τελικα αξιζει καποιοσ να αγορασει το iphone 5 META ΑΠΟ ολα τα προβληματα?
Δημοσίευση 23/05/2013 - 21:13
Ad
Δημοσίευση 23/05/2013 - 21:41
Δημοσίευση 23/05/2013 - 21:42
Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:01
Υπαρχουν πολλα 5αρακια σε κυκλοφορια και λογικο να ακουστουν πολλα.
Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:24
Δεν υπάρχει καλύτερο!
Ούτε αυτή την στιγμή που μιλάμε!
Αγόρασε το!
μην λεμε και οτι θελουμε τωρα ...."Δεν υπάρχει καλύτερο!
Ούτε αυτή την στιγμή που μιλάμε!" με s4 και ONE στην αγορα.....πλεον ανταγωνισμος για την apple υπαρχει και σκληρος μαλιστα και σε σημεια που την περνουν οι αλλες εταιριες πλεον
Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:44
το καλυτερο ειναι να περιμενει πρωτα την παρουσιαση του ios 7 και η να περιμενει να βγει το καινουργιο ωστε να πεσει η τιμη του 5αριου η να παρει με τη μια το 5s η 6 η οπως αλλιως θα λεγεται.
Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:50
Όσο κοντά και να φαίνεται, δεν είναι.για μενα δεν αξιζει καποιος να παρει τωρα το 5αρι...
το καλυτερο ειναι να περιμενει πρωτα την παρουσιαση του ios 7 και η να περιμενει να βγει το καινουργιο ωστε να πεσει η τιμη του 5αριου η να παρει με τη μια το 5s η 6 η οπως αλλιως θα λεγεται.
Το επόμενο τηλέφωνο πάει για φθινόπωρο, οπότε μιλάμε για 5-6 ίσως και 7 μήνες από τώρα για Ελλάδα.
Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:53
Όσο κοντά και να φαίνεται, δεν είναι.
Το επόμενο τηλέφωνο πάει για φθινόπωρο, οπότε μιλάμε για 5-6 ίσως και 7 μήνες από τώρα για Ελλάδα.
γιαυτο ανεφερα πρωτα τη παρουσιαση του ios7...αν ειναι σημαντικες οι αλλαγες τοτε ναι ισως αξιζει καποιος να το παρει αν οχι προσωπικα πιστευω πως αξιζει η αναμονη μεχρι να βγει το καινουργιο.
Δημοσίευση 23/05/2013 - 22:57
παρομοίως και εγώ,είναι αστέρι το τηλέφωνο...μην τρελαθούμε...Εγω το εχω σχεδον 5 μηνες κ δεν μου εχει εμφανιστει κανενα απολυτως προβλημα!!!
Το κινητο ειναι αριστουργημα,δες τι αναγκες εχεις απο ενα κινητο κ αποφασισε!
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:05
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:08
Επειδή είχα αρκετά android τηλέφωνα (s3 για 7 μήνες-Note 2 για άλλους 6 μήνες κλπ, περιπλανήθηκα κοινώς και χωρίς καμία προκατάληψη, μπορώ να πώ: iphone και ξερό ψωμί!μην λεμε και οτι θελουμε τωρα ...."Δεν υπάρχει καλύτερο!
Ούτε αυτή την στιγμή που μιλάμε!" με s4 και ONE στην αγορα.....πλεον ανταγωνισμος για την apple υπαρχει και σκληρος μαλιστα και σε σημεια που την περνουν οι αλλες εταιριες πλεον
Κανένα πρόβλημα-κανένα κόλλημα-πιο γρήγορο-καλύτερες εφαρμογές, πιο καλογραμμένες-η ζωή σου γενικά γίνεται ευκολότερη! Απο εφαρμογές τραπεζικών συναλλαγών μέχρι κοινωνικής δικτύωσης!
Τουλάχιστον για εμένα, το iphone οχι μονο με καλύπτει αλλα όταν το δουλεύω, μέσα μου χαμογελώ!!!
Τελευταία επεξεργασία από: xalkinos, 23/05/2013 - 23:08
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:14
Ξαναδιαβάστε την τελευταία πρόταση του χαλκινου ... Οι haters βέβαια και τα fandroids δεν έχουν ελπίδα αλλα σε αυτη την πρόταση ειναι όλη η ουσία !!Επειδή είχα αρκετά android τηλέφωνα (s3 για 7 μήνες-Note 2 για άλλους 6 μήνες κλπ, περιπλανήθηκα κοινώς και χωρίς καμία προκατάληψη, μπορώ να πώ: iphone και ξερό ψωμί!
Κανένα πρόβλημα-κανένα κόλλημα-πιο γρήγορο-καλύτερες εφαρμογές, πιο καλογραμμένες-η ζωή σου γενικά γίνεται ευκολότερη! Απο εφαρμογές τραπεζικών συναλλαγών μέχρι κοινωνικής δικτύωσης!
Τουλάχιστον για εμένα, το iphone οχι μονο με καλύπτει αλλα όταν το δουλεύω, μέσα μου χαμογελώ!!!
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:16
Πιστευα οτι η μεταβαση απο τις 4.8" ιντσες του s3 που ειχα στις 4" του iPhone 5 θα ηταν οτι πιο δυσκολο, αλλα ρε φιλε απο το ΝΟΤΕ 2 πρεπει να επαθες πολιτισμικο σοκ εσυΕπειδή είχα αρκετά android τηλέφωνα (s3 για 7 μήνες-Note 2 για άλλους 6 μήνες κλπ, περιπλανήθηκα κοινώς και χωρίς καμία προκατάληψη, μπορώ να πώ: iphone και ξερό ψωμί!
Οπως και να χει, συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι οτι καλυτερο και σταθεροτερο υπαρχει. Αν ειναι να κανεις καθε 8 ωρες reboot στη συσκευη, τι να τα κανεις τα smart stay, scroll, κλπ. Δεν χρειαζεται να σκρολαρω με τα ματια, δοξα τω Θεω τα χερια μου μια χαρα δουλευουν
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:19
Και ειδικά το 5 με την γρηγοράδα που έχει είναι η κορυφή στην τεχνολογία
Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα πέσμου μια συσκευή που δεν είχε προβλήματα...ότι δημιουργεί ο άνθρωπος έχει και κάποιο ελάττωμα πάντα
Τελευταία επεξεργασία από: argonaytis, 23/05/2013 - 23:26
Δημοσίευση 24/05/2013 - 00:17
Να σου πώ...Πιστευα οτι η μεταβαση απο τις 4.8" ιντσες του s3 που ειχα στις 4" του iPhone 5 θα ηταν οτι πιο δυσκολο, αλλα ρε φιλε απο το ΝΟΤΕ 2 πρεπει να επαθες πολιτισμικο σοκ εσυ
Οπως και να χει, συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ειναι οτι καλυτερο και σταθεροτερο υπαρχει. Αν ειναι να κανεις καθε 8 ωρες reboot στη συσκευη, τι να τα κανεις τα smart stay, scroll, κλπ. Δεν χρειαζεται να σκρολαρω με τα ματια, δοξα τω Θεω τα χερια μου μια χαρα δουλευουν
Ότι καινούργιο βγαίνει σαν gestures όπως το scroll με τα μάτια κλπ μια χαρά είναι, εντυπωσιάζουν κιόλας. Με ενοχλούσε όμως όταν καμιά φορά κολλούσε, αν και έλεγα οκ το κλείνω και το ξανανοίγω, αν και είχα 1gb ram ελεύθερη, μέσα μου έλεγα κοίτα 700 ευρώ τηλέφωνο και κόλλησε. Με ενοχλούσε που σε κάποιες εφαρμογές δεν είχε χαρακτηριστικά που για μένα ήταν απαραίτητα όπως η πληρωμή ενός λογαριασμού με τη χρήση της κάμερας για σάρωση του barcode. Τα notifications δεν μου ερχόντουσαν όταν δούλευα με 3G-LTE. Λεπτομέρειες υπήρχαν και άλλες, οι οποίες με έκαναν να τα αφήσω όλα και να γυρίσω στο iphone.
Γενικότερα η αίσθηση που σου αφήνει το iphone είναι οτι όλα δουλεύουν καλώς και είμαι ΟΚ, δεν θέλω κάτι άλλο! Κλειδιά, λεφτά, iphone και φύγαμε...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες