Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ένα expert seminar για τη συνεργασία Adobe,Illustrator, Adobe Indesign και Adobe Flash.


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   PoluxGreece

PoluxGreece

    iPH Elite Poster

  • 3.100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2009 - 13:19

Expert Seminar «Από το DTP στο WEB» @ Anodos
Ένα expert seminar για τη συνεργασία Adobe Illustrator, Adobe Indesign και Adobe Flash.
Δημοσίευση από δελτίο τύπου.

Τη «συνεργασία» τριών προϊόντων της Adobe, του Illustrator, του InDesign και του Flash, «ζητάει» η ΑΝΟΔΟΣ για να μας οδηγήσει «από το DTP στο WEB». Αναφερόμαστε στο νέο expert seminar με τίτλο: «Adobe DTP to WEB» που η εταιρεία μας, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Adobe στην Ελλάδα και την Κύπρο, διοργανώνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 25.11.2009 στην αίθουσα εκδηλώσεων στα γραφεία μας (Αδριανοθυρών 27-29, Υμηττός) με ώρα έναρξης 18:30 και διάρκεια δύο ώρες.
Στο σεμινάριο αυτό, ο Σπύρος Παπαβασιλείου, Adobe Certified Instructor της Ανοδος ΑΕ, παρουσιάζει μια σειρά από σημαντικές τεχνικές στο Illustrator και το InDesign που θα οδηγήσουν στην συνέχεια τις εργασίες σας για περαιτέρω επεξεργασία το Flash.
Ανάμεσα τους τεχνικές για την αποθήκευση και αλλαγή των symbols στο Illustrator, την οργάνωση της δουλειάς σε layers και την σωστή και εύκολη μετατροπή τους σε frames κατά την μετάβαση από το Illustrator στο Flash, την ανάλυση των ρυθμίσεων για την σωστή μετάβαση στο Flash και την εισαγωγή ολόκληρων αρχείων από το Illustrator, την δημιουργία Interactive περιεχομένου για ψηφιακό περιοδικό στο InDesign με URL Hyperlinks και Buttons πλοήγησης, την εξαγωγή του υλικού σε Flash (.xfl) και την περαιτέρω επεξεργασία του .xfl αρχείου με την εφαρμογή animation, ενώ το τελευταίο μέρος του σεμιναρίου θα διατεθεί στην παρουσίαση έξυπνων tips για την καλύτερη συνεργασία των τριών προγραμμάτων.
Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του σεμιναρίου μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα, στο site της ΑΝΟΔΟΣ.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε σχεδιαστή που θέλει να εμβαθύνει στις νέες δυνατότητες που παρουσιάζονται από την στενή συνεργασία των προγραμμάτων της Adobe. Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 50€ κατ’ άτομο ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για φοιτητές και εγγεγραμμένους χρήστες της Ανοδος ΑΕ καθώς και του επίσημου δικτύου διανομής της. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε τηλεφωνικά στο 210 9717016 είτε μέσω e-mail στο seminars@anodos.gr

Πηγή wewantapplegreece.com

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες