Προφανώς το MMS ή η κακή λήψη σήματος είναι σοβαρό επιχείρημα ναι.Αν γουστάρεις εσύ να δίνεις 740 ευρώ κινητό και να έχεις πρόβλημα ενδεχομένως καλά κάνεις αλλά δεν είσαι ο κανόνας.
Σε 4S υπήρχε πρόβλημα σε micro-sim που κοβόταν με συρραπτικό κι όχι με αλχημείες. Προφανώς το πρόβλημα υπήρχε γιατί το μέγεθος δεν ήταν ακριβώς ίδιο ή γιατί είχε κοπεί κάποιος αγώγιμος δρόμος πάνω στη sim.
Και Μετσοβίτης από το Μέτσοβο να σου εξηγήσει εσύ θα λες τα δικά σου. Καλά κάνεις.
Εγώ αναφέρω παραδείγματα και ο gas! (μέλος) που έκανα και τη δική του είναι εδώ για να με διαψεύσεις αν λέω μπαρούφες. Εγώ μίλησα για 5 (διότι και το topic αναφέρεται στα 5άρια). Επιπλέον, αρκετοί που είχαν κόψει τις κάρτες με Gevey και εκείνοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα;
Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει νέα, αλλά αυτό το πανηλίθιο επιχείρημα που έχει γίνει ψωμοτύρι "μα καλά, έδωσε 750 Ευρώ και δεν έχεις χρήματα για μία nano" είναι εμετικό πλέον. Ναι ρε πούστη, εφόσον, λειτουργεί δε θα τα δώσω στην πουτάνα τη Cosmote τα 5 Ευρώ. Θα πάρω θήκη, θα αγοράσω έναν διπλό lattet καθώς του περνάω εφαρμογές, θα παίξω ένα στοίχημα, θα αγοράσω 5 μαλακίες ή 2 καλές εφαρμογές από το App Store...γιατί να τα δώσω στην κάθε εταιρεία που η ίδια θα έπρεπε με την αγορά να σου δίνει και κάρτα για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το δίκτυό της.
(δεν υπάρχει προσωπική κόντρα)
Μιας και παρελαβα και εγω το iPhone 5 απο το Media Markt στη Συγκρου (Καλιθεα) ειπα να σας δωσω καποιες φωτογραφιες με το πως διχνει το τηλεφωνο με οθονη προστασιας (ζελατινα) και κομμενη νανοσιμ 
Η οθονη προστασιας που χρησιμοποιηθηκε ειναι η Puro Screen Protector for iPhone 5 η οποια ειναι Ultra Clear και δεν επειρεαζει ουτε στο ελαχιστο το χρωμα της οθονης η την αναλυση της!

Να λοιπον και η νανοσιμ την οποια εκοψα με κοπιδι, ψαλιδι και λιμα!

Θα ήθελα μία φωτογραφία που θα δείχνει ΑΥΤΗΝ τη nano sim μέσα στο tray του iPhone 5. Μιας και παρελαβα και εγω το iPhone 5 απο το Media Markt στη Συγκρου (Καλιθεα) ειπα να σας δωσω καποιες φωτογραφιες με το πως διχνει το τηλεφωνο με οθονη προστασιας (ζελατινα) και κομμενη νανοσιμ 
Η οθονη προστασιας που χρησιμοποιηθηκε ειναι η Puro Screen Protector for iPhone 5 η οποια ειναι Ultra Clear και δεν επειρεαζει ουτε στο ελαχιστο το χρωμα της οθονης η την αναλυση της!

Να λοιπον και η νανοσιμ την οποια εκοψα με κοπιδι, ψαλιδι και λιμα!

Θα ήθελα μία φωτογραφία που θα δείχνει ΑΥΤΗΝ τη nano sim μέσα στο tray του iPhone 5.