Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

unlock iPhone 4 (Locked 3UK)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
22 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   cherouvim21

cherouvim21

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2013 - 18:49

Καλησπερα παιδια

εχω αγορασει ενα iPhone4 απο αγγλια και ειναι κλειδωμενο στο 3UK.Για να το δουλευω στην ελλαδα χρησιμοποιω την Genvey Card!Επειδη δεν του εχω κανει κανενα update ( εχω ακομα σαν version την 4.3.1) τα περισσοτερα apps δεν μου κανουν update (requires 5.0iOS)! Αποφασισα να το ψαξω για να κανω το update σε 5.1.1 αλλα φοβαμαι πως μετα δεν θα δουλευει το iPhone γτ η genvey θα βγει off. Θελω λοιπον την βοηθεια σας step by step τι μπορω να κανω.
1) Για να κανω update version σε 5.1.1
2) Μετα το update το κινητο να δουλευει κανονικα
3) Το modem firmware που εχω ειναι το 04.10.01

Ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikoz87

nikoz87

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 02/01/2013 - 23:57

Καλησπέρα και χρόνια πολλά...

1. Άνοιξε το Cydia στην αρχική σελίδα και κοίτα πάνω πάνω. Αν με πράσινα γράμματα γράφει 5.1.1 τότε μπορείς να πας στο iOS 5.1.1
Ακολούθησε τον οδηγό και πρόσεξε το βήμα 8 για να μην αναβαθμίσεις την Baseband.
Βέβαια, πρώτα κράτησε ένα χειροκίνητο Backup.

2. Αν προσέξεις το βήμα 8 που έχει να κάνει με την αναβάθμιση της Baseband, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

3. Θα παραμείνει η ίδια και μετά το Restore/Downgrade

4. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις για Official Unlock ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά από όσο ξέρω για τον συγκεκριμένο πάροχο πάει αρκετά ψηλά η τιμή..

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 02/01/2013 - 23:58


#3   tomklm

tomklm

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tomklm

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:01

αν δεν εχεις κρατησει τα shsh για την 5,1,1 δεν γινεται....

κανε ανζητηση στο forum ωστε να κανεις το κινητο σου unlocked μεσω του παροχου!

#4   cherouvim21

cherouvim21

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:10

@tomklm τωρα εχω την εκδοση 4.3.1 αρα πως να εχω κρατησει τα shsh gia thn 5.1.1?
@nikoz87 οταν μπαινω στο cydia γραφει πανω πανω με πρασινα γραμματα SHSH: iOS 4.3.3, 4.3.5, 5.0.1, 5.1, 6.01 (τι ειναι αυτο ακριβως plz help) κ επισης το official unlock για 3UK ξεπερναει τις 110pounds οποτε δεν το σκεφτομαι καν :-D

#5   ainerone

ainerone

    iPH Addict

  • 740 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:12

@tomklm τωρα εχω την εκδοση 4.3.1 αρα πως να εχω κρατησει τα shsh gia thn 5.1.1?
@nikoz87 οταν μπαινω στο cydia γραφει πανω πανω με πρασινα γραμματα SHSH: iOS 4.3.3, 4.3.5, 5.0.1, 5.1, 6.01 (τι ειναι αυτο ακριβως plz help) κ επισης το official unlock για 3UK ξεπερναει τις 110pounds οποτε δεν το σκεφτομαι καν :-D

Εισαι σιγουρος οτι δεν σου λεει καΙ την 5.1.1;;Στο λεω γιατι αυτη ειναι η τελευταια iOS μεχρι στιγμης που υποστιριζει unthered jb.

#6   cherouvim21

cherouvim21

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:15

@ainerone 5.1.1 δεν γραφει μονο αυτες που εγραψα παραπανω!!!τωρα εχω την 4.3.1...ειναι σοβαρα τα πραγματα?? :-)

#7   ainerone

ainerone

    iPH Addict

  • 740 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:17

Απλα μου κανει εντυπωση γιατι επρεπε να στα εχει.Η τελευταια untethered που μπορεις να πας ειναι η 5.0.1.Μικρο το κακο δηλαδη απλα φροντισε να ακολουθησεις τις οδηγιες του @nikoz87 προκειμενου να μην μεινεις με κλειδωμενο τηλεφωνο.

#8   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.530 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:19

Κανε αυτα ακριβως αυτα που λεει ο nikoz87 στο 2ο ποστ απλα θα πας στην 5.0.1 και οχι στην 5.1.1.Προσεχε να διατηρησεις την bb.

#9   cherouvim21

cherouvim21

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2013 - 00:26

thanx a lot guys for ur help!!θα κανω οτι λεει ο nikoz87 ελπιζω ολα να ειναι good :-D

#10   tomklm

tomklm

    iPH newbie

  • 58 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tomklm

Δημοσίευση 03/01/2013 - 01:00

ναι....οπως σου ανεφεραν, προσοχη να κρατησεις την bb (baseband)!

#11   cherouvim21

cherouvim21

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:08

Λοιπον guys εκανα ακριβως step by step τον οδηγο του nikoz87 μου βγαζει iPhone4 5.0.1 BB 04.10.01 αλλα μου ζηταει να κανω activation οταν το ανοιγω μου βγαζει μνμ inster correct sim και λογικα απ'οτι καταλαβαινω δεν δουλευει η genvey card που εχω κ δεν μπορει να διαβασει την sim!! Τι κανουμε τωρα??γτ στο menu δεν μπαινει καν...

#12   Manousos1994

Manousos1994

    iPH Contributor

  • 1.596 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:13

Λοιπον guys εκανα ακριβως step by step τον οδηγο του nikoz87 μου βγαζει iPhone4 5.0.1 BB 04.10.01 αλλα μου ζηταει να κανω activation οταν το ανοιγω μου βγαζει μνμ inster correct sim και λογικα απ'οτι καταλαβαινω δεν δουλευει η genvey card που εχω κ δεν μπορει να διαβασει την sim!! Τι κανουμε τωρα??γτ στο menu δεν μπαινει καν...

Το βήμα 8 δεν το πρόσεξες ?? Αυτό στο βγάζει γιατί αναβάθμισες την Baseband....
Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

#13   cherouvim21

cherouvim21

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:19

δεν αναβαθμισα την Baseband λεμε...στο redsn0w οταν το συνδεω μου λεει Connected iPhone (5.0.1 , 04.10.01)...εχει την ιδια Baseband με πριν! πριν ειχα 4.3.1 , 04.10.01

#14   Manousos1994

Manousos1994

    iPH Contributor

  • 1.596 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:22

δεν αναβαθμισα την Baseband λεμε...στο redsn0w οταν το συνδεω μου λεει Connected iPhone (5.0.1 , 04.10.01)...εχει την ιδια Baseband με πριν! πριν ειχα 4.3.1 , 04.10.01

Καλά μην μας φας...To Downgrade έγινε....Στο Activation δεν προχωράει καθόλου η διαδικασία ....??
Το πτυχίο μου αντί για βαθμό θα γράφει "Επιτέλους" !!!

#15   cherouvim21

cherouvim21

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/01/2013 - 19:30

Στο activation μολις ανοιγω το iPhone μου λεει
1) Επιλογη Γλωσσας ( Ελληνικα )
2) Χωρα ή Περιοχη ( Ελλαδα )
3) Υπηρεσιες Τοποθεσιας ( Απενεργοποιηση )
4) Δικτυα Wi-Fi
5) Προσπαθει να κανει activation κ μετα απο λιγο γραφει ( SIM Not Valid...Only compatible SIM cards from a supported carrier may be used to activate iPhone)

Μπορει να φταιει η genvey card που χρησιμοποιω κ να μην δουλευει για 5.0.1?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες