Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

θέλεις Live υποστήριξη από την Apple..? Δεν έχεις παρά να την βρίσεις...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9,488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/11/2012 - 20:10

Αναρτημένη εικόνα


Η Apple ως γνωστόν έχει άριστη εξυπηρέτηση (Στο εξωτερικό) είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για εταιρίες..Όπως όλες οι εταιρίες όμως,έτσι και η Apple έχει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα όταν καλέσει κανείς στο τηλεφωνικό κέντρο του Apple Care το οποίο θα έλεγε κανείς ότι όπως και όλα τα υπόλοιπα αυτοματοποιημένα σύστημα τέτοιου είδους δεν σε καλύπτει και πολλές φορές....δεν σε "πιάνει" τι του λες..

Η συντακτική ομάδα του Next Web βασιζόμενη σε μια αναφορά ενός χρήστη έκανε ένα Test στα τηλεφωνικά κέντρα της Apple και διαπίστωσε το παρακάτω...

Ότι μόλις βρίσεις (επειδή δεν βγαίνει άκρη με το αυτόματο σύστημα βάση αυτών που του λες και αυτών που σου απαντάει) τότε ως δια μαγείας θα βρεθεί ένας υπάλληλος να σε εξυπηρετήσει και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο..

Η ιστορία έχει ως εξής :

Ένας χρήστης της Reddit με Nick Name " Floppybutton ” δοκίμασε να καλέσει το AppleCare Line της Apple και αφού δεν έβγαζε άκρη μιας και άλλα έλεγε εκείνος και άλλα του απαντούσε το σύστημα άρχισε να βρίζει μονολογώντας και τονίζοντας την λέξη F@ck !

Με ένα "μαγικό τρόπο" και σε χρόνο "μηδέν" η κλήση του πέρασε άμεσα σε έμψυχο προσωπικό της Apple αφήνοντας στην άκρη τα τηλεφωνικά κέντρα για να εξυπηρετηθεί άμεσα..

@Floppybutton :


“After exploring every option possible in the machine based list, I eventually got frustrated and used a few choice words that triggered something in the computer I was talking to.”
“It cut itself off in mid-sentence, apologized, and in about 10 more seconds I was talking to an Apple tech.”

Όλο το παραπάνω έχει να κάνει με το ότι η Apple έχει ορίσει κάποιες λέξεις ως blacklisted έτσι ώστε αν κάποιος πελάτης όπως στην προκειμένη ιστορία βρίσει να υπάρχει αμεσότητα μεταξύ εταιρίας και πελάτη..

Μάλλον είναι αυτό που λέμε " Και ο άγιος φοβέρα θέλει " ;)


[ Via | Cultofmac.com ]


Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 21/11/2012 - 20:15.

ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   azaleea

azaleea

    iPH Master

  • 6,730 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/11/2012 - 20:15

:D :D :D
παραδοξη μεταβλητη αποδεκτη ?




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες