Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

O Phil Schiller για τους Mac, το Blu-Ray και το Windows 8


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 29/10/2012 - 09:00

Αναρτημένη εικόνα



O Phil Schiller έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TIME αμέσως μετά την εκδήλωση της 23ης Οκτωβρίου μιλώντας για τη νέα σειρά των υπολογιστών Mac, το Blu-Ray και το Windows 8.

Mac
Σχετικά με την αφαίρεση του οπτικού δίσκου, το χαμηλό βαθμό επιδιόρθωσης και αναβάθμισης των Mac ο Schiller χαρακτήρισε αυτές τις κινήσεις τυπικές για την Apple. «Ένα από τα οφέλη είναι η ευκολία χρήσης, προσιτές τιμές με υπέροχες δυνατότητες. Ο υψηλός βαθμός της ενσωμάτωσης αποτελεί μέρος της εμπειρίας αυτής», ανέφερε ο Schiller.

Για την πιθανότητα κατασκευής φθηνότερων Mac ο Schiller θεωρεί ότι οι υπολογιστές δεν είναι ακριβοί αναλογικά με την αξία τους. «Δεν θα φτιάχναμε ποτέ κάτι φθηνό ή χαμηλής ποιότητας. Όταν η οικονομία είναι δύσκολη, οι άνθρωποι νοιάζονται πολύ για το που ξοδεύουν τα λεφτά τους. Οι πελάτες κατανοούν ότι τα προϊόντα της Apple δεν είναι τιμολογημένα υψηλά – τιμολογούνται με βάση την αξία αυτών που προσφέρουμε σε αυτά».

Blu-Ray & SSDs
Ο Schiller χαρακτήρισε το Blu-Ray περίπλοκη και όχι τόσο σπουδαία τεχνολογία. «Αυτές οι παλιές τεχνολογίες μας κρατούν πίσω…Βρίσκουμε τα πράγματα που έχουν ξεπεράσει την ωφέλιμη διάρκεια ζωής τους για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους. Οι ανταγωνιστές μας φοβούνται να τα αφαιρέσουν. Προσπαθούμε να βρίσκουμε καλύτερες λύσεις – οι πελάτες μας εμπιστεύονται.»

Συνέχισε συγκρίνοντας το σκεπτικό αυτό με την σταδιακή αντικατάσταση των HDD στα notebooks με SSDs. «Γενικά, είναι καλή ιδέα να αφαιρέσουμε αυτά τα περιστρεφόμενα μέσα από τους υπολογιστές και άλλες συσκευές. Είναι μηχανικά και καμιά φορά σπάνε, καταναλώνουν ενέργεια και είναι μεγάλα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε προϊόντα που είναι μικρότερα, ελαφρύτερα και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια».

Windows 8
Ο Schiller βασικά δεν είπε τίποτα για το Windows 8 πέρα από το ότι ως Apple σκέφτονται αυτά που κάνουν αυτοί και όχι αυτά που κάνουν άλλοι.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο εδώ.


Σχετικά άρθρα:
Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες