Επισης αν εχεις επιδοτηση κτλ να εχεις υποψιν σου οτι μπορεις να σπασεις το συμβολαιο αν εχεις την εκπτωση vodafone - hol και παγιο στη vf απο 35 και πανω λογω της προσφατης αλλαγης της εκπτωσης χωρις να πληρωσεις τιποτα
Κανενας τροπος να σπασεις το συμβολαιο σου αν ειναι 24μηνο και εχεις κλεισει 1 χρονο, ενω ειχες παρει το iPhone, υπαρχει; Γιατι το unlimited 50 Vodafone ειναι αρκετα ακριβο για οτι προσφερει, πλεον....

update. Ηρθε ο νεος λογαριασμος και μετα απο 5 μηνες φυσικα ακομα χωρις την εκπτωση που δικαιουμαι, μεγαλυτεροι αλητες δεν υπαρχουν πραγατικα.
Και εμενα, ενω ειχα 2 αριθμους, στο ιδιο πριογραμμα στη Vodafone δε μου ειχαν περασει την εκπτωση οικογενειακου πακετου [(10%), ασχετα που λογω ιδιωτικης συμφωνιας ειχα εξασφαλισει 15%], ποσο σημαντικο, και η εκπτωση για 1 χρονο γινοταν μονο στον ενα... Τους πηρα, τους εβρισα, μου καναν εκπτωση και πηρα τον ενα αριθμο απο εκει, μολις ελειξε το συμβολαιο...
Για αυτο το λογο θελω να φυγω, οπως φαινεται και στο παραπανω ποστ, αλλα και επειδη υπαρχουν πολυ καλυτερα προγραμματα τωρα, σε αλλες εταιριες, επειδη η συζηγος μου ειναι σε αλλο δικτυο, κτλ, κτλ...
Τελευταία επεξεργασία από: aquadigio, 22/01/2013 - 13:32.