Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

τελικα αξιζει καποιοσ να αγορασει το iphone 5 META ΑΠΟ ολα τα προβληματα?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
59 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 23/05/2013 - 21:13

Γιατι τοσες προβληματικες συσκευες στην ελλαδα,δεν το καταλαβαινω!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/05/2013 - 21:41

γιατι ελλαδα φερνουν τις δευτερες παρτιδες.οπως και με τα αυτοκινητα.στο εξωτερικο τα αυτοκινητα εχουν καλυτερες προδιαγραφες απο τις ελλαδος.το ιδιο ισχυει και για τα κινητα.

#48   andrewntua

andrewntua

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 23/05/2013 - 21:42

Αξίζει να ζήσεις την εμπειρία να ανοίγεις το κουτί iPhone 5 - kinder έκπληξη και να διαπιστώνεις οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα . Αξια ανεκτίμητη

#49   hal

hal

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:01

Παιδια μην τρελαινεστε, κανενας δεν ετρεξε να γραψει στο ιντερνετ διθυραμβικες κριτικες. Τωρα για να κλαφτει ειναι αλλο θεμα.
Υπαρχουν πολλα 5αρακια σε κυκλοφορια και λογικο να ακουστουν πολλα.

#50   giorgossssss

giorgossssss

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:24

Δεν υπάρχει καλύτερο!
Ούτε αυτή την στιγμή που μιλάμε!
Αγόρασε το!

μην λεμε και οτι θελουμε τωρα ...."Δεν υπάρχει καλύτερο!
Ούτε αυτή την στιγμή που μιλάμε!" με s4 και ONE στην αγορα.....πλεον ανταγωνισμος για την apple υπαρχει και σκληρος μαλιστα και σε σημεια που την περνουν οι αλλες εταιριες πλεον

#51   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:44

για μενα δεν αξιζει καποιος να παρει τωρα το 5αρι...

το καλυτερο ειναι να περιμενει πρωτα την παρουσιαση του ios 7 και η να περιμενει να βγει το καινουργιο ωστε να πεσει η τιμη του 5αριου η να παρει με τη μια το 5s η 6 η οπως αλλιως θα λεγεται.

#52   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:50

για μενα δεν αξιζει καποιος να παρει τωρα το 5αρι...

το καλυτερο ειναι να περιμενει πρωτα την παρουσιαση του ios 7 και η να περιμενει να βγει το καινουργιο ωστε να πεσει η τιμη του 5αριου η να παρει με τη μια το 5s η 6 η οπως αλλιως θα λεγεται.

Όσο κοντά και να φαίνεται, δεν είναι.

Το επόμενο τηλέφωνο πάει για φθινόπωρο, οπότε μιλάμε για 5-6 ίσως και 7 μήνες από τώρα για Ελλάδα.

#53   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:53

Όσο κοντά και να φαίνεται, δεν είναι.

Το επόμενο τηλέφωνο πάει για φθινόπωρο, οπότε μιλάμε για 5-6 ίσως και 7 μήνες από τώρα για Ελλάδα.

γιαυτο ανεφερα πρωτα τη παρουσιαση του ios7...αν ειναι σημαντικες οι αλλαγες τοτε ναι ισως αξιζει καποιος να το παρει αν οχι προσωπικα πιστευω πως αξιζει η αναμονη μεχρι να βγει το καινουργιο.

#54   prophil

prophil

iPH Contributor

• 1.204 μηνύματα
  • Twitter:@prophil
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:57

Εγω το εχω σχεδον 5 μηνες κ δεν μου εχει εμφανιστει κανενα απολυτως προβλημα!!!
Το κινητο ειναι αριστουργημα,δες τι αναγκες εχεις απο ενα κινητο κ αποφασισε!

παρομοίως και εγώ,είναι αστέρι το τηλέφωνο...μην τρελαθούμε...

#55   Chico71

Chico71

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:05

Απο τον Φεβρουάριο που το έχω δεν έχω απόλυτος κανένα προβλημα απο αυτά που διαβάζω στο forum. Καλό βράδυ παιδιά.

#56   xalkinos

xalkinos

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:08

μην λεμε και οτι θελουμε τωρα ...."Δεν υπάρχει καλύτερο!
Ούτε αυτή την στιγμή που μιλάμε!" με s4 και ONE στην αγορα.....πλεον ανταγωνισμος για την apple υπαρχει και σκληρος μαλιστα και σε σημεια που την περνουν οι αλλες εταιριες πλεον

Επειδή είχα αρκετά android τηλέφωνα (s3 για 7 μήνες-Note 2 για άλλους 6 μήνες κλπ, περιπλανήθηκα κοινώς και χωρίς καμία προκατάληψη, μπορώ να πώ: iphone και ξερό ψωμί!
Κανένα πρόβλημα-κανένα κόλλημα-πιο γρήγορο-καλύτερες εφαρμογές, πιο καλογραμμένες-η ζωή σου γενικά γίνεται ευκολότερη! Απο εφαρμογές τραπεζικών συναλλαγών μέχρι κοινωνικής δικτύωσης!
Τουλάχιστον για εμένα, το iphone οχι μονο με καλύπτει αλλα όταν το δουλεύω, μέσα μου χαμογελώ!!!

Τελευταία επεξεργασία από: xalkinos, 23/05/2013 - 23:08

#57   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:14

Επειδή είχα αρκετά android τηλέφωνα (s3 για 7 μήνες-Note 2 για άλλους 6 μήνες κλπ, περιπλανήθηκα κοινώς και χωρίς καμία προκατάληψη, μπορώ να πώ: iphone και ξερό ψωμί!
Κανένα πρόβλημα-κανένα κόλλημα-πιο γρήγορο-καλύτερες εφαρμογές, πιο καλογραμμένες-η ζωή σου γενικά γίνεται ευκολότερη! Απο εφαρμογές τραπεζικών συναλλαγών μέχρι κοινωνικής δικτύωσης!
Τουλάχιστον για εμένα, το iphone οχι μονο με καλύπτει αλλα όταν το δουλεύω, μέσα μου χαμογελώ!!!

Ξαναδιαβάστε την τελευταία πρόταση του χαλκινου ... Οι haters βέβαια και τα fandroids δεν έχουν ελπίδα αλλα σε αυτη την πρόταση ειναι όλη η ουσία !!

#58   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:16

Πιστευα οτι η μεταβαση απο τις 4.8" ιντσες του s3 που ειχα στις 4" του iPhone 5 θα ηταν οτι πιο δυσκολο, αλλα ρε φιλε απο το ΝΟΤΕ 2 πρεπει να επαθες πολιτισμικο σοκ εσυ :)
Οπως και να χει, συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι οτι καλυτερο και σταθεροτερο υπαρχει. Αν ειναι να κανεις καθε 8 ωρες reboot στη συσκευη, τι να τα κανεις τα smart stay, scroll, κλπ. Δεν χρειαζεται να σκρολαρω με τα ματια, δοξα τω Θεω τα χερια μου μια χαρα δουλευουν

#59   argonaytis

argonaytis

Member

• 899 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:19

Ένα iphone δεν έχει όρια το τι μπορεί να κάνει ακόμη και σε σύγκριση με ένα pc αρκεί να ξέρεις να το χρησιμοποιείς και να βάζεις αυτά που θες και όχι ότι βρείς.
Και ειδικά το 5 με την γρηγοράδα που έχει είναι η κορυφή στην τεχνολογία
Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα πέσμου μια συσκευή που δεν είχε προβλήματα...ότι δημιουργεί ο άνθρωπος έχει και κάποιο ελάττωμα πάντα

Τελευταία επεξεργασία από: argonaytis, 23/05/2013 - 23:26

#60   xalkinos

xalkinos

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 24/05/2013 - 00:17

Πιστευα οτι η μεταβαση απο τις 4.8" ιντσες του s3 που ειχα στις 4" του iPhone 5 θα ηταν οτι πιο δυσκολο, αλλα ρε φιλε απο το ΝΟΤΕ 2 πρεπει να επαθες πολιτισμικο σοκ εσυ :)
Οπως και να χει, συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι οτι καλυτερο και σταθεροτερο υπαρχει. Αν ειναι να κανεις καθε 8 ωρες reboot στη συσκευη, τι να τα κανεις τα smart stay, scroll, κλπ. Δεν χρειαζεται να σκρολαρω με τα ματια, δοξα τω Θεω τα χερια μου μια χαρα δουλευουν

Να σου πώ...
Ότι καινούργιο βγαίνει σαν gestures όπως το scroll με τα μάτια κλπ μια χαρά είναι, εντυπωσιάζουν κιόλας. Με ενοχλούσε όμως όταν καμιά φορά κολλούσε, αν και έλεγα οκ το κλείνω και το ξανανοίγω, αν και είχα 1gb ram ελεύθερη, μέσα μου έλεγα κοίτα 700 ευρώ τηλέφωνο και κόλλησε. Με ενοχλούσε που σε κάποιες εφαρμογές δεν είχε χαρακτηριστικά που για μένα ήταν απαραίτητα όπως η πληρωμή ενός λογαριασμού με τη χρήση της κάμερας για σάρωση του barcode. Τα notifications δεν μου ερχόντουσαν όταν δούλευα με 3G-LTE. Λεπτομέρειες υπήρχαν και άλλες, οι οποίες με έκαναν να τα αφήσω όλα και να γυρίσω στο iphone.
Γενικότερα η αίσθηση που σου αφήνει το iphone είναι οτι όλα δουλεύουν καλώς και είμαι ΟΚ, δεν θέλω κάτι άλλο! Κλειδιά, λεφτά, iphone και φύγαμε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες