Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Hol έκπτωση σε Vodafone

• Please log in to reply
40 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 28/11/2012 - 12:32

Καλησπέρα , έχω προγραμμα συμβολαίου και βάση αυτού παίρνω 5€ έκπτωση στο συμβολαίο μου επειδη είμαι και στην hol .
Η ενεργοποίηση στην hol έγινε 7/11 ο λογαριασμός μου ειναι απο 19/10-18/11 δικαιούμαι την έκπτωση για εκείνο τον λογαριασμό ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 28/11/2012 - 14:26

Θεωρητικά δικαιούσαι αναλογική έκπτωση από τις 7/11 εώς τις 18/11.

#3   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2012 - 15:35

Μάλιστα , ευχαριστώ.. 12 λογαριασμοί και λάθος οι 10.. Πάνε για εεττ

#4   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2012 - 15:50

Γιατί λάθος οι 10?

#5   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2012 - 16:13

Οχι λόγω της έκπτωσης hol .. Πάντα έχω χρεώσεις που δεν έχω κάνει και πρέπει να τους το πω εγω και μετα μου κάνουν πίστωση .. Δεν μπορω συνέχεια να κοιταω τον αναλυτικό , 1-2 εντάξει αλλα όχι και 10 απο τους 12 : S

#6   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 28/11/2012 - 16:19

Οχι λόγω της έκπτωσης hol .. Πάντα έχω χρεώσεις που δεν έχω κάνει και πρέπει να τους το πω εγω και μετα μου κάνουν πίστωση .. Δεν μπορω συνέχεια να κοιταω τον αναλυτικό , 1-2 εντάξει αλλα όχι και 10 απο τους 12 : S

Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο θεμα. Μεχρι στιγμης 0.5 η ελαχιστη και καπου 15 η μεγιστη. Τους παιρνω τηλ και τα πιστωνουν στον επομενο... Αλλα βαλε ποσοι δε τα κοιτανε και τα πληρωνουν;

You'll Never Walk Alone

#7   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 28/11/2012 - 16:21

Έχω το ίδιο πρόβλημα με wind σταθερό και με vodafone κινητό. Μου βάζουν χρεώσεις που δεν έχω κάνει και μου τις αφαιρούν όταν τους το πω!
Παρουσιάζεται συχνά τελευταία και δε νομίζω ότι είναι τυχαίο.
Μάλιστα η Wind μου αύξησε το πάγιο κατά 3,5 € χωρίς το ΦΠΑ και αν δε το έβλεπα δε θα έτρεχε τίποτα!

#8   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2012 - 16:24

Ναι παιδια δεν παει άλλο. Αν δεν το δούμε δηλαδη παει μας έκλεψαν ; Μόλις γυρίσω το βράδυ κάνω καταγγελία , δεν μου αρέσει το δουλεμα

#9   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2012 - 16:27

Την καταγγελία καλό είναι να την κανείς ηλεκτρονικά και οπωσδήποτε κοινοποίηση στην HOL.

Να το δουν και να μαζευτούν.

Επίσης κάτί που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι αν έχεις κλείσει χρόνο, μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να αιτηθείς έκπτωσης στη γραμμή σου προκειμένου να παραμείνεις.

Όπως με τις επιδοτήσεις στα κινητά.

#10   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2012 - 16:36

Η hol δεν φτάιει , μου είπαν απο voda ότι όντως έχω έκπτωση και θα το δουν στο τεχνικό τμήμα .. Αν δεν μιλούσα όμως θα συνεχιζόταν του δουλεμα.. Θα το κάνω πιο μετα και να δω τι θα μου πουν ..
Αν τους ζήτησω έκπτωση και μου πουν όχι ;

#11   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2012 - 13:34

Δεν πήρα τηλέφωνο για έκπτωση κλπ αλλα χθες έκανα καταγγελία στην εεττ και μου είπαν πως θα το κοινοποιήσουν αυτοί στην Vodafone σε 10 μέρες περίπου. Να το πω στην Vodafone νωρίτερα ;

#12   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2013 - 12:44

4/12 έκανα καταγγελία σε εεττ και μου είπαν ότι θα το κοινοποιήσουν στην Vodafone και θα επικοινωνήσει αυτή μαζί μου μέσα σε ένα μήνα , περνάει ένας μήνας και τίποτα, πάω στο σπιτι στην Αθήνα και βλέπω ένα φάκελο απο Vodafone τον ανοίγω και τι λέει !!; " προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την αλλα αυτο δεν ήταν δυνατο με κοινοποίηση και προς την εεττ φυσικά τα λαμόγια , αι στο διάολο λέω εγώ παλιό ψεύτες .. Ποτέ δεν επικοινωνήσατε μαζί μου , τέλος πάντων είχε ένα τηλέφωνο εκει και το πήρα 2 φορές και μου βγήκε ο τηλέφωνητης άφησα τα στοιχεία μου και όπως είναι φυσικό δεν με πήραν πίσω .
Για να δείτε τι εστι Vodafone με τους απατεώνες .. Εννοείται πως έκανα και άλλη καταγγελία και δεν θα το αφήσω έτσι με τους αλήτες.

#13   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 13/01/2013 - 03:28

Μήπως σε έπαιρναν στο σταθερό και δεν το σήκωνες ; Η άλλαξα σταθερό από τότε που έκανες το συμβόλαιο; Πολύ καλά θα κάνεις να μην το αφήσεις πάντως. Θα σου λεγα να καλές εις και στο 2106702000 και να ζητήσεις να μιλήσεις με τον υπάλληλο της vodafone που λογικά θα πρέπει να γράφει πάνω στο χαρτί που σου έστειλαν.αν δεν γράφει ζήτα να μιλήσεις με έναν υπεύθυνο που διαχειρίζεται τις καταγγελίες. Ταυτόχρονα εννοείται να κάνεις νέα καταγγελία , γιατί τώρα αυτή που έχεις ήδη κάνει θα θεωρείται ότι έχει λήξει και θα σου που ο,τι θέλουν

#14   ChriSS78

ChriSS78

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 13/01/2013 - 03:33

Ωχωχωχ! Τρελες καταστάσεις περιγράφετε ρε παιδιά, καλύτερα ας έχουμε όλοι μας το νου μας...

#15   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 13/01/2013 - 03:35

Επισης αν εχεις επιδοτηση κτλ να εχεις υποψιν σου οτι μπορεις να σπασεις το συμβολαιο αν εχεις την εκπτωση vodafone - hol και παγιο στη vf απο 35 και πανω λογω της προσφατης αλλαγης της εκπτωσης χωρις να πληρωσεις τιποτα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες