Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Developers συγκρίνουν τους χάρτες της Apple και της Google


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/03/2013 - 12:02

Αναρτημένη εικόνα


H FastCompany μίλησε με δύο καταξιωμένους developers με εμπειρία στην υποστήριξη χαρτών στις εφαρμογές τους για να συγκρίνει το MapKit της Apple και το Google Maps SDK. O λόγος για τους Lee Armstrongs (Plane Finder) και Bryce McKinley (Tube Tamer), οι οποίοι γενικότερα θεωρούν το Google Maps πληρέστερο αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την καλύτερη απόδοση, το χαμηλότερο κόστος και τις δυνατότητες overlay των χαρτών της Apple.

«Η τωρινή έκδοση του Google Maps SDK δεν αποδίδει το ίδιο καλά όπως το MapKit», αναφέρει ο McKinlay. «Το frame rate του SMSMapView φτάνει μέχρι τα 30fps που είναι χαμηλότερο από το σύνηθες για το iOS και έχει ως αποτέλεσμα ένα εφέ 'jitter' στο zoom του χάρτη».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε μερικές από τις πιο προηγμένες λειτουργίες όπως gradient polylines, chart overlays», αναφέρει ο Armstrong. «Έχουμε κάποια πολύπλοκα overlays στο Plane Finder. Πρόκειται για χάρτες πλοήγησης που χρησιμοποιούν πραγματικοί πιλότοι. Με το Google Maps SDK αυτά τα overlays δεν είναι εφικτά αυτή τη στιγμή».

Και οι δύο προτάσεις, όπως μπορείτε να καταλάβετε έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Το MapKit είναι ευκολότερο για τον developer να το ενσωματώσει στις εφαρμογές του καθώς έρχεται προ εγκαταστημένο στο iOS αλλά το Google Maps είναι πληρέστερο, έχει καλύτερη προβολή δορυφόρου και ανώτερη λειτουργία αναζήτησης. Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες