Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

H Adobe δείχνει επεξεργασία εικόνων στο iPad στα πρότυπα του Lightroom


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/05/2013 - 17:08

Αναρτημένη εικόνα


H Adobe παρουσίασε ένα concept για μια επερχόμενη εφαρμογή στο iPad, η οποία θα λειτουργεί συνοδευτικά στο δημοφιλές Lightroom επιτρέποντας την επεξεργασία φωτογραφιών μέσω cloud. Μερικά άλλα από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής θα περιλαμβάνουν την δυνατότητα επεξεργασίας φωτογραφιών σε raw format με παραμέτρους, όπως exposure, clarity, shadows, highlights και white balance, συγχρονισμό μέσω cloud για smartphones, tablets & PC και zoom μέχρι 100 τοις εκατό.

Πρόκειται για μια εφαρμογή που βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη αλλά φαίνεται ότι η κυκλοφορία της θα ικανοποιήσει αυτούς που θέλουν τα πανίσχυρα εργαλεία του Lightroom on-the-go. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος αλλά μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το βίντεο:


Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Kmphotographer

Kmphotographer

    iPH Member

  • 239 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/05/2013 - 17:37

Κοιταξτε... Δεν νομίζω πως υπάρχει επαγγελματίας φωτογράφος που θα κάνει επεξεργασία εικόνας στο Tablet του. Όχι μόνο γιατί απαιτει πολύ σωστά ρυθμισμένη οθόνη, αλλά γιατί απαιτεί πολλές περισσότερες λειτουργίες απο τα: exposure, clarity, shadows, highlights και white balance.

Τεχνικές όπως Selective adjustment η τα γνωστά healing brush του lightroom είναι must στους φωτογράφους. Υπάρχουν πολλες κατηγορίες φωτογραφίας, portraits, landscapes, macro, night photography, light painting και πολλές άλλες που έχουν standard τρόπο επεξεργασίας. Επίσης να θυμίσω το HDR που είναι 3 ή περισσότερες φωτογραφίες με διαφορετικό exposure σε μία με σκοπό να τονίσει τα highlights και τα shadows.

Επίσης τεχνικές όπως Focus Stacking, Glam Blur, Eye enhancements απαιτούν πολλές ώρες επεξεργασίας.

Μπορείτε να δείτε περισσοτερες πληροφορίες στο blog μου: http://kmphotography.eu

Τελευταία επεξεργασία από: Kmphotographer, 02/05/2013 - 17:37


#3   Dkoukou

Dkoukou

    iPH Contributor

  • 991 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/05/2013 - 18:35

Και ομως...αν εισαι on-the-go σε αποστολη, ο χρονος και η φορητοτητα μετρανε.
Σιγουρα δεν εχει νοημα οταν βρισκεσαι εντος εδρας και χωρις ασφυκτικη πιεση στο χρονο παραδοσης, αλλα μακρια απο αυτην ακομα και η διαφορα φορητοτητας/αυτονομιας μεταξυ ενος tablet και ενος laptop μπορει να ειναι πολυ σημαντικη.
Για προχειρη, υποτυπωδη επεξεργασια απο την τοποθεσια που καλυπτεις φωτογραφικα πιθανον να καλυψει καποιες αναγκες. Και η Adobe θελει να προσφερει λυσεις στον επαγγελματια ανεξαρτητα απο το χωρο δουλειας του για να του δειχνει παντα οτι τον υποστηριζει σε καθε του βημα και να εδραιωνει τη θεση της στο φωτογραφικο χωρο.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες