Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Η μυστικότητα της Apple: τι είναι αλήθεια και τι ψέματα;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 18/02/2013 - 11:00

Αναρτημένη εικόνα


Καλώς ή κακώς η μυστικότητα που διακρίνει την Apple είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις. Προς το παρόν φαίνεται ότι λειτουργεί υπέρ της αν και σίγουρα θα ήθελε να μπορούσε να ασκήσει περισσότερο έλεγχο σε μερικές αναπόφευκτα ντροπιαστικές, θα μπορούσαμε να πούμε, διαρροές προϊόντων βδομάδες ή μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους.

Τα τελευταία χρόνια ειδικότερα με την τεράστια άνοδο σε δημοτικότητα που έχει γνωρίσει η Apple έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλές ιστορίες, όπως για παράδειγμα ότι πραγματοποιούνται προσλήψεις ή μεταθέσεις υπάλληλων για να δουλεύουν σε ψεύτικα projects με σκοπό την παραπλάνηση των υπολοίπων και τη διατήρηση της μυστικότητας.

Η Jacqui Cheng του Ars Technica αποφάσισε να ψάξει λίγο περισσότερο την ιστορία αυτή και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται μάλλον για αστικό μύθο.Με όσους πρώην και νυν υπαλλήλους της Apple μίλησε η δημοσιογράφος κανένας από αυτούς δεν είχε ακούσει ποτέ να εξασκείται αυτή η πρακτική των ψεύτικων projects.

Αντίθετα, σημείωσαν ότι η προτιμώμενη μέθοδος της εταιρείας για να αποφεύγονται οι διαρροές ήταν οι συμφωνίες τήρησης απορρήτου. Να σημειώσουμε ότι αυτός ο αστικός μύθος κατά τα φαινόμενα προήλθε από το βιβλίο Inside Apple του Adam Lashinsky, στο οποίο αναγράφεται ότι «οι νέοι μηχανικοί που προσλαμβάνονται στην Apple εργάζονται πάνω σε «ψεύτικα» προϊόντα τους πρώτους μήνες μέχρι να ελεγχθεί η αξιοπιστία τους».Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της Cheng εδώ.

Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες