Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Wallet TrackR, για να μην χάσετε ποτέ ξανά το πορτοφόλι σας


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/11/2012 - 10:45

Αναρτημένη εικόνα


To πορτοφόλι μας αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα αντικείμενα που κουβαλάμε καθημερινά μαζί μας όπου και αν πάμε μαζί με το iPhone μας, τα κλειδιά μας κτλπ. Μερικοί άνθρωποι, μάλιστα, παρουσιάζουν μεγάλα συμπτώματα άγχους στην ιδέα να ξεχάσουν το πορτοφόλι σπίτι, στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού. Η Phone Halo έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα με τη συσκευή εντοπισμού Wallet TrackR.

Πρόκειται για μια μικρή και λεπτή συσκευή που χωράει στην υποδοχή για κάρτες σε οποιοδήποτε πορτοφόλι και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth για να συνδεθεί με μια εφαρμογή στο iPhone. Η εφαρμογή αυτή θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που θα χάνεται η σύνδεση Bluetooth (περίπου στα 60 μέτρα) που θα σημαίνει αυτόματα ότι έχετε ξεχάσει το πορτοφόλι σας. Μάλιστα, το Wallet TrackR μπορεί και αποθηκεύει την τοποθεσία GPS από εκείνη την στιγμή που χάνεται η σύνδεση ώστε να μπορείτε να το εντοπίσετε αργότερα.

Το TrackR χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth 4.0, η μπαταρία του έχει διάρκεια μέχρι και 18 μήνες ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με αντίστροφη λειτουργία για να σας ειδοποιεί αν ξεχάσετε το iPhone σας. Για να κάνετε το Wallet TrackR πραγματικότητα μπορείτε να συνεισφέρετε $19 μέσω της ιστοσελίδας εδώ.


Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες