Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Παραβίαση λογαριασμου paypal

• Please log in to reply
24 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 08/01/2013 - 14:54

Δεν είμαι jb και δεν έχω βάλει κινέζικα site.όπως είπα και παραπάνω το πιθανότερο είναι ότι αυτός χρησιμοποιείσαι τον δικό μου λογαριασμό βάζοντας απλά μια κλεμένη κάρτα (πιθανόν).Επίσης με αυτό τον τρόπο έκανα και την ακύρωση. Δηλαδή στους λόγους ακύρωσης της παραγγελίας μέσα από το paypal μου έδινε δυνατότητα να δηλώσω οτι κάποιος πρόσθεσε κάρτα στον λογαριασμό μου. Άρα θα έχει ξανασυμβεί για να το έχουν σαν προεπιλογή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,270 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 15:01

Φίλε νομίζω ότι αυτό που λες είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας χωρίς να σε αμφισβητώ. Αλλά, πρώτον δεν ξέρει κανείς τον κωδικό σου, δεύτερον ο τύπος έβαλε άλλη κάρτα, τρίτον για να βάλει άλλη κάρτα θέλει απίστευτη διαδικασία ημερών....

Εξήγησε μου τον λόγο γιατί να ανοίξω ενα τέτοιο θέμα για να προστατέψω κάποιους εάν δεν μου έχει συμβεί.Μακάρι να μην σου τύχει ποτέ. Εγώ δεν είχα να χάσω κάτι μιας και δεν χρέωσαν δικιά μου κάρτα απλά την πρόσθεσαν στον λογαριασμό μου.

#18   DIMITR7

DIMITR7

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/01/2013 - 15:52

Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά και καλώς σας βρήκα καθως νέος στο iphonehellas. Πρίν απο 20 ημέρες ήθελα ν΄αγοράσω θήκες απο ebay για το iphone 5. Αν και το paypal το θεωρώ αρκετά ασφαλές παρόλα αυτά είχα αφαιρέσει τις πιστωτικές που είχα μέσα σ΄αυτό για να είμαι 100% σίγουρος. Όταν λοιπόν πήγα να προσθέσω ξανά την κάρτα δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την συναλλαγή στο ebay για τον λόγο που κάποια παιδιά αναφέρουν πιο πάνω δηλαδή μου έγραψε το Paypal ότι πρωτα θα στείλουν στην τράπεζα ενα 4ψήφιο (και όχι 3ψηφιο) αριθμό και εφόσον τον εισάγω θα επέλθει και η ενεργοποίηση. Αυτό όμως, τον προηγούμενο χρόνο που έκανα αγορές και προσθαφαιρούσα συνέχεια τις 2 πιστωτικές δεν μου το ζητούσε, (Μου το είχε ζητήσει μόνο την 1η φορά που είχα ανοίξει τον paypal λογαριασμό). Επομένως η paypal πιθανόν ν΄αλλάζει συχνά πολιτική στο θέμα. Δηλαδή ο φίλος Αυγουστής μπορεί να έχει δίκιο.

Τελευταία επεξεργασία από: DIMITR7, 08/01/2013 - 15:54.

#19   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,270 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 16:03

Πιθανόν να την πάτησαν και άλλοι πάντως εγώ το πρόλαβα.

#20   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 16:41

Για να βάλεις νέα κάρτα απλα περνάς την κάρτα και βάζεις και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας που έχει από πίσω.
Δεν χρειάζεται καμοία έγκριση.
Δεν εχω λόγο να πώ ψέματα.έχω στα χέρια μου και την παραγγελία από το paypal αλλά και την ακύρωση.
Δεν χρειάζεσαι καμοία επιβεβαίωση από την τράπεζα.

καλησπερα κ χρονια πολλα
αν η καρτα ειναι νεα καταχωρηση πρεπει να περασεις ολα τα στοιχεια της: αριθμο, ημερομηνια ληξης κ τα 3 ψηφια πισω
της χρεωνει το paypal 1.5€ για επιβεβαιωση εγκυροτητας κ μαζι περνανε εναν 4ψηφιο κωδικο που τον βλεπει η τραπεζα αμεσως κ εμεις μπορουμε να τον δουμε στον επομενο λογαριασμο ή να μας τον πουν τηλεφωνικα
μηπως ειχες καποια παλια καρτα σαν δευτερουσα ?
επισης το paypal αυτοματως ελεγχει το ονομα του λογαριασμου σου με το ονομα που εχει καταχωρηθει στην καρτα, ακριβως για τετοιους λογους

μου φαινεται πολυ περιεργο ολο το σκηνικο
δεχομαι οτι λες, ομως θα ηθελα να σημειωσω μερικα πραγματα (προς ενημερωση κ των υπολοιπων)

κατ' αρχην, αλλαξες κωδικο στον λογαριασμο του paypal ? αν οχι θα σου προτεινα να το κανεις αμεσως κ μαλιστα με καποιον πολυ δυσκολο
αναρωτιεμαι πως θα το παραλαμβανε αφου στο ονομα παραληπτη θα ηταν το ονομα σου ? (εκτος αν ειχε δηλωσει καποιο 2ο ονομα στη διευθυνση της Καλλιθεας, που σημαινει πως επρεπε να εχει κ την ταυτοτητα)
αν δεν εβαλε αλλα στοιχεια, οπως λες στο ποστ #5, τοτε δεν θα μπορουσε να το παραλαβει, οποτε ποιο το νοημα ολου αυτου του σκηνικου ?

Καλησπέρα σε όλους, καλή χρονιά και καλώς σας βρήκα καθως νέος στο iphonehellas. Πρίν απο 20 ημέρες ήθελα ν΄αγοράσω θήκες απο ebay για το iphone 5. Αν και το paypal το θεωρώ αρκετά ασφαλές παρόλα αυτά είχα αφαιρέσει τις πιστωτικές που είχα μέσα σ΄αυτό για να είμαι 100% σίγουρος. Όταν λοιπόν πήγα να προσθέσω ξανά την κάρτα δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την συναλλαγή στο ebay για τον λόγο που κάποια παιδιά αναφέρουν πιο πάνω δηλαδή μου έγραψε το Paypal ότι πρωτα θα στείλουν στην τράπεζα ενα 4ψήφιο (και όχι 3ψηφιο) αριθμό και εφόσον τον εισάγω θα επέλθει και η ενεργοποίηση. Αυτό όμως, τον προηγούμενο χρόνο που έκανα αγορές και προσθαφαιρούσα συνέχεια τις 2 πιστωτικές δεν μου το ζητούσε, (Μου το είχε ζητήσει μόνο την 1η φορά που είχα ανοίξει τον paypal λογαριασμό). Επομένως η paypal πιθανόν ν΄αλλάζει συχνά πολιτική στο θέμα. Δηλαδή ο φίλος Αυγουστής μπορεί να έχει δίκιο.

η διαφορα ειναι πως οι καρτες σου εχουν ηδη πιστοποιηθει, αρα το paypal ξερει ηδη ;)
μπορεις να παρεις τον 4ψηφιο κωδικο τηλεφωνοντας στην τραπεζα σου, για να μην περιμενεις ;)

#21   DIMITR7

DIMITR7

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/01/2013 - 17:17

Καλησπέρα azalea και καλή χρονιά. Εφόσον είχαν πιστοποιηθεί οι κάρτες λοιπόν για ποίο λόγο την τελευταία φορά, έστειλε κωδικό στη τράπεζα, από τη στιγμή μάλιστα που ήταν η ίδια κάρτα;
Τον κωδικό τηλεφωνικώς τον έμαθα, αλλά έτσι και αλλιώς χρειάζονται 3 ημέρες για να τον παραλάβει η τράπεζα. :)
Πάντως εγώ δεν το θεωρώ απίθανο να έγινε αυτό που λέει ο Αυγουστής. Τίποτα στην εποχή μας δεν ειναι αδιαπέραστο, ούτε βέβαια και η Paypal

#22   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 17:40

Καλησπέρα azalea και καλή χρονιά. Εφόσον είχαν πιστοποιηθεί οι κάρτες λοιπόν για ποίο λόγο την τελευταία φορά, έστειλε κωδικό στη τράπεζα, από τη στιγμή μάλιστα που ήταν η ίδια κάρτα;
Τον κωδικό τηλεφωνικώς τον έμαθα, αλλά έτσι και αλλιώς χρειάζονται 3 ημέρες για να τον παραλάβει η τράπεζα. :)
Πάντως εγώ δεν το θεωρώ απίθανο να έγινε αυτό που λέει ο Αυγουστής. Τίποτα στην εποχή μας δεν ειναι αδιαπέραστο, ούτε βέβαια και η Paypal

Καλη Χρονια κ σε εσενα :)

αν ειχε αφαιρεθει πληρως απο το συστημα της, το απαιτει
αν ειχε μεινει ως inactive δεν το απαιτει

πριν μια ωρα περασα νεα καρτα, μολις εγινε η χρεωση του 1.5€ τους πηρα τηλεφωνο κ εμαθα τον κωδικο μου, δηλ χρειαστηκα καπου 10 λεπτα (ασχετα με τις 2-3 μερες που λεει το paypal)
αυτο ομως μπορει να εγκειται στις δυνατοτητες της καθε τραπεζας, δεν μπορω να ειμαι σιγουρη

ειναι περιεργο παντως
οκ, εστω οτι πηγαν να του φορτωσουν ξενη καρτα κ αγορα
πως θα γινοταν η παραλαβη του αντικειμενου αν δεν ειχαν κ την ταυτοτητα ? ακομη κ με εξουσιοδοτηση, δεν θα ευσταθουσε

ας μας πει αν ειχε καποια ειδοποιηση απο την ΔΗΕ κ απο την paypal

#23   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,270 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 18:15

Από την paypal απλά έκαναν δεκτό το αίτημα ακύρωσης και μου έστειλαν και την επιβεβαίωση.
Από την ΔΗΚ δεν είχα κάτι νεότερο.όταν πάω σπίτι θα κοιτάξω να ανεβάσω φωτο από το αίτημα.
Επίσης ο άλλος μπορεί να παραλάβει εάν έχει δηλώσει το όνομα του σαν παραλήπτη. Δηλαδή εγώ μπορώ να αγοράσω κάτι και να το στείλω σε άλλο όνομα και διεύθηνση

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 08/01/2013 - 18:17.

#24   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 18:32

να το στειλεις, ναι, ορισμενοι δεχονται διαφορετικο billing address κ shipping address

για να το παραλαβεις ομως, πρεπει ν αποδειξεις οτι εισαι αυτος στον οποιο το εστειλαν, ετσι δεν ειναι ?
πως θα το αποδειξει αυτο, αν δεν εχει ταυτοτητα ?
αν εχει ταυτοτητα, κ ειναι ιδιο το ονομα με της καρτας, τοτε δεν ειναι κλεμμενη

#25   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,270 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2013 - 20:47

Δεν

να το στειλεις, ναι, ορισμενοι δεχονται διαφορετικο billing address κ shipping address

για να το παραλαβεις ομως, πρεπει ν αποδειξεις οτι εισαι αυτος στον οποιο το εστειλαν, ετσι δεν ειναι ?
πως θα το αποδειξει αυτο, αν δεν εχει ταυτοτητα ?
αν εχει ταυτοτητα, κ ειναι ιδιο το ονομα με της καρτας, τοτε δεν ειναι κλεμμενη

Φυσικά αυτό είπα και ποιό πάνω το χρέωσε σε άλλη κάρτα και το έστειλε προφανός στο όνομα του.Το μόνο που θα του χρειαζόταν έιναι η ταυτότητα.Αυτός προφανός πίστευε ότι εάν έβαζε την κάρτα στον δικό μου λογαριασμό θα κυνήγαγαν εμένα.Η κάρτα που έβαλε ούτε που την ήξερα.Μόνο μια κάρτα είχα συνδεδεμένη και αυτή prepaid και χωρίς χρήματα.
Πάντως όπως έγραψα και παραπάνω μέσα στο paypal είχε επιλογή να δηλώσω οτι έγινε παραβίαση στον λογαριασμό μου και κάποιος πρόσθεσε κάρτα.Δεν το έγραψα εγώ το έβγαλε στι αιτιολογήσεις ακύρωσης της παραγγελίας.
Εννοείται πως άλλαξα όλα τα password και αφαίρεσα και την ξένη κάρτα.
Παραθέτο αυτό που μου έστειλαν από την paypal.

Attached Files

• Attached File  1.jpg   58.07KB   19 downloads

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες