Τι να σου πω.. Για μένα πάνω κάτω τα ίδια είναι, αν και έχω σε όλα λογαριασμό χρησιμοποιώ περισσότερο dropbox αλλά και box (το τελευταίο λόγω της περσινής προσφοράς με τα 50GB που έδινε σε κατόχους iOS συσκευών). Τα υπόλοιπα σχεδόν όχι, δεν μου χρειάζονται κιόλας (λόγω S3 έχω και 50GB στο dropbox).Τι είναι καλύτερο;
Dropbox, Google Drive ή Skydrive;
Από κει και πέρα δίνουν δωρεάν με την εγγραφή 2, 5 και 7 GB αντίστοιχα.. (στο dropbox με διάφορα κολπάκια μπορείς να τον αυξήσεις εύκολα κατά πολύ, στα υπόλοιπα δεν γνωρίζω)
Αν θες περισσότερο χώρο για να αγοράσεις το skydrive είναι το πιο φτηνό, το dropbox το πιο ακριβό.
Υποστηρίζουν όλα windows, mac και iOS-android (το dropbox επίσης linux και blackberry ενώ το skydrive και windows phone).
Μέγιστο μέγεθος αρχείου δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, αλλά νομίζω το μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου το επιτρέπει το google drive.
Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και τα 3 (ή όποια άλλα θες τέλοσπαντων) και να δεις ποιο σε βολεύει. Αν πάλι θες τον περισσότερο χώρο και αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις, το skydrive είναι το πιο φτηνό.