Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11131   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 24/05/2014 - 18:47

Κ εγώ είχα πολλές top android συσκευές αλλά εμένα με κούρασαν το μέγεθος τους.... Δεν μπορώ να βγάλω εύκολα φωτογραφίες να το χειριστώ με ευκολία παρολου που έχω χέρια κουπιά.... Το s4 της γυναίκας είναι οριακά υποφερτο... Αλλά οι ναυαρχίδας του 14 έχουν φάει άκυρο...κ αν θέλω μεγάλη οθόνη έχω το nexus 7 .... Το κινητό - smartphone είναι καταρχάς κινητό .... Το έχουν ξεχάσει οι κατασκευαστές του ανδροιδ ελπίζω να μην το παρακάνει κ η μηλιά ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11132   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/05/2014 - 18:59

Εγω αυτο που είπα πρίν αυτό ισχύει. Εχω δοκιμάσει και τα δύο και εμενα αυτη την στιγμή με ικανοποιεί απίστευτα το android.

Nα και τα πρώταresults

Συνημμένο αρχείο  Screenshot_2014-05-24-19-50-10.png   366,93KB   47 λήψεις

#11133   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 24/05/2014 - 19:40

Ta android τελικα είναι πολύ μπροστα....

Μαζεψου... Επειδη αρχισε ξαφνικα να σου αρέσει εσένα δεν σημαίνει οτι ειναι μπροστά ... 

#11134   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 24/05/2014 - 20:19

Μπροστά δεν είναι. Έχει ελευθερία. Ναι. Αλλά μαζί με την ελευθερία έχει και άπειρα σκουπίδια μέσα. Για να φέρεις μια συσκευή στα ίσια της θέλει να φας χρονο. Εγώ είμαι 2 μέρες πάνω απο το G2 για να μπορέσω να το προσαρμωσω στις αναγκες μου, και ακόμα δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Καλώς η κακώς το android θέλει δουλειά. Μια δουλεια που ελπίζω να δουμε στο Android 5.0 πια....
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#11135   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2014 - 20:30

Κυκλοφορησε καινουργια Web έκδοση mobile για το Google Play Store

Τωρα μπορουμε να κατεβαζουμε εφαρμογες και απο το iPad/iPhone και να τις βρισκουμε στην συσκευη μας android :P

Επίσης μπορούμε να δούμε και που βρίσκεται η συσκευη απο το Android Device Manager, να την κλειδωσουμε κλπ. κλπ. απο iOS devices

.

.

.

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 24/05/2014 - 20:35

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#11136   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 24/05/2014 - 21:03

Κ εγώ είχα πολλές top android συσκευές αλλά εμένα με κούρασαν το μέγεθος τους.... Δεν μπορώ να βγάλω εύκολα φωτογραφίες να το χειριστώ με ευκολία παρολου που έχω χέρια κουπιά.... Το s4 της γυναίκας είναι οριακά υποφερτο... Αλλά οι ναυαρχίδας του 14 έχουν φάει άκυρο...κ αν θέλω μεγάλη οθόνη έχω το nexus 7 .... Το κινητό - smartphone είναι καταρχάς κινητό .... Το έχουν ξεχάσει οι κατασκευαστές του ανδροιδ ελπίζω να μην το παρακάνει κ η μηλιά ....

Φίλε όπως δείχνουν τα πράγματα το καινούργιο 4,7" iPhone θα έχει το ίδιο μέγεθος με το S4/S5 που στην δεύτερη περίπτωση έχει 5,1" οθόνη. Δλδ τότε το smartphone θα είναι κινητό? Δεν θέλω να υπάρξει αντιπαράθεση αλλά δεν μπορώ άλλο να ακούω άτομα μέσα στο φόρουμ να λένε ότι το ιδανικό μεγεθος είναι οι 4" και τώρα που άρχισε να φαίνεται πως περίπου θα είναι το καινούργιο iPhone να κάνουν τούμπες και να λένε "οκ μέχρι 4,7" είναι Καλά", ακριβώς πριν ένα μήνα χλεύαζαν τα Σαμμυ για το μέγεθος τους. Ξαφνικά μεγάλωσαν οι αντιχειρες εκεί στην Apple.?

#11137   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2014 - 21:05

Όχι φίλε μου δεν είπα ότι οι ιδανικές είναι οι 4 αλλά για μένα το ιδανικό κ υποφερτο είναι το s4....

#11138   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2014 - 21:08

Όχι φίλε μου δεν είπα ότι οι ιδανικές είναι οι 4 αλλά για μένα το ιδανικό κ υποφερτο είναι το s4....

εδω είμαστε για να λέμε την άποψη μας .... Δεν έχω σκοπό να ερθω με κανέναν σε αντιπαράθεση...

#11139   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2014 - 21:16

εδω είμαστε για να λέμε την άποψη μας .... Δεν έχω σκοπό να ερθω με κανέναν σε αντιπαράθεση...

Το ξέρω γι αυτό είπα και εγω ότι δεν είναι αντιπαράθεσης. Απλά όπως αναφέρω υπάρχουν πολλά άτομα που θεωρούσαν τις 4" ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΈΓΕΘΟΣ και τώρα άρχισαν να τα μασάνε. Απλά τα γράφω εδώ στο bla-bla γιατί δεν Θέλω να τρολαρω.

Τουλάχιστον εσύ λες ότι μέγεθος του S4 είναι υποφερτο. Άλλοι πάλι το κορόιδευαν.

#11140   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.610 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/05/2014 - 21:19

Ο,τι λέει η Apple είναι το σωστό. Το Σεπτέμβρη ο,τι και να δείξει, "ιδανικό" θα είναι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#11141   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2014 - 21:43

Η καλύτερη συσκευή, στο 99% των περιπτώσεων, είναι η ΔΙΚΗ μας!! :P

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#11142   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2014 - 21:47

Η καλύτερη συσκευή, στο 99% των περιπτώσεων, είναι η ΔΙΚΗ μας!! :P

Καλά αυτό εννοείται! Μέχρι να βγει η επόμενη😁

#11143   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 25/05/2014 - 05:55

Μπροστά δεν είναι. Έχει ελευθερία. Ναι. Αλλά μαζί με την ελευθερία έχει και άπειρα σκουπίδια μέσα. Για να φέρεις μια συσκευή στα ίσια της θέλει να φας χρονο. Εγώ είμαι 2 μέρες πάνω απο το G2 για να μπορέσω να το προσαρμωσω στις αναγκες μου, και ακόμα δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Καλώς η κακώς το android θέλει δουλειά. Μια δουλεια που ελπίζω να δουμε στο Android 5.0 πια....

Πλεον δεν θες χρονο, δεν ειμαστε σε εποχες s3.. γι αυτο κ αν παρατηρησες στην ομαδα οι μισοι εχουν αρουταριστες συσκευες.. πλεον το software στην kitkat αποδιδει τελεια.... απλα εσυ επειδη εισαι ανικανοποιητος θες να βγαζεις 5 μερες αναμονη στην μπαταρια με 25 ωρες οθονη... εσυ εχεις το προβλημα δηλαδη

#11144   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2014 - 11:29

Πλεον δεν θες χρονο, δεν ειμαστε σε εποχες s3.. γι αυτο κ αν παρατηρησες στην ομαδα οι μισοι εχουν αρουταριστες συσκευες.. πλεον το software στην kitkat αποδιδει τελεια.... απλα εσυ επειδη εισαι ανικανοποιητος θες να βγαζεις 5 μερες αναμονη στην μπαταρια με 25 ωρες οθονη... εσυ εχεις το προβλημα δηλαδη

Ή μόνη λύση για 25ωρες οθόνη είναι ένα power bank 12000! Εγώ έχει 2 ένα 2600 και ένα 6000....😁

#11145   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/05/2014 - 12:27

Να αναφέρω ότι η αυτονομία σε gt-i9506  με βαρια χρήση είναι 1 μερα και κάτι ώρες. Ανάλογη χρήση σε iphone 5 είναι 5-6 ώρες max...

Το android έχει ελευθερια όμως δεν το κάνει να είναι μόνο αυτο να είναι μπροστά , στο σύνολο του με όλες τις επιμέρους λειτουργίες που προσφέρει το κάνει μοναδικό..

Δεν έχω το χρόνο να καταγράψω ενα iphone 5/5s vs gt-i9605 γιατι είμαστε στο iphonehellas..

Προφανώς ο καθένας επιλέγει ότι τον ικανοποιεί την "δεδομένη χρονική στιγμή"...

Φυσικα και το ios ειναι ενα καλοσχεδιασμένο λειτουργικό αλλα αν είναι τελείως " γυμνό" προφανώς και δεν θα έχει lags..

Τέλος  να αναφέρω ακόμα ότι δεν ειναι ροοταρισμένο και δεν έχει ούτε ενα lag..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες