Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Google Nexus


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
104 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 15/01/2010 - 19:29

Η Vodafone πούλησε 50.000 iPhones την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της συσκευής από την εταιρεία (14 Ιανουρίου), στην Αγγλία.

Ένα κινητό το οποίο ήδη διατίθεται εδώ και 6 μήνες από την O2 και την Orange κατέφερε να κάνει διπλάσιες και παραπάνω πωλήσεις από ότι το Nexus την 1η εβδομάδα (και όχι ημέρα) κυκλοφορίας του...

Αναρτημένη εικόνα

Σύμφωνα με αυτή τη πίτα η Vodafone έχει κάτι παραπάνω απο 18 εκατομμύρια συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι 50.000 απο αυτούς αγόρασαν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του τηλεφώνου έχοντας την πολυαναμενόμενη επιδότηση.

Το σκεπτικό του angmar δεν είναι λάθος. Το nexus πωλείται μόνο στις ΗΠΑ και μόνο μέσω internet και όχι απο κάθε είδους μεταπωλητή εκτός των applestores. Με το 2G επίσης δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί πίσω στο 2007 το iPhone ήταν ένα καινοτόμο τηλέφωνο.

Τέλος δεν μπορώ να συνδιάσω στο μυαλό μου τις πωλήσεις ενός προιόντος με το αν είναι καλό ή όχι. Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή που τα πάντα είναι θέμα μόδας και marketing.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   PoluxGreece

PoluxGreece

    iPH Elite Poster

  • 3.100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/01/2010 - 19:50

Για να γινει σωστη συγκριση πρεπει να το συγκρινουμε με το πρωτο iPhone, το οποιο πουλησε 270 χιλιαδες τις 2 πρωτες μερες!!


όχι ούτε τότε να κάνεις σύγκριση.αν είχε βγεί πρώτο το google nexus δηλ πρίν το iphone θα έκανε τις ίδιες πωλήσης με το iphone.είπαμε το iphone 2G όταν βγείκε ήταν το μοναδικό κινητό στην αγορά με αυτά τα χαρακτηριστικά.

και για αυτό κόλλησαν όλοι με το iphone.εσείς πώς κρίνετε ένα κινητό αν είναι καλύτερο απο το άλλο?
Για να ακούσω γνώμες...

#78   tsak4

tsak4

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 19/01/2010 - 03:19

Nαί το Nexus One έχει πρόβλημα με τον δέκτη του τηλεφώνου ενώ το iPhone ας πούμε δεν έχει. Και για το nexus one είναι η πρώτη γενιά παραγωγής του. Για το iPhone που είναι τρίτη ποιά είναι ακριβώς η δικαιολογία να αλλάζει κάθε φορά απο 3G σε EDGE;


Το iPhone είναι η τρίτη γενιά του αλλά για το nexus κάνεις ένα λάθος, όπως όλοι ξέρουν το nexus το κατασκευάζει η HTC. Πόσα κινητά έχει βγάλει η HTC?

Mια χαρά φταίει ο δέκτης του iPhone. Σε καφετέρια με E66 και iPhone με ενεργοποιημένα 3G και Vodafone και τα 2 έδειχναν full 3G δίκτυο. Όταν ξεκίνησε το browsing το μεν iPhone ΑΚΑΡΙΑΙΑ το γύρισε σε EDGE ενώ το άλλο έμεινε σε 3G και surfαρε κανονικότατα. Αυτό σε ένα τυχαίο ΣΗΜΕΡΙΝΟ πείραμα. Έχει επαναληφθεί και με άλλα τηλέφωνα όπως το N82 του angmar κτλ. Οπότε οι κριτικές απο site κατευθυνόμενα με αφήνουν παγερά αδιάφορο εφόσον είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω αν ισχύει ή όχι. Το σήμα της Vodafone δεν διαφωνώ πως είναι τραγικό αλλά όταν έχεις full 3G network ΑΠΑΙΤΕΙΣ τουλάχιστον να μην στο γυρνάει στο EDGE.

Να συνεργάζεται το software με το hardware τόσο καλά. Μπορείς να μου πείς αυτό το iPhone OS το οποίο είναι ένα desktop ουσιαστικά με shortcuts εφαρμογών που έχει εγκρίνει η ίδια η apple γιατί είναι τόσο γαμάτο πια; Και ποιά είναι η αίσθηση που σου αφήνει ας πούμε; Αυτό μου θυμίζει την τραγική αντιπαράθεση ενός χρήστη windows με έναν χρήστη mac. Το MacOS δεν κολλάει ποτέ και το πόσο απλό είναι στη χρήση είναι το δυνατότερο επιχείρημα ΠΑΝΤΑ. Αυτό έλειπε η apple να σχεδιάζει ένα λειτουργικό το οποίο υποστηρίζει 2-3 μητρικές 5-6 επεξεργαστές και 3-4 κάρτες γραφικών και να κολλάει. Τουλάχιστον τα windows φτιάχνονται για οποιονδήποτε συνδιασμό hardware κινείται στην αγορά έχουν drivers που φτιάχνουν οι ίδιες οι εταιρίες για αυτά και πάλι καταφέρνουν πλέον να μην κολλάνε και να είναι τάχιστα. Όσο για το εύκολο δλδ; Τα windows 7 ας πούμε είναι δύσχρηστα; Γελάει μέχρι και το δεξί κλίκ του mouse που δεν έχει ένας MAC δλδ. Και πλέον με την intel δεν έχεις καν αυτό που ήταν γνωστό ως MAC. Έχεις ένα πολύ όμορφο δεν διαφωνώ αλουμινένιο κουτί που έχει μέσα ένα PC το οποίο έχει ως λειτουργικό το MACOSX. ΕΝΑ PC.

H τελευταία σου άποψη είναι και η πιο απίθανη. Να βγάζουν οι άλλες εταιρίες κάτι καλό ώστε ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ να τις αγοράζουν ώστε να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός μπάς και η apple ζοριστεί και βάλει και ραδιόφωνο στο OS4.0 ή στο iPhone 3GSR (radio) ώστε να το αγοράσουμε ΕΜΕΙΣ.


Στην Πτολεμαΐδα που βρίσκομαι το 3G από cosmote ( σε αντίθεση με την vodafone που και πάνω στην κεραία να είσαι 3G δεν πρόκειται να πιάσεις.. ) είναι μια χαρά και το σερφάρισμα με το iPhone πολύ καλό χωρίς προβλήματα, σ'αυτο μπορεί να βοηθάει και το ότι μένω κέντρο και οι μετακινήσεις μου είναι στο κέντρο. Τεστ με άλλο κινητό που να έχει data plan και cosmote δεν έχω κάνει. Άρα μάλλον έχεις δίκιο. Όσο για το site που είπα αν είναι κατευθυνόμενο ή όχι δεν το ξέρω. Αλλά επειδή εγώ δεν έχω προβλήματα με το σήμα δεν είχα λόγο να διαφωνήσω.

Την πόσο καλή συνεργασία έχει το hardware με το software το βλέπεις στο πόσο γρήγορα και ομαλά πάει το κινητό π.χ το HTC HD2 σε hardware είναι καλύτερο από το iPhone αλλά το iPhone πάει πιο γρήγορα και ομαλά..
Τώρα το πως κατάφερες και γιατί το γύρισες σε Mac OSX vs Windows δεν πολύ κατάλαβα. Τα windows 7 δεν είπα ότι είναι δύσχρηστα ισα-ισα που πιστεύω ότι είναι και το καλύτερο λειτουργικό της μικρομαλακης. Όσο για το δεξί κλικ που λες, μάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ Mac.. PC ήταν πάντα και δεν έγιναν τώρα ..

Από την τελευταία μου άποψη αν κατάλαβες αυτό που έγραψες μάλλον το έγραψα πολύ δυσνόητα. Εγώ έγραψα ότι θέλω να ανέβουν και οι άλλες εταιρίες και να βγάζουν καλά κινητά ώστε να μπαίνουν νέες τεχνολογίες πιο γρήγορα, αν πάλι η Apple θέλει να προσθέσει μόνο ραδιόφωνο στο OS 4 τότε δικαίωμα είναι του καθενός αν θα της γυρίσει την πλάτη και πάρει κάποιο άλλο κινητό.

1)Ωραία δε φταίει ο δέκτης του iPhone, τι μπορεί να φταίει όταν 2 iPhone στο ίδιο σημείο δίπλα στο Ν82 που ανέφερα νωρίτερα ΔΕΝ διαθέτουν 3G ενώ στο Ν82 είναι γεμάτο και τρέχει και λίγο απ την άκρη; Προφανώς και τα 3 είναι στην ίδια εταιρία. Τι φταίει όταν 2 iPhone στο ίδιο σημείο δίπλα στο K700 έχουν μία γραμμή σήμα ενώ το Κ700 έχει 4-5; Προφανώς και τα 3 είναι στην ίδια εταιρία. Φταίει η εταιρία; Φταίει που ο δέκτης του iPhone είναι γτπκ; Ή μήπως φταίει το Carrefour;

2)Να ναι καλά η google που έβγαλε και το app μπας και μπορέσω να διαχειριστώ κανένα φάκελο που έχω στο gmail, αλλιώς εμπρός λοιπόν καλέ μου browser. Με το yahoo τι γίνεται όμως; Με το hotmail; Με το mail μου στην Otenet; Μακάρι να ήταν μόνο τα attachments το πρόβλημα.

3)Χωρίς jailbreak δεν έχεις sbsettings, backgrounder, δε μπορείς να κάνεις ένα μαμημένο φάκελο να βάλεις πράγματα μέσα, δεν έχεις αυτόματη αναφορά στα μηνύματα, δε μπορείς για όνομα, να αλλάξεις ένα εικονίδιο, ένα χρώμα, ένα wallpaper! Να συνεχίσω; Έχει κι άλλα η λίστα.

4)Το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο στο αμερικάνικο apple store για online αγορά ε; Ωπ για δες, δεν ήταν ακριβώς έτσι, το πουλούσε η ΑΤ&Τ κάτω από κάθε πέτρα! Δίκαια σύγκριση.

5)Είναι λογική εκτός μάζας. Υπάρχουν τηλέφωνα και τηλέφωνα, το να κριθεί κάτι συνολικά καλύτερο δε σημαίνει πως αν πάρω κάτι άλλο δε θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Προσωπικά ότι σημαντικό κάνω με το iPhone θα μπορούσα να το κάνω με ένα blackberry ή με ένα Nokia Eseries ή με ένα windows mobile τηλέφωνο. Με πολύ λιγότερα λεφτά. ΔΕ το θεωρώ συμβιβασμό αυτό, γιατί τα περισσότερα είναι γαρνιτούρες.


1. απάντησα πιο πάνω. Δεν συνάντησα τέτοιο πρόβλημα στην περιοχή μου άρα μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω.
2. Φίλε δεν ειρωνευόμουν γι αυτό που σε ρώτησα πριν. Απλά εγώ χρησιμοποιώ μόνο gmail γι αυτό δεν συνάντησα πρόβλημα.
3. Εγώ έγραψα αυτά που πραγματικά μου λείπουν από το jailbreak τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι πράγματα που είναι καλοδεχούμενα αλλά μπορώ να κάνω και χωρίς αυτά.
4. Και το nexus μπορούσε να το αγοράσει όποιος είχε ίντερνετ στην Αμερική, πιο πολύ συμφωνώ με τον φίλο PoluxGreece που λέει οτι έκανε τρελές πωλήσεις επειδή ήταν πρωτοπόρο, γι αυτό το λόγο ναι να συμφωνήσω ότι δεν γίνεται σύγκριση.
5. Είναι λογικό να υπάρχουν πάνω από 1 κινητά που μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, απλά αυτό που ήθελα να πω εγώ είναι ότι αν βγει ένα κινητό το οποίο θα είναι ότι πιο όμορφο έχεις δει με τέλειο hardware και το καλύτερο software και μ'αυτο κάνεις καλύτερα την δουλειά σου από ότι με οποιοδήποτε άλλο κινητό, δεν θα το αγοραζες απλά επειδή έχει κάνει πολλές πωλήσεις και το ότι το έχει ο μίσος πληθυσμός? Εγώ πάντως διαλέγω ένα κινητό με βάση τις ανάγκες που μου καλύπτει και όχι με τις πωλήσεις του.

όχι ούτε τότε να κάνεις σύγκριση.αν είχε βγεί πρώτο το google nexus δηλ πρίν το iphone θα έκανε τις ίδιες πωλήσης με το iphone.είπαμε το iphone 2G όταν βγείκε ήταν το μοναδικό κινητό στην αγορά με αυτά τα χαρακτηριστικά.

και για αυτό κόλλησαν όλοι με το iphone.εσείς πώς κρίνετε ένα κινητό αν είναι καλύτερο απο το άλλο?
Για να ακούσω γνώμες...


Δεν υπάρχει καλύτερο κινητό, ο καθένας ανάλογα τα γούστα-ανάγκες του και την τσέπη του διαλέγει όποιο κινητό του αρέσει.. Εγώ έκρινα ότι το καλύτερο κινητό για την χρήση που το θέλω και γνωρίζοντας τα + και τα - είναι το iPhone και ξαναλέω ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Αν είχα λεφτά θα έπαιρνα και το HD2 και ένα με Android. Απλά με τα χρήματα που είχα αποφάσισα ότι τις περισσότερες ανάγκες μου τις κάλυπτε το iPhone. Είναι τι ζητάει ο καθένας από ένα κινητό. Δεν θα πω σε κανένα ότι το κινητό του είναι χειρότερο από το iPhone. Π.χ Δεν γίνεται ένας να θέλει πολύ καλή κάμερα στο κινητό του και να του προτείνω να πάρει το iPhone, ούτε να πω τον πατέρα μου που δεν ξέρει να στέλνει ούτε μηνύματα να το πάρει..

#79   nmout

nmout

    Advanced Member

  • 1.205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/02/2010 - 02:35

Testing:

http://www.youtube.com/watch?v=R1sz5c-R9h0&feature


Παραγωγή:

http://www.youtube.com/watch?v=W9qeN42KAc0&feature

Συνημμένα αρχεία



#80   JohnHasio

JohnHasio

    iPH Contributor

  • 1.268 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 08/02/2010 - 02:57

:o ... ΤΡΟΜΕΡΑ βίντεο , thanks nmout!!!

#81   Darkoulis

Darkoulis

    iPH Elite Poster

  • 2.313 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 09/02/2010 - 01:38

όντως ωραία βίντεο...

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1


#82   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 12/02/2010 - 11:51

Nexus One 3G issues persist, hardware related?

This short clip shows how holding your Nexus One impacts 3G connectivity:

http://www.youtube.com/watch?v=x2g5J4qPp54


Behind the Scenes...

#83   darkrider

darkrider

    iPH Member

  • 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/02/2010 - 12:30

εγω παιδια ειμαι αγανακτησμενος διοτι ολοι περνουν το iphone και στην Ελλαδα συγκεκριμενα πολλι επωνυμοι το παιρνρουν γισ φιγουρα χωρις να ξερουν να το χρησιμοποιουν και η γνωμη μου για το nexus ειναι πως θα το συκγρινω μονο οταν βγει το 4g γιατι κακα τα ψεματα ολα τα σημερινα smarτphones στηριχτηκαν στο iphone οποτε τοτε θα μιλησω και θα σας πω πιο ειναι καλυτερο ;)

#84   snake

snake

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/02/2010 - 23:30

Ένα συγκριτικό test απο το site του IGN μεταξυ iphone 3gs και nexus one

http://uk.gear.ign.c.../1069067p1.html

#85   nmout

nmout

    Advanced Member

  • 1.205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/02/2010 - 03:53

Σύγκριση 3d γραφικών:

http://www.youtube.com/watch?v=GYqZK25KU3U&feature



#86   tsopi

tsopi

    iPH newbie

  • 29 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/02/2010 - 15:03

Παντως στα χρωματα το iphone ειναι τοσο χλωμο οσο ενας νεκρος μιας εβδομαδας...Αν και το nexus ειναι ενα κλικ πιο ζεστο τονο χαρην εντυπωσιασμου

#87   Darkoulis

Darkoulis

    iPH Elite Poster

  • 2.313 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 16/02/2010 - 15:16

κρίμα τον επεξεργαστή και την 512ram. Μήπως φταίει κάτι άλλο στο software παρα στο hardware?

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1


#88   nmout

nmout

    Advanced Member

  • 1.205 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/02/2010 - 21:48

ναι ειναι θεμα software
το software για τα γραφικα δεν ειναι optimized για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη
και εχει και μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη και καθυστερει και αυτο

#89   iLuxus

iLuxus

    iPH Hero

  • 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 17/02/2010 - 04:56

Καλησπερα,

Μετα απο τελευταια νεα ( test που πραγάτοποιηθηκαν στην Αγγλια μεταξει iPhone3GS & NexusOne ) οριστε τα τελευταια νεα που ανακονωθηκαν απο την "Engadget" !!

( We'd already seen first hand what kind of GPU improvements Apple made with the iPhone 3GS (in comparison to the iPhone 3G, anyway), but if you've ever wondered how Cupertino's latest stacked up against Google's Nexus One in the graphical department, your answer is just a click away. The technical gurus over at Distinctive Developments set out to determine which handset was capable of pushing more frames per second when really taxed, and through a series of pinpoint tests, they discovered that the Nexus One (in general) lagged behind. The reason? Reportedly, Google's phone isn't using Neon floating-point optimization, but if it did, the scores you'll see just past the break could be quite different. As more models were added to the scene, both phones' frame rates dropped until at 8 models the iPhone was running at 29fps on the iPhone and the Nexus at only 21fps, yielding a result of 138% faster frame rate for the iPhone. )

Περιληπτικα μάς εξηγει οτι μέ το "pinpoint" test ( εικονα ανα δευτερολεπτο ) παρ'ολα τα 512 Ram και 1 Ghz prossesor για το NexusOne, εχει ακομά πολυ δουλεια να κανει για να εκθρονισει το iPhone!!

iPhone 3GS : 51 images/seconde Nexus One : 35 images/seconde!! Βλεπουμε καθαρα οτι το frame rate ( εικονα ανα δευτ. ) του iPhone υπερεχει σαφεστατα του NexusOne!
Οποτε ανακαιφαλεωση, η δυναμη ( Prossesor/Ram ) δεν λεει τιποτα, αν δεν ειναι καταληλα και απολυτα εκμέταλευσιμη, και αυτο ειναι η δουλεια της Apple!! ;)

Υ.Γ Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακοση!! :D

Φιλικα

Πηγη. http://distinctivega...sus-iphone-3gs/

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 17/02/2010 - 05:04

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼


#90   Darkoulis

Darkoulis

    iPH Elite Poster

  • 2.313 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 17/02/2010 - 13:48

στην ίδια όμως ανάλυση 800x480 το iphone πως θα δούλευε ? γιατί το iphone δουλέβει σε 480x320 που είναι αρκετά μικρότερη από το Google Nexus One.

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες