Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] iPhone 5 παράξενο πρόβλημα S.O.S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
54 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   hondakias91

hondakias91

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/06/2013 - 20:20

Πρόβλημα με ακουστικό όταν τηλέφωνο σε κάποιον μερικές φορές δεν τον ακούω ούτε εκείνος πρέπει να πατήσω το κουμπί ανοιχτή ακρόαση το ξεπετάω αμέσως και ακούω κανονικά από το ακουστικό αυτό μου το κανί εδώ και 4-5 μέρες ξαφνικά το άρχισε στις 10 κλήσης την μέρα θα μου το κανί 2-3 φορές τις αλλες ακούω μια χαρά κανονικά ενώ όταν με περνούν τηλέφωνο δεν έχω κανένα θέμα ποτέ δεν μου έχει πέσει κάτω ούτε είναι jb το έχω εδώ και 6 μήνες τι μπορεί να είναι πεζή να είναι κάτι παροδικό η με το software-hardware

Αν ξέρη κάποιος τι είναι βοηθήστε μάγκες γιατί μου την σπάει πόλη
ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/06/2013 - 22:59

Για αρχή επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Αν δεν αλλάξει κάτι καλό θα ήταν να δοκιμάσεις Restore & Set Up As New.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   hondakias91

hondakias91

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 11:54

Δεν βοήθησε η επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Ελπίζω να μην είναι hardware προβλημα αν έπαθε κανίς το ίδιο ας βοηθήσει?

#4   giopro

giopro

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 12:17

καλημερα,το ειχα αναφερει σε ενα ποστ πριν απο κανα μηνα.
το τηλεφωνο πηγε για αντικατασταση,το ανακατασκευασμενο ηρθε και αυτο με το ιδιο προβλημα και το ξαναπηγα.
το 2 ανακατασκευασμενο εχει και αυτο τα ιδια συμπτωματα...με μηνα παραγωγης ιουνιο.
τελικα νομιζω οτι δεν ειναι θεμα τηλεφωνου αλλα θεμα ισως παροχου(cosmote).
το προβλημα παραμενει

#5   hondakias91

hondakias91

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 12:43

Φίλε και εγώ έχω cosmote λες να ειναι οντωσ αυτο? απλός είναι παράξενο το ότι όταν με περνούν τιλ δεν έχω θέμα ενώ όταν περνώ εγώ μου το κανί στις 10 φορές 2-3, δημιουργήθηκε ξαφνικά ενώ είμαι στην εδώ και 6 μίνες που το εχω. το είχες κανί restore set up as new και τίποτα? παίζει ρόλο αν το δουλεύουμε 3G-LTE ? τελικά έχεις ακόμα το πρόβλημα?

#6   malgarakis

malgarakis

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 17/06/2013 - 13:35

Καλησπέρα και από εμενα, το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με iphone 5 6.1.2 j/b !!! Μου το εχει κανει 3-4 φορές τον τελευταιο μηνα (Μαίο)!! Μου το έκανε και προχθες!! Cosmote πάροχο έχω και εγω!!

Τελευταία επεξεργασία από: malgarakis, 17/06/2013 - 13:38

#7   hondakias91

hondakias91

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 14:01

Καλησπερα και παλι..Σε όλους τον τελευταίο καιρό άρχισε να συμβαίνει... Λέτε όντως να είναι τις cosmote το πρόβλημα? το έψαξες καθόλου για κνν service?

#8   giopro

giopro

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 14:47

Φίλε και εγώ έχω cosmote λες να ειναι οντωσ αυτο? απλός είναι παράξενο το ότι όταν με περνούν τιλ δεν έχω θέμα ενώ όταν περνώ εγώ μου το κανί στις 10 φορές 2-3, δημιουργήθηκε ξαφνικά ενώ είμαι στην εδώ και 6 μίνες που το εχω. το είχες κανί restore set up as new και τίποτα? παίζει ρόλο αν το δουλεύουμε 3G-LTE ? τελικά έχεις ακόμα το πρόβλημα?

εχω κανει τα παντα,μετα τις 2 αλλαγες με ανακατασκευασμενα,το προβλημα παραμενει.
δεν εχει λογικη να φταιει το κινητο και τις 3 φορες...συμβαινει μονο οταν κανω εγω τις κλησεις και οχι παντα.

#9   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 17/06/2013 - 15:37

Παιδιά και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με cosmote εδω και κάποιες μέρες. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι φταίει η συσκευή μου. Βλέποντας όμως εδώ το θέμα δεν πιστεύω να έπιασε τα 5άρια της cosmote κάποια εποχιακή γρίπη.......έχω την υπόνοια ότι παρουσιάζεται σε LTE ή όταν για κάποιο λόγο γυρνάει από LTE σε 3G αλλά είναι μόνο υπόνοια μου.

#10   giopro

giopro

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 15:53

στο δικο μου παντως το κανει οταν ειναι σε 3G,δεν εχω δοκιμασει σε δικτυο LTE.
απλα ειναι λιγο τρελο σε 3 συσκευες που εχω αλλαξει να εντοπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα.
μπορει να φταιει η cosmote-περιοχη που κινουμαστε.
τι να πω...
παντως δεν το ξαναπαω πισω και να περιμενω 15 μερες.

#11   Nikosaei

Nikosaei

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 17/06/2013 - 15:57

Δοκιμασε αλλο παροχο να δεις αν ισχυει το ιδιο προβλημα

#12   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 17/06/2013 - 15:58

στο δικο μου παντως το κανει οταν ειναι σε 3G,δεν εχω δοκιμασει σε δικτυο LTE.
απλα ειναι λιγο τρελο σε 3 συσκευες που εχω αλλαξει να εντοπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα.
μπορει να φταιει η cosmote-περιοχη που κινουμαστε.
τι να πω...
παντως δεν το ξαναπαω πισω και να περιμενω 15 μερες.

Από την στιγμή που το κάνει 2 στις 10 εξερχόμενες κλήσεις και ποτέ σε εισερχόμενες δεν νομίζω ότι είναι hardware πρόβλημα του ακουστικού διαφορετικά θα το έκανε συνέχεια.

#13   Dmtrs

Dmtrs

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:Dmtrs

Δημοσίευση 17/06/2013 - 16:36

εχω κανει τα παντα,μετα τις 2 αλλαγες με ανακατασκευασμενα,το προβλημα παραμενει.
δεν εχει λογικη να φταιει το κινητο και τις 3 φορες...συμβαινει μονο οταν κανω εγω τις κλησεις και οχι παντα.

Και σε μενα το ιδιο κανει παροχος cosmote

#14   sirDimos

sirDimos

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 17/06/2013 - 16:48

Δοκιμαστε με κλειστο 3G αν κλεινει σε 5αρι και λογικα δε θα εχετε προβλημα.Εγω τοειχα σε 4αρι και κλεινοντας το 3G το κινητο δουλευει μαι χαρα.Cosmote εχω και γω..Με ανοιχτο 3G δε μπορουσα καν να καλεσω και αν με καλουσαν εδειχνε οτι ειναι κλειστο, και το κινητο ειχε 2-3 γραμμες σημα 3G..

#15   hondakias91

hondakias91

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2013 - 19:33

Αν είναι όντως τις cosmote το πρόβλημα λογικά θα δημιουργήθηκε πρόσφατα γιατί το έχω 6 μήνες το δουλεύω κ 3G κ LTE δεν είχα θέμα ποτέ τις τελευτές 4-5 μέρε..ς είναι θα το δοκιμάσω κ με κλειστό 3G άλλα και πάλη αυτό δεν είναι λύση να ανοιγοκλείνεις συνεχεία τα δεδομένα ας κάνουν κάτι τις Cosmote δεν γίνεται να διαφημίζουν ότι έχουν το καλύτερο σήμα κ να έχουμε τέτοια θέματα...Αν όντως είναι θέμα πάροχου γιατι εχω τις αμφιβολίες μου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες