Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Hol έκπτωση σε Vodafone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
40 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/01/2013 - 12:16

Αλεξ Τηλέφωνο επικοινωνίας έχω μόνο το κινητο μου , στο σταθερό πάντως δεν είδα καμία κλήση ..
Να πάρω τηλέφωνο δεν παίζει, να πάρουν αυτοί, αν και πήρα 2 φορές σε ένα αριθμό αλλα έβγαινε ο τηλέφωνητης και δεν με πήραν πίσω !!Για εξήγησε το μου λίγο αυτο με το σπάσιμο συμβολαίου , un35 έχω αλλα είχα πάρει επιδότηση, μπορώ να το κάνω ;

Ωχωχωχ! Τρελες καταστάσεις περιγράφετε ρε παιδιά, καλύτερα ας έχουμε όλοι μας το νου μας...

Είναι πολυ κλέφτες στην Vodafone , απο τους 13 λογαριασμούς σωστοί παίζει να είναι οι 2 max !! Όλο παράξενες χρεώσεις είχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 13/01/2013 - 23:31

Αλεξ Τηλέφωνο επικοινωνίας έχω μόνο το κινητο μου , στο σταθερό πάντως δεν είδα καμία κλήση ..
Να πάρω τηλέφωνο δεν παίζει, να πάρουν αυτοί, αν και πήρα 2 φορές σε ένα αριθμό αλλα έβγαινε ο τηλέφωνητης και δεν με πήραν πίσω !!Για εξήγησε το μου λίγο αυτο με το σπάσιμο συμβολαίου , un35 έχω αλλα είχα πάρει επιδότηση, μπορώ να το κάνω ;

Είναι πολυ κλέφτες στην Vodafone , απο τους 13 λογαριασμούς σωστοί παίζει να είναι οι 2 max !! Όλο παράξενες χρεώσεις είχα

Μα ναι. Φυσικά και μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβαση αζημίως επειδή άλλαξαν τους όρους του συμβολαίου που έχεις υπογράψει (μονομερως από τη vodafone).
Στο συμβόλαιο δηλαδή στην παράγραφο 13.3 http://www.vodafone....ion?pageId=4341

"13.3 Σε περίπτωση τροποποίησης των συμβατικών όρων μονομερώς από τη VODAFONE ο Συνδρομητής έχει το δικαίωμα καταγγελίας της Σύμβασης αζημίως εντός τριάντα (30) ημερών από τη σχετική κοινοποίηση."

Έτσι, έβγαλαν ανακοίνωση ότι από αρχές Φεβρουαρίου, θα αλλάξουν την έκπτωση vodafone-hol στα προγράμματα από 35 και πάνω
http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40033&dateFrom=&dateUntil=

Στην ανακοίνωσή τους βέβαια γράφει ότι "εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής" που δεν ισχύει και είναι παράνομο, γιατί όπως σου εξήγησα εσύ άλλα έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο. Απλά αυτοί σε όλες τις αλλαγές κοτσάρουν και το εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής για ευνόητους λόγους.
Πριν 2 χρόνια σε μια αντίστοιχη ανακοίνωση είχα κάνει φορητότητα χωρίς να πληρώσω κάτι και ημουν δεσμευμένος με 469 ευρώ επιδότηση. Πήγα στην cosmote whats up για 1 μήνα και μετά ξανά συμβόλαιο και νέα επιδότηση (ή έκπτωση στο πάγιο .. όπως θες το κάνεις)

#18   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 14/01/2013 - 00:32

Μετα απο αυτα τα κόλπα δεν ξαναπαω σε Vodafone !!! Πες μου που να πάρω και τι να πω ακριβώς ;) πες μου λίγο και για την Χιώτη στο fb :P

#19   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:17

update. Ηρθε ο νεος λογαριασμος και μετα απο 5 μηνες φυσικα ακομα χωρις την εκπτωση που δικαιουμαι, μεγαλυτεροι αλητες δεν υπαρχουν πραγατικα.

#20   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 13:31

Επισης αν εχεις επιδοτηση κτλ να εχεις υποψιν σου οτι μπορεις να σπασεις το συμβολαιο αν εχεις την εκπτωση vodafone - hol και παγιο στη vf απο 35 και πανω λογω της προσφατης αλλαγης της εκπτωσης χωρις να πληρωσεις τιποτα

Κανενας τροπος να σπασεις το συμβολαιο σου αν ειναι 24μηνο και εχεις κλεισει 1 χρονο, ενω ειχες παρει το iPhone, υπαρχει; Γιατι το unlimited 50 Vodafone ειναι αρκετα ακριβο για οτι προσφερει, πλεον.... :)

update. Ηρθε ο νεος λογαριασμος και μετα απο 5 μηνες φυσικα ακομα χωρις την εκπτωση που δικαιουμαι, μεγαλυτεροι αλητες δεν υπαρχουν πραγατικα.

Και εμενα, ενω ειχα 2 αριθμους, στο ιδιο πριογραμμα στη Vodafone δε μου ειχαν περασει την εκπτωση οικογενειακου πακετου [(10%), ασχετα που λογω ιδιωτικης συμφωνιας ειχα εξασφαλισει 15%], ποσο σημαντικο, και η εκπτωση για 1 χρονο γινοταν μονο στον ενα... Τους πηρα, τους εβρισα, μου καναν εκπτωση και πηρα τον ενα αριθμο απο εκει, μολις ελειξε το συμβολαιο...
Για αυτο το λογο θελω να φυγω, οπως φαινεται και στο παραπανω ποστ, αλλα και επειδη υπαρχουν πολυ καλυτερα προγραμματα τωρα, σε αλλες εταιριες, επειδη η συζηγος μου ειναι σε αλλο δικτυο, κτλ, κτλ...

Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 22/01/2013 - 13:32

#21   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 14:56

Με έχουν νευριασει απίστευτα και οι καταγγελίες που κάνω φαίνεται να μην τους ενδιαφέρουν.
Έχεις hol ?

Τελευταία επεξεργασία από: efib, 22/01/2013 - 14:57

#22   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 15:06

Κανενας τροπος να σπασεις το συμβολαιο σου αν ειναι 24μηνο και εχεις κλεισει 1 χρονο, ενω ειχες παρει το iPhone, υπαρχει; Γιατι το unlimited 50 Vodafone ειναι αρκετα ακριβο για οτι προσφερει, πλεον.... :)

Και εμενα, ενω ειχα 2 αριθμους, στο ιδιο πριογραμμα στη Vodafone δε μου ειχαν περασει την εκπτωση οικογενειακου πακετου [(10%), ασχετα που λογω ιδιωτικης συμφωνιας ειχα εξασφαλισει 15%], ποσο σημαντικο, και η εκπτωση για 1 χρονο γινοταν μονο στον ενα... Τους πηρα, τους εβρισα, μου καναν εκπτωση και πηρα τον ενα αριθμο απο εκει, μολις ελειξε το συμβολαιο...
Για αυτο το λογο θελω να φυγω, οπως φαινεται και στο παραπανω ποστ, αλλα και επειδη υπαρχουν πολυ καλυτερα προγραμματα τωρα, σε αλλες εταιριες, επειδη η συζηγος μου ειναι σε αλλο δικτυο, κτλ, κτλ...

Αν εχεις hol μπορεις να το κανεις 100%. Σε διαφορετικη περιπτωση ισως γινεται και χωρις hol με βαση καποιες αλλες χρεωσεις που άλλαξαν. Θα ενημερώσω τις επομενες μερες για σιγουρα

#23   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 16:14

Αν εχεις hol μπορεις να το κανεις 100%. Σε διαφορετικη περιπτωση ισως γινεται και χωρις hol με βαση καποιες αλλες χρεωσεις που άλλαξαν. Θα ενημερώσω τις επομενες μερες για σιγουρα

Δεν εχω hol. Αν μαθεις ενημερωσε !!!
Το ιδιο και εγω... ;)

#24   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 00:36

Τους εστειλα και ειπα για φορητοτητα αζημιως και ειπα για την παραγραφο 13.3, αυτη ειναι σωστα?

#25   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/01/2013 - 00:44

κι εγω hol εχω σπιτι και vodafone στο κινητο και ποτε δεν ειχα θεμα ολα καλα τι να πω...

#26   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 03:05

Τους εστειλα και ειπα για φορητοτητα αζημιως και ειπα για την παραγραφο 13.3, αυτη ειναι σωστα?

Ναι σωστά. Να τους στείλεις την ανακοίνωσης τους της hol και απο την αλλη τους όρους και οπως είπες τον 13.3. Θα μπορούσες να τους πειράξεις λίγο παραπάνω λέγοντάς τους για την ακυρότητα που γράφουν στο "εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής και οτι σύμφωνα με το συμβόλαιο δεν στέκει κτλ..

#27   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2013 - 14:04

Το έγραψα και αυτο αλλα πολυ φοβάμαι ότι θα με γράψουν ..
Δεν ασχολούνται καθόλου με τις καταγγελίες, τους έδωσα 2 ημέρες, όμως τι άλλο μπορω να κάνω ;

#28   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2013 - 10:03

Το έγραψα και αυτο αλλα πολυ φοβάμαι ότι θα με γράψουν ..
Δεν ασχολούνται καθόλου με τις καταγγελίες, τους έδωσα 2 ημέρες, όμως τι άλλο μπορω να κάνω ;

Απο την εμπειρία μου πάντως ασχολούνται (και λογικό ειναι) .. Δεν ξέρω μάλλον έπεσες σε κάποια περίεργη περίπτωση :P

#29   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2013 - 17:39

Τι να πω .. έκανα φορητοτητα σε κόσμοτε.
Καμία απάντηση απο vodafone ακόμα .

#30   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2013 - 19:37

Τι να πω .. έκανα φορητοτητα σε κόσμοτε.
Καμία απάντηση απο vodafone ακόμα .

Τηλεφωνικα την εκανες? τελευταια συνηθιζεται να μην σε παιρνουν για αντιπροταση

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;