Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

3gs recovery


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2012 - 11:19

Γεια σας. Εχω ενα iphone 3gs 16 gb απο εξωτερικο. Ηταν unlock και δουλευε κανονικα αλλα εκανα το λαθος κ πηγα να του κανω αναβαθμιση.. Τωρα εχει κολλησει σε recovery mode και δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα ετσι ωστε να ασχοληθω να το ξεκλειδωσω ξανα απο την αρχη..
Παρακαλω καποιος να με βοηθησει!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DjVassel

DjVassel

    iPH Master

  • 6.775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 08/11/2012 - 11:25

κατεβασε το tiny ubrella και πατα εκει που λεει exit recovery

#3   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2012 - 12:29

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια σου αλλα οταν το κανω αυτο απλα κανει επαννεκινηση η συσκευη και γυριζει ξανα σε recovery mode.. Δεν βγαινει δηλαδη.

#4   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.530 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/11/2012 - 12:32

Βαλτο dfu κανε restore στην 6.0.1 κανε jb να ανοιξει και μετα βλεπουμε που εχεις shsh για να πας σε καποιο αλλο ios.

#5   batjump

batjump

    iPH Contributor

  • 1.467 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 08/11/2012 - 12:33

λογικα εχει το ipad baseband
και θελει downgrade για να δουλεψει ...
ας ποσταρει καποιος τον οδηγο για να βοηθηθει ο φιλος

Τελευταία επεξεργασία από: batjump, 08/11/2012 - 12:34


#6   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.530 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/11/2012 - 12:38

Με ultrasn0w το ειχες ξεκλειδωσει?

#7   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2012 - 12:43

Προσπαθω να το βαλλω σε dfu με κανονικα τα βηματα αλλα δεν γινεται...βγαινει αποτυχια και ειναι παλι σε recovery..εχω την συσκευη και ειναι στην ουσια αχρηστη..δεν μπορει να μην υπαρχει τροπος να το φτιαξω...ευχαριστω και παλι!

Μου το ειχαν δωσει ετοιμο.δεν ξερω πως το ειχαν ξεκλειδωσει φιλε μου..

#8   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.530 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/11/2012 - 12:43

Οπως ειναι σε recovery πατα power και home button μαζι για 10 δευτερα και μετα ασε το power και συνεχισε να πατας το home button για αλλα 10 δευτερα.Αν γινει μαυρη η οθονη ειναι dfu.

#9   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2012 - 12:49

Ωραια τωρα ειναι με μαυρη οθονη. Και τι γινεται μετα?

#10   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.530 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/11/2012 - 12:51

Ανοιξε το itunes και πατα το restore.

Με ultrasnοw το ειχες ξεκλειδωσει η με sam?

#11   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2012 - 13:10

Μου εγραψε οτι δεν ηταν δυνατη η επαναφορα..αγνωστο σφαλμα!

#12   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.530 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/11/2012 - 13:11

Δεν σου εβγαλε καποιον αριθμο στο error?

Τι σου ελεγε ακριβως?

#13   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2012 - 13:23

Μου εγραψε ´´δεν ηταν δυνατη η επαναφορα του iphone. Συνεβη αγνωστο σφαλμα (1015).

#14   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.530 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/11/2012 - 13:27

Καθαρισε τα hosts σου με τον 2ο τροπο

http://www.iphonehel...ικό-error-3194/

Μετα να κανεις restart το pc.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 08/11/2012 - 13:30


#15   kyrmal

kyrmal

    iPH newbie

  • 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2012 - 18:23

Καθαρισα και τα hosts προσπαθησα παλι και μου εβγαλε παλι αγνωστο σφαλμα 1015..
Δεν μπορεσα να κανω τιποτα.σε ευχαριστω πολυ παντως

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες