Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11761   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/06/2014 - 13:17

Κι έρχομαι εγώ αφελώς και σε ρωτάω; Ποια features; Οι συσκευές μας είναι σαν τους υπολογιστές. Όσο οι εφαρμογές τρέχουν πρακτικά δε σου λείπει τίποτα. Και το S2 τρέχει τα πάντα αφού ακόμα η 2.3 τρέχει σε πολλές συσκευές.
Πιάνοντας το στα χέρια μου απλά καταλαβαίνω ότι εκτός από χαρακτηριστικά που αποτελούν το υγρό όνειρο των θιασωτών των φόρουμ (κι εγώ μέσα), πρακτικά έχουμε κάνει λίγα βήματα εμπρός και κυρίως προσπαθούμε να θρέψουμε οθόνες και αναλύσεις που μεγαλώνουν χωρίς πρακτικό λόγο. Στο μοναδικό παράδειγμα που δεν ακολουθείται αυτό, στο L90 φίλου με "παλιά ανάλυση" αλλά καινούρια μπαταρία, ειλικρινά με πιάνει ντροπή που έδωσα την 700αρα, αφού κάνουμε τα ίδια με τη διαφορά ότι ο φίλος πιάνει 6 ώρες οθόνη με 3 μέρες αναμονή για πλάκα. Εμένα όμως είναι 1080 (κέρδισα...).

Απο τη 2.3 στην 4.4 η διαφορά είναι τεράστια αν δεν κάνω λάθος. (Δεν το έχω ψαξει αναλυτικα)

Πέρα απο θέματα πόρων και διαχείρησής τους καθώς και θέματα σταθερότητας είναι και άλλα.

Τα χαρακτηριστικά δεν λένε τίποτα όταν το λειτουργικό είναι στημένο σωστα και νομίζω συμφωνούμε σε αυτό. (Αν εξαιρέσεις κάμερα και οθόνη).

Το S2 δεν το ξέρω σαν συσκευή οπότε και δεν μοπρώ να μιλήσω. 

Σαν συσκευή είχε όμως αντίστοιχη τύχη με το iPhone 3Gs. Και εκείνο τρέχει τα πάντα και δεν έχει θέμα και ειναι 5ετίας.

Για Features σου αναφέρω πάλι το Continuity-Handoff το οποίο δοθηκε στο 2 ετών iPhone 5 (και ίσως και στο 3 ετών 4S), όταν το Galaxy S3 πριν καλά καλά κλείσει τα 2 χρόνια σταμάτησε να υποστηρίζεται.

Σε κάθε περίπτωση η υποστήριξη που προσφέρουν οι κατασκευαστές δεν ξεπερνάει τα 2 χρόνια σε αντίθεση με την Apple.

Αλλά και πάλι, δεν είπα οτι μια android συσκευή είναι κακή.

Είπα οτι σε βάζει στο τρυπάκι να την αλλάζεις συνέχεια και να την πειράζεις.

Και δεν εχω 1 μονο παράδειγμα (εμένα), έχω άπειρα.

Προσωπικά το iPhone 4 το κράτησα 2 χρόνια και δεν ένιωσα την ανάγκη να το δώσω (και ο αδερφός μου το κράτησε άλλο 1,5 χρόνο). Αντίστοιχα το S4 που θεωρητικά είναι 100000φορές ανώτερο δεν το κράτησα πάνω απο 1 μήνα , το ίδιο και τις υπόλοιπες συσκευές.  

Με ενα iPhone (σε συνδιασμό με ένα iPad και ένα Mac) θα βγάλεις 3 χρόνια (ή και παραπάνω) πριν το αλλαξεις (το iPhone), ακόμα και αν είσαι απαιτητικός χρήστης , κατι που με αντίστοιχες android συσκευές δύσκολα θα κάνει κάποιος (ίσως ο αδερφός σου αποτελεί εξαίρεση και δεν είναι τόσο απαιτητικός χρήστης).

EDIT : και στο λέει χρήστης που εχουν περάσει από τα χέρια του ΟΛΕΣ οι Ναυαρχίδες του 2013.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 22/06/2014 - 13:19

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11762   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 22/06/2014 - 13:17

Όταν δεις το "ιδανικό" θα δεις πραγματικό innovation και φυσικά θα αλλάξεις γνώμη..

Απλά κλαίω 😂😂! The most amazing thing ever made!

#11763   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 22/06/2014 - 13:21

Όλες οι συσκευές μπορούν να αντέξουν στον χρόνο, όπως το παράδειγμα που έφερε πιο πάνω το παλικάρι με το S2. Εμείς από την άλλη είμαστε ικανοί να αντέξουμε πολύ καιρό με την ίδια συσκευή? Και Πανό πίστεψε με, επειδή δεν έχεις πρόβλημα με τα Android και είχες αρκετά, δεν πρόκειται να μείνεις με το iPhone για πολύ καιρό...

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 22/06/2014 - 13:21

#11764   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 13:25

Όλες οι συσκευές μπορούν να αντέξουν στον χρόνο, όπως το παράδειγμα που έφερε πιο πάνω το παλικάρι με το S2. Εμείς από την άλλη είμαστε ικανοί να αντέξουμε πολύ καιρό με την ίδια συσκευή? Και Πανό πίστεψε με, επειδή δεν έχεις πρόβλημα με τα Android και είχες αρκετά, δεν πρόκειται να μείνεις με το iPhone για πολύ καιρό...

Ποτέ δεν λέω ποτέ , αλλά επέστρεψα στο iPhone όχι λόγω συσκευής , αλλά λόγω iOS 8 - OS X 10.10 . 

Δεν με εδιωξαν οι άλλες συσκευές , με τράβηξε το πακέτο του οικοσυστήματος πίσω.

Αυτό είναι που πάντα μου λύνει τα χέρια καλώς ή κακώς.

#11765   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/06/2014 - 13:31

Απλά κλαίω ! The most amazing thing ever made!

Φαντάσου τι θα γίνει λοιπόν με το 6 ή Air ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Όταν η Apple "ανακαλύψει" τη μεγαλύτερη οθόνη. Gorgeous.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/06/2014 - 13:31

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#11766   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2014 - 13:54

Απο τη 2.3 στην 4.4 η διαφορά είναι τεράστια αν δεν κάνω λάθος. (Δεν το έχω ψαξει αναλυτικα)

Πέρα απο θέματα πόρων και διαχείρησής τους καθώς και θέματα σταθερότητας είναι και άλλα.

Τα χαρακτηριστικά δεν λένε τίποτα όταν το λειτουργικό είναι στημένο σωστα και νομίζω συμφωνούμε σε αυτό. (Αν εξαιρέσεις κάμερα και οθόνη).

Το S2 δεν το ξέρω σαν συσκευή οπότε και δεν μοπρώ να μιλήσω.

Σαν συσκευή είχε όμως αντίστοιχη τύχη με το iPhone 3Gs. Και εκείνο τρέχει τα πάντα και δεν έχει θέμα και ειναι 5ετίας.

Για Features σου αναφέρω πάλι το Continuity-Handoff το οποίο δοθηκε στο 2 ετών iPhone 5 (και ίσως και στο 3 ετών 4S), όταν το Galaxy S3 πριν καλά καλά κλείσει τα 2 χρόνια σταμάτησε να υποστηρίζεται.

Σε κάθε περίπτωση η υποστήριξη που προσφέρουν οι κατασκευαστές δεν ξεπερνάει τα 2 χρόνια σε αντίθεση με την Apple.

Αλλά και πάλι, δεν είπα οτι μια android συσκευή είναι κακή.

Είπα οτι σε βάζει στο τρυπάκι να την αλλάζεις συνέχεια και να την πειράζεις.

Και δεν εχω 1 μονο παράδειγμα (εμένα), έχω άπειρα.

Προσωπικά το iPhone 4 το κράτησα 2 χρόνια και δεν ένιωσα την ανάγκη να το δώσω (και ο αδερφός μου το κράτησε άλλο 1,5 χρόνο). Αντίστοιχα το S4 που θεωρητικά είναι 100000φορές ανώτερο δεν το κράτησα πάνω απο 1 μήνα , το ίδιο και τις υπόλοιπες συσκευές.

Με ενα iPhone (σε συνδιασμό με ένα iPad και ένα Mac) θα βγάλεις 3 χρόνια (ή και παραπάνω) πριν το αλλαξεις (το iPhone), ακόμα και αν είσαι απαιτητικός χρήστης , κατι που με αντίστοιχες android συσκευές δύσκολα θα κάνει κάποιος (ίσως ο αδερφός σου αποτελεί εξαίρεση και δεν είναι τόσο απαιτητικός χρήστης).

EDIT : και στο λέει χρήστης που εχουν περάσει από τα χέρια του ΟΛΕΣ οι Ναυαρχίδες του 2013.

Η διαφορά είναι ότι το iOS αν δεν δώσει κάποια πράγματα που εξαρτώνται από τα κλειδώματα και τη χρήση τμημάτων της συσκευής που δεν επιτρέπει η Apple, απλά δεν τα έχεις. Το ότι έδωσε κάποια Software ευκολία και την κλείδωσε πχ στο 4, δεν είναι επειδή το 4 δεν μπορεί αλλά επειδή η Apple δεν ήθελε να τη δώσει. Αλλά εξακολουθώ να σου λέω ότι οι συσκευές μας είναι σαν υπολογιστές. Έχουν όλες τις δυνατότητες που σου δίνει το hardware, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη εφαρμογή.
Πίστεψε με ο αδελφός μου είναι πολύ πιο απαιτητικός χρήστης από το 90+% των χρηστών που απαιτούν πενάκια και τεράστιες οθόνες. Το ότι δεν έφαγε τον παπά των δήθεν απαραίτητων βελτιώσεων που μας έδωσαν οι εταιρίες ελλείψει φαντασίας για καινοτομία, δεν τον κάνει λιγότερο απαιτητικό χρήστη. Αλλά τα εργαλεία δεν απαιτούν μεγάλες αναλύσεις οθόνης και κάμερας και μπιχλιμπίδια τύπου αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Απαιτούν υπολογιστική ισχύ και μπαταρία. Κι ένας διπύρηνος είναι αρκετός για να ανοίξει τα περισσότερα αρχεία δουλειάς (δεν παίζει Max Payne και ταινίες σε 1080 αλλά δε βαριέσαι... 480p ανάλυση έχει).
Τέλος, σου ζήτησα να μου πεις ποια features δεν έχει το S2 με την 2.3 σε σχέση με τα καινούρια. Δεν απάντησες κάτι σαφές. Και ξέρεις γιατί; Επειδή "there's an app for that".
Οι βελτιώσεις στη διαχείριση πόρων (η οποία επιβαρύνθηκε πολύ με την αύξηση των αναλύσεων) δε φαίνονται τόσο. Ναι οκ, εγώ δεν κάνω πια restart, ενώ το S2 θέλει ένα κάθε 2-3 μέρες. Αλλά η διαχείριση της μπαταρίας δε φαίνεται καθόλου λόγω ανάλυσης. Απλά σκέφτομαι. Ένα τετραπύρηνο σε χαμηλή συχνότητα (γύρω στο 1+ αλλά σύγχρονης αρχιτεκτονικής), με μπόλικη RAM (2gb τουλάχιστον), σε ανάλυση το πολύ 720p (αλλά ποιοτική οθόνη), με την 4.4.2 και μια μπαταρία 3000 mAh... Πόσο τέλεια συσκευή θα ήταν, πόσο άψογα θα έτρεχε (χωρίς υπερθέρμανση) και πόσο καλή μπαταρία θα ειχε; Είναι κρίμα που χάσαμε το δρόμο...

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 22/06/2014 - 13:59

#11767   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 14:14

Τέλος, σου ζήτησα να μου πεις ποια features δεν έχει το S2 με την 2.3 σε σχέση με τα καινούρια. Δεν απάντησες κάτι σαφές. Και ξέρεις γιατί; Επειδή "there's an app for that".

Σε αυτό απάντησα οτι δεν γνωρίζω το S2 για να μιλήσω.

Εχω δουλέψει 4.1.2 , 4.2.2, 4.3, 4.4.2.

Σαν εκδόσεις δεν μου έκαναν καμία διαφορά με εξαίρεση την 4.4.2 που ήταν αισθητά πιο γρήγορη σε όλες τις συσκευές.

Ακόμα και αν υπάρχει ενα App , δεν μπορεί αν σου δώσει την ίδια αίσθηση.

Για παράδειγμα , τα toggles που σου δίνουν όλες οι εταιρείες στο Notification Panel (με εξαίρεση την ίδια τη Google που έχει διαφορετικό Panel) . Ε πάρε μια εφαρμογή για να τα βάλεις σε pure android. Ε, η αίσθηση και η χρήση που κάνεις δεν είναι ίδια σε καμία περίπτωση. Κάτι λείπει.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνούμε σε αυτό που λες οτι δεν χρειάζονται όλα αυτά τα Specs, αλλά όταν μπορείς να τα έχεις τα ζητάς (καλώς η κακώς).

Για τα features που λες οτι είναι κλειδωμένα δεν γνωρίζω κατα πόσο μπορούσε να τα δώσει ή όντως υπήρχε θέμα hardware όπως λέγεται (Τείνω να πιστέψω ότι είναι θέμα hardware με όσα έχω διαβάσει την τελευταία εβδομάδα). 

Τέλος πάντων όπως είπα θεωρώ προσωπικά ότι υπάρχει διαφορά λόγω οικοσυστήματος και όχι λόγω συσκευών. Οι android συσκευές είναι άψογες, αλλά έχουν αυτό το κακό που σου λέω (για μένα).

#11768   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2014 - 14:46

Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω φίλο όσο αναφορά τα apps η apple δεν ήθελε να δωσει το airdrop και το slow-mo/burst mode σε παλαιότερες συσκευές. Μπορεις ομως με jb να τα εχεις και στο iphone 4 αν θες. Εχω διαβάσει ακομα πως ios 7 μπορούν να πάρουν και iPhone 3GS/3G /2g

#11769   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/06/2014 - 14:49

Σε αυτό απάντησα οτι δεν γνωρίζω το S2 για να μιλήσω.

Εχω δουλέψει 4.1.2 , 4.2.2, 4.3, 4.4.2.

Σαν εκδόσεις δεν μου έκαναν καμία διαφορά με εξαίρεση την 4.4.2 που ήταν αισθητά πιο γρήγορη σε όλες τις συσκευές.

Ακόμα και αν υπάρχει ενα App , δεν μπορεί αν σου δώσει την ίδια αίσθηση.

Για παράδειγμα , τα toggles που σου δίνουν όλες οι εταιρείες στο Notification Panel (με εξαίρεση την ίδια τη Google που έχει διαφορετικό Panel) . Ε πάρε μια εφαρμογή για να τα βάλεις σε pure android. Ε, η αίσθηση και η χρήση που κάνεις δεν είναι ίδια σε καμία περίπτωση. Κάτι λείπει.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνούμε σε αυτό που λες οτι δεν χρειάζονται όλα αυτά τα Specs, αλλά όταν μπορείς να τα έχεις τα ζητάς (καλώς η κακώς).

Για τα features που λες οτι είναι κλειδωμένα δεν γνωρίζω κατα πόσο μπορούσε να τα δώσει ή όντως υπήρχε θέμα hardware όπως λέγεται (Τείνω να πιστέψω ότι είναι θέμα hardware με όσα έχω διαβάσει την τελευταία εβδομάδα).

Τέλος πάντων όπως είπα θεωρώ προσωπικά ότι υπάρχει διαφορά λόγω οικοσυστήματος και όχι λόγω συσκευών. Οι android συσκευές είναι άψογες, αλλά έχουν αυτό το κακό που σου λέω (για μένα).

Το iphone 5 ειναι 5 μιση μηνες νεοτερο του s3.. οταν βγηκε το s3 ηταν το 4s τοτε σε κυκλοφορια. Με την ιδια λογικη μπορεις να συγκρινεις το s4 που ειναι 6 μηνες νεοτερο του iphone 5. Τρεχει την τελευταια εκδοση, και θα συνεχισει να υποστηριζεται τουλαχιστον μεχρι την lime pie.. και φυσικα οπως λετε και με τον φιλο τοση ωρα, τα specs του αντεχουν πααααρα πολυ καιρο ακομα.. το οτι δεν σε ικανοποιησε εσενα ή εμενα σαν συσκευη δεν σημαινει οτι δεν εχει δυνατοτητες..

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 22/06/2014 - 14:49

#11770   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 14:52

Το iphone 5 ειναι 5 μιση μηνες νεοτερο του s3.. οταν βγηκε το s3 ηταν το 4s τοτε σε κυκλοφορια. Με την ιδια λογικη μπορεις να συγκρινεις το s4 που ειναι 6 μηνες νεοτερο του iphone 5. Τρεχει την τελευταια εκδοση, και θα συνεχισει να υποστηριζεται τουλαχιστον μεχρι την lime pie.. και φυσικα οπως λετε και με τον φιλο τοση ωρα, τα specs του αντεχουν πααααρα πολυ καιρο ακομα.. το οτι δεν σε ικανοποιησε εσενα ή εμενα σαν συσκευη δεν σημαινει οτι δεν εχει δυνατοτητες..

Για αυτό είπα τι έγινε όταν η συσκευή έκλεισε 2 ετία πριν 4 μήνες.

Το ίδιο θα ισχύει σε 3 μήνες που θα κλείσει το 5 τα 2 χρόνια;

Και να δούμε και τι θα γίνει όταν το S4 θα κλείσει τα 2 χρόνια το Φεβρουάριο - Μάρτιο.

Δεν συγκρίνω τις συσκευές τι συγκεκριμένη στιγμή, τις συγκρίνω με βάση έναν κύκλο 2 ετών.

#11771   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 14:55

Για αυτό είπα τι έγινε όταν η συσκευή έκλεισε 2 ετία πριν 4 μήνες.

Το ίδιο θα ισχύει σε 3 μήνες που θα κλείσει το 5 τα 2 χρόνια;

Και να δούμε και τι θα γίνει όταν το S4 θα κλείσει τα 2 χρόνια το Φεβρουάριο - Μάρτιο.

Δεν συγκρίνω τις συσκευές τι συγκεκριμένη στιγμή, τις συγκρίνω με βάση έναν κύκλο 2 ετών.

Με βαση εναν κυκλο 2 ετων περιπου ηταν που εδωσε πετσοκομμενα features και στο 4αρι περυσι η apple στην ios7.. και το blur effect στο control center ή οι 3d maps δεν ειναι θεμα hardware.. ουτε το οτι ακυρωσε τον περασμενο σεπτεμβριο το 5αρι βγαζοντας στην παραγωγη το 5c που με αυτη την τιμη δεν θεωρειται αλλη κατηγορια συσκευης...

#11772   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/06/2014 - 15:16

Με βαση εναν κυκλο 2 ετων περιπου ηταν που εδωσε πετσοκομμενα features και στο 4αρι περυσι η apple στην ios7.. και το blur effect στο control center ή οι 3d maps δεν ειναι θεμα hardware.. ουτε το οτι ακυρωσε τον περασμενο σεπτεμβριο το 5αρι βγαζοντας στην παραγωγη το 5c που με αυτη την τιμη δεν θεωρειται αλλη κατηγορια συσκευης...

Το iph4 υποστηρίχθηκε πλήρως για 3 συνεχόμενα ios (3 χρονια δηλαδή), το 3GS για 4, χωρις lag κτλ.
Μονη εξαίρεση οι 3d maps και τα βοηθήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες (εκεί ειδικά ήταν απαράδεκτοι).

#11773   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 15:23

Το iph4 υποστηρίχθηκε πλήρως για 3 συνεχόμενα ios (3 χρονια δηλαδή), το 3GS για 4, χωρις lag κτλ.
Μονη εξαίρεση οι 3d maps και τα βοηθήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες (εκεί ειδικά ήταν απαράδεκτοι).

Οχι και χωρις lag.. εδω κ λιγες μερες επειδη ενα φιλαρακι πουλησε το g2 του λογω αναγκης χρηματων και εμεινε με το 3gs της κοπελας του, καθομαι κ ασχολουμαι λιγο οταν παμε για καφε.. ειναι στην 5αρα με jb.. πιο laggy πεθαινεις... ειναι αυτο που ελεγε ο αντωνης καποτε για τις παλιες android συσκευες.. εχει lag αλλα εμεις δεν θελουμε να το δουμε κ να το παραδεχτουμε

#11774   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/06/2014 - 15:53

Οχι και χωρις lag.. εδω κ λιγες μερες επειδη ενα φιλαρακι πουλησε το g2 του λογω αναγκης χρηματων και εμεινε με το 3gs της κοπελας του, καθομαι κ ασχολουμαι λιγο οταν παμε για καφε.. ειναι στην 5αρα με jb.. πιο laggy πεθαινεις... ειναι αυτο που ελεγε ο αντωνης καποτε για τις παλιες android συσκευες.. εχει lag αλλα εμεις δεν θελουμε να το δουμε κ να το παραδεχτουμε

Το feedback πάντως των χρηστών εδώ μέσα αλλο λένε. Βέβαια είμαστε και στο IPH, ίσως παίζει κι αυτο το ρόλο του.
Παρεμπιπτόντως ετοιμάζομαι για G2 σε λίγες μέρες και μετα θα αρχίσω κι εγω τα κλασσικά "τα εχω δίπλα δίπλα με το iph5 και γελάω, τα iphone είμαι για άσχετους" και αλλα τέτοια!!!

#11775   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/06/2014 - 15:55

Το feedback πάντως των χρηστών εδώ μέσα αλλο λένε. Βέβαια είμαστε και στο IPH, ίσως παίζει κι αυτο το ρόλο του.
Παρεμπιπτόντως ετοιμάζομαι για G2 σε λίγες μέρες και μετα θα αρχίσω κι εγω τα κλασσικά "τα εχω δίπλα δίπλα με το iph5 και γελάω, τα iphone είμαι για άσχετους" και αλλα τέτοια!!!

αν το αρχισεις κ εσυ αυτο το τροπαριο εγω τον σεπτεμβριο θα μετακομισω στο iphone 6.. θα τα εχω δει ολα εδω μεσα, οποτε θα αλλαξω πλατφορμα να ησυχασω.. χαχααχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαααχαχαχχχαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες