Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αγορα iPhone 5 16gb

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
62 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/01/2013 - 17:46

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο το λινκ αυτο που τσεκαρουμε το υπόλοιπο εγγύησης.

Συγκεκριμένα, αγόρασα iPad 3 απο ΗΠΑ αρχές ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, είχε πρόβλημα στην οθόνη,οπότε παρέλαβα ανακατασκεασμενο απο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ αρχες ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
Οποτε βάλω το serial του ανακατασκευασμενου στο γνωστό λινκ , μου δινει υπόλοιπο εγγύησης ξανά 1 ΧΡΟΝΟ, δηλαδη μέχρι ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2014...Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι όλα τα ανακατασκευασμενα έχουν ολοκληρη εγγύηση 1 ΧΡΟΝΟ, το οποίο φυσικά δε στέκει...

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 17/01/2013 - 17:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   xalkinos

xalkinos

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 17/01/2013 - 23:56

Αυτό που αναφέρεις ακούγεται πρώτη φορά.

Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι παρόμοιο ιστορικό.

Μου έχει συμβεί! Δυστυχώς, και ήμουν πολύ εκνευρισμένος μάλιστα αλλα δεν μπορούσα να υποστηρίξω την άποψή μου γιατι δεν είχα την απόδειξη αφού μου ζητήθηκε. Οπότε δέχτηκα ότι έγραφε το site της apple.

#33   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2013 - 00:09

Αυτο το θεμα νομιζω ενδιαφερει πολλους και πρεπει επιτελους να διευκρινιστει απο την επισημη αντιπροσωπια

#34   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.551 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 18/01/2013 - 01:39

To Birdsphone είναι πολύ αξιόπιστο πάντως...απο δική μου εμπειρία.

#35   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.456 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 21/01/2013 - 21:58

Φιλε προσεχε τι λες και πως μιλας οταν λεω κατι ειναι τεκμηριομενο εχω στα χερια μου iphone 5 που εχει αποδειξη αγορας απο Cosmote 14 Γεναρη το ενεργοποιησα 15 Γεναρη πηγα στην σελιδα της Apple και με βαση το serial η εγγυηση γραφει πως αρχιζει απο τις 14 Γεναρη...Ολα τα ξερετε εδω μεσα χωρις αποδειξεις χωρις τιποτα και λογικο ειναι.....Αν ηταν να αρχιζε η εγγυηση οποτε θελουμε θα γινοταν μπαχαλο μεγαλο....

Κύριε τεκμηριωμένε πάλι αδιάβαστος....
Και επειδή μιλάς για αποδείξεις ορίστε το τελευταίο iPhone που μου έστειλε η Apple και δεν το έχω ενεργοποιήσει μέχρι και σήμερα(scuffgate number 4)..
Η απόδειξη χρειάζεται ΜΟΝΟ εφόσον ΔΕΝ έχει ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο για να μπορεί να γίνει εξακρίβωση της ημερομηνίας αγοράς(πχ DOA)..

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  IP.png   33,29KB   40 λήψεις

#36   pet31ros

pet31ros

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2013 - 00:48

Κύριε τεκμηριωμένε πάλι αδιάβαστος....
Και επειδή μιλάς για αποδείξεις ορίστε το τελευταίο iPhone που μου έστειλε η Apple και δεν το έχω ενεργοποιήσει μέχρι και σήμερα(scuffgate number 4)..
Η απόδειξη χρειάζεται ΜΟΝΟ εφόσον ΔΕΝ έχει ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο για να μπορεί να γίνει εξακρίβωση της ημερομηνίας αγοράς(πχ DOA)..

Καταρχην εισαι αγενεστατος και σε λυπαμαι πραγματικα κ οχι μονο εσενα αλλα πολλα τετοια ατομακια του ιδιου στυλ.....Αυτο το screenshot που μας κοτσαρες δεν μου λεει τιποτα απολυτος διοτι οι αποψεις ειναι αμφιλεγομενες...Και που σου απανταω τωρα βλακεια μου μεγαλη αλλα εσυ το ξεκινησες καλο θα ηταν να μας στειλεις ακομα ενα screenshot οταν ενεργοποιηθει..Εγω το ειπα μονο κ μονο απο δικη μου εμπειρια....Διαβασε ολο το θεμα κ ισως βγαλεις καποια συμπερασματα..

#37   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.456 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 23/01/2013 - 21:05

Καταρχην εισαι αγενεστατος και σε λυπαμαι πραγματικα κ οχι μονο εσενα αλλα πολλα τετοια ατομακια του ιδιου στυλ.....Αυτο το screenshot που μας κοτσαρες δεν μου λεει τιποτα απολυτος διοτι οι αποψεις ειναι αμφιλεγομενες...Και που σου απανταω τωρα βλακεια μου μεγαλη αλλα εσυ το ξεκινησες καλο θα ηταν να μας στειλεις ακομα ενα screenshot οταν ενεργοποιηθει..Εγω το ειπα μονο κ μονο απο δικη μου εμπειρια....Διαβασε ολο το θεμα κ ισως βγαλεις καποια συμπερασματα..

Είμαι αγενέστατος που σε λέω κύριο?
Το τεκμηριωμένος προκύπτει από τα ίδια σου τα λογία όποτε το σύνολο(κύριε τεκμηριωμένε)πως ακριβώς το θεωρείς αγένεια?

Για το screenshot της ενεργοποίησης να είσαι σίγουρος ότι θα το ποσταρω,ΑΝ το κρατήσω αυτό το τηλέφωνο και δεν μου κάνουν αντικατάσταση.

#38   ariskom

ariskom

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 08/05/2013 - 02:46

Btw στο cityshop, στο σημείο που αναφέρει τα περιεχόμενα της συσκευασίας, ενώ τα λεει όλα ένα-ένα, δεν αναφέρει hands free. Και συσκευασία χωρίς hands free αν δεν κάνω λάθος σημαίνει demo συσκευη...

#39   ariskom

ariskom

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 08/05/2013 - 02:47

Απαντώντας σε προηγούμενο παλαιότερο post Φιλου...

#40   sirdimitrism

sirdimitrism

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/05/2013 - 17:57

Τελικα τι ισχυει με την εγγυηση; Αρχιζει με την ημερομηνια αγορας ή οταν γινει η ενεργοποιηση;

Γιατι εγω αγορασα iphone 4s σφραγισμενο πριν 1 μηνα απο τις αγγελιες του forum και οταν το ελεγξα σπιτι ελεγε πως η εγγυηση εχει ληξει. Ασχετα που αυτος που μου το πουλησε ελεγε οτι το ειχε και καθοταν 5-6 μηνες ενω βρηκα στον γερμανο πως ειναι αγορασμενο εδω και ενα χρονο.

#41   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2013 - 18:05

μπορει να το ειχε ενεργοποιησει και μετα να το αφησε να καθοταν

#42   sirdimitrism

sirdimitrism

iPH Member

• 248 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2013 - 18:17

πως γινεται να το ενεργοποιησε αφου το κουτι ηταν τελειως σφραγισμενο? Ο γερμανος μου ειπε οτι πιανει απο την στιγμη που γινεται η αγορα

#43   xalkinos

xalkinos

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 08/05/2013 - 22:55

Ακριβως!
Απο την ημερα αγορας και οχι ενεργοποιησης. Το εχω αναφερει παλιοτερα. Επρεπε να το κοιταξεις!

#44   sirdimitrism

sirdimitrism

iPH Member

• 248 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2013 - 23:01

Το ειχα δει

#45   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3.477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 08/05/2013 - 23:33

Περισυ όσοι πήραν νέο προϊόν (2012) πήγε μια μέρα πίσω λόγο οτι εχει να κάνει με την 4ετια

Η εγγύηση μετράει απο την ημέρα του Activation μέσω iTunes ή (με τα νέα iOS τώρα) απευθείας με ενεργοποίηση.

http://forums.macrum...d.php?t=1163763

http://www.techencla...y-begin.119438/

Διαβάστε παραπάνω και θα δειτε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια