Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Παραβίαση λογαριασμου paypal

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
24 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 07/01/2013 - 10:42

Καταρχήν καλημέρα και καλή χρονιά.Θα ήθελα να παραθέσω ένα συμβάν σχετικά με τον λογαριασμό του paypal ο οπολιος παδαβιάζτηκε μέσα στις γιορτές. Κάποιος μέσα στις γιορτές μπήκε μέσα στο λογαριασμό μου έβαλε μια νέα πιστωτική (αυτή που χρησιμοποιώ εγώ είναι prepaid και δεν είχα χρήματα μέσα) αγρασε ένα iphone 5 από EBW και το ταχυδρόμησε σε διεύθυνση στη Καλλιθέα. Φυσικά το πήρα είδηση αμέσως μιας και λαμβάνω ειδοποίηση για όλες τις αγορές μου και έκανα αίτηση στο paypal και ακυρώθηκε η αγορά. Επίσης πήρα και το EBW και επιβεβαίωσα την ακύρωση.
Για να είμαι καλυμένος πήρα και έκανα καταγγελία και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος διότι θα μπορούσα να κατηγορηθώ για κλοπή πιστωτικής μιας και η κάρτα που χρεώθηκε ήταν ξένη.
Τον συγκεκριμένο λογαριασμό το χρησιμοποιώ μόνο από το ipad οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε η υποκλοπή.
Για αυτό προσοχή που βάζετε τα στοιχεία σας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:12

Δεν τον ξέρει κανεις άλλος τον λογαριασμό αυτόν;;;;

Αναρτημένη εικόνα

#3   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:15

Δεν τον ξέρει κανεις άλλος τον λογαριασμό αυτόν;;;;

Και εγω αυτή την απορία έχω!μηπως είχε κάποιος τον λογαριασμό σου;την διεύθυνση στην Καλλιθέα που είχε βάλει δεν την ήξερες;απλά μου φαίνεται περίεργο να χακαρει κάποιος τον λογαριασμό σου κ να βάλει δικά του στοιχεία ενώ μπορεί εύκολα να ανοίξει έναν PayPal λογαριασμό!

#4   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 07/01/2013 - 11:25

Περίεργα πράγματα ....

#5   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.270 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 15:31

Δεν έβαλε δικά του στοιχεία απλά πρόσθεσε πιστωτική. Πιθανόν να το έκανε για να ενοχοποιήσει εμένα μιας και η κάρτα χρεώθηκε μέσα από τον δικό μου λογαριασμό.
Και όχι δεν γνώριζα την διεύθηνση.

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 07/01/2013 - 15:32

#6   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 15:33

Κάποιος γνωστός σου,σου την έκανε!

#7   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.270 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 16:34

Δεν ξέρει κανένας τον λογαριασμό μου.Και δεν έχω γνωστούς στην Καλιθέα .

#8   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/01/2013 - 20:40

Εγώ νομίζω ότι μόλις κάποιος περάσει καινούργια κάρτα στο PayPal πρέπει να περιμένει δύο με τρεις μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί με έναν κωδικό που σου δίνει η ίδια η τράπεζα τον οποίο κωδικό πρέπει εσύ ο ίδιος να βάλεις από τον λογαριασμό σου στο PayPal. Οπότε λογικά θα πρέπει να σου ήρθε και κάποιο email από PayPal όταν ενεργοποιήθηκε η κάρτα τουλάχιστον εμένα έτσι έγινε. Έμαθες αν ήταν κλεμμένη αυτή η κάρτα;; περίεργο πάντως όντως ας έχουμε και εκεί τον νου μας

#9   bobos

bobos

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/01/2013 - 00:54

Μπερδεμα με το paypal πρεπει να εγινε, γιατι αμα ηθελε να κλεψει απο αλλη καρτα δεν θα εβαζε την δικια του. Και λεω δικια του γιατι οπως λεει και η Stacy παραπανω, αμα δεν παρεις απο την τραπεζα σου κωδικο επιβεβαιωσης, δεν μπορεις να ενεργοποιησεις την καρτα για να κανεις αγορες, η οτιδηποτε μεσω paypal.
Αν επιτρεπεται, ποια prepaid χρησιμοποεις;

#10   ckanas

ckanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/01/2013 - 10:14

Φίλε νομίζω ότι αυτό που λες είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας χωρίς να σε αμφισβητώ. Αλλά, πρώτον δεν ξέρει κανείς τον κωδικό σου, δεύτερον ο τύπος έβαλε άλλη κάρτα, τρίτον για να βάλει άλλη κάρτα θέλει απίστευτη διαδικασία ημερών....

#11   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 12:20

Ισχύει πως γίνετε μια μικρού ύψους συναλλαγή μέταξύ paypal και τράπεζας προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως τα στοιχεία της κάρτας ταυτίζονται με αυτά του paypal.Ένα ψηφίο αμα κάνεις λάθος στην πληκτρολόγιση του ονόματος και η κάρτα απορρίπτεται.

Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 08/01/2013 - 12:21

#12   petrinos

petrinos

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 12:30

Για να ενεργοποιηθεί η νέα κάρτα και να κάνεις αγορές άνω των 100 ευρώ χρειάζεται μέσω του επομενου λογαριασμού που θα σου στείλει η τράπεζα να περάσεις εναν τριψήφιο κωδικό.........
Πώς αγορασε λοιπόν iphone 5?????????

#13   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.270 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 12:44

Για να βάλεις νέα κάρτα απλα περνάς την κάρτα και βάζεις και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας που έχει από πίσω.
Δεν χρειάζεται καμοία έγκριση.
Δεν εχω λόγο να πώ ψέματα.έχω στα χέρια μου και την παραγγελία από το paypal αλλά και την ακύρωση.
Δεν χρειάζεσαι καμοία επιβεβαίωση από την τράπεζα.

#14   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:22

Μήπως είσαι jailbreak ή έχεις περάσει καμιά εφαρμογή από το κινέζικο site (ή άλλο περίεργο site) και σου πήρε τον κωδικό;

#15   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/01/2013 - 13:33

Μπερδεμα με το paypal πρεπει να εγινε, γιατι αμα ηθελε να κλεψει απο αλλη καρτα δεν θα εβαζε την δικια του. Και λεω δικια του γιατι οπως λεει και η Stacy παραπανω, αμα δεν παρεις απο την τραπεζα σου κωδικο επιβεβαιωσης, δεν μπορεις να ενεργοποιησεις την καρτα για να κανεις αγορες, η οτιδηποτε μεσω paypal.
Αν επιτρεπεται, ποια prepaid χρησιμοποεις;

Φίλε νομίζω ότι αυτό που λες είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας χωρίς να σε αμφισβητώ. Αλλά, πρώτον δεν ξέρει κανείς τον κωδικό σου, δεύτερον ο τύπος έβαλε άλλη κάρτα, τρίτον για να βάλει άλλη κάρτα θέλει απίστευτη διαδικασία ημερών....

ελα ντε, τι νοημα θα ειχε αφου εβαλε δικη του καρτα...καποιο μπερδεμα θα ναι...εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κανας συγγενης σου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες