερα!!εχω το LG L9 ii και δεν μπορω να καταλαβω ενω εχω περιπου 25 εφαρμογες μου δεσμευει 600ΜΒ περιπου ραμ..τι μπορω να κανω γιαυτο?επισης καποιες φορες χανει το σημα του και επανερχετε..μηπως γνωριζει καποιος γιατι το κανει αυτο?

#10737   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2014 - 00:16

καλησπερα!εχω το Lg L9 ii και δεν μπορω να καταλαβω ενω εχω περιπου 25 εφαρμογες μου δεσμευει 600ΜΒ περιπου απο τη ραμ..τι μπορω να κανω γιαυτο?επισης καποιες φορες χανει οτο σημα του και επανερχετε μονο του..μηπως γνωριζει καποιος γιατι το κανει αυτο?

#10738   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2.132 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2014 - 01:14

καλησπερα!εχω το Lg L9 ii και δεν μπορω να καταλαβω ενω εχω 25 εφαρμογες μου δεσμευει 600ΜΒ απο τη ραμ..τι μπορω να κανω γιαυτο?επισης καποιες φορες χανει το σημα του και επανερχετε μονο του..γνωριζει κανεις γιατι το κανει αυτο?

#10739   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/03/2014 - 02:28

Ενταξει, δεν χρειάζεται 4 φορές το ίδιο πόστ. Το καταλάβαμε. Όσο για αυτά που ρωτάς, δίνεις το LG και παίρνεις iphone :-))))

#10740   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/03/2014 - 04:13

3.4.10-gbc23a0e
root@adm009♯1
SMP PREEMPT

Baseband version

Από απείραχτη συσκευή. Απλά έτσι λέγεται...

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20