Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] iPhone 5 παράξενο πρόβλημα S.O.S

• Please log in to reply
54 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   vag8

vag8

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/06/2013 - 17:24

εγω τα δεδομενα τα εχω παντα κλειστα, μονο το wifi εχω ανοιχτο και ωστοσο μου το κανει καποιες φορες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   ambrostag

ambrostag

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/06/2013 - 17:59

Καλησπέρα σας,
Ειμαι και εγω κάτοχος του iphone 5 και είμαι σίγουρος οτι το πρόβλημα προέκυψε από τις ρυθμίσεις φορέα δικτύου Cosmote που λάβαμε για τα δίκτυα LTE . Και εξηγούμαι:
Εχοντας κάνει και εγω την αναβάθμιση (παρόλο που δεν υπάρχει κάλυψη LTE εδώ στην Κοζάνη) παρατήρησα την ποιότητα των κλήσεων να μειώνεται , πολλές φορές άκουγα παράσιτα επίσης τερματίζαν οι κλήσεις ξαφνικά, το σήμα (λόγω του ότι πλέον αναζητά συνεχώς 3G) να είναι μία... και το πολύ δυο γραμμές και το χειρότερο απ όλα είναι οτι ενώ έδειχνε πως είχα σήμα , έχανε κλήσεις (μου ερχόταν ειδοποίηση μετά απο 10 λεπτα )και είχα πολλές αποτυχίες κλήσεων... Επειτα απο τέσσερα τηλεφωνήματα στην Cosmote και μετα απο επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου που μου πρότειναν δεν αλλαξε τίποτα και καταλήξαμε οτι ίσως να φταίει το σήμα και μου είπαν οτι θα το κοιτάξουν... Φυσικά μαι δεν άλλαξε τίποτα , μέχρι που έκανα restore στην 6.1.4 (είχα περάσει το ios 7 για δοκιμή) και τότε ερωτήθηκα ξανά αν ήθελα να κανω την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΦΟΡΕΑ όπου φυσικά δεν έκανα ούτε πρόκειται και πλέον έχω και τον διακόπτη 3G και έχω και φουλ σήμα επομένως και άριστη (;) ποιότητα κλήσεων και δεν χάνω κλήσεις και επιτέλους λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας (επειδή δεν ψάχνει συνεχώς για 3G)
Συγνώμη αν σας κούρασε το story αλλα πραγματικά νιώθω σαν να έφυγε ενα βάρος απο πάνω μου (κυρίως πάνω απο το κινητό).

#33   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 19/06/2013 - 19:21

Καλησπέρα σας,
Ειμαι και εγω κάτοχος του iphone 5 και είμαι σίγουρος οτι το πρόβλημα προέκυψε από τις ρυθμίσεις φορέα δικτύου Cosmote που λάβαμε για τα δίκτυα LTE . Και εξηγούμαι:
Εχοντας κάνει και εγω την αναβάθμιση (παρόλο που δεν υπάρχει κάλυψη LTE εδώ στην Κοζάνη) παρατήρησα την ποιότητα των κλήσεων να μειώνεται , πολλές φορές άκουγα παράσιτα επίσης τερματίζαν οι κλήσεις ξαφνικά, το σήμα (λόγω του ότι πλέον αναζητά συνεχώς 3G) να είναι μία... και το πολύ δυο γραμμές και το χειρότερο απ όλα είναι οτι ενώ έδειχνε πως είχα σήμα , έχανε κλήσεις (μου ερχόταν ειδοποίηση μετά απο 10 λεπτα )και είχα πολλές αποτυχίες κλήσεων... Επειτα απο τέσσερα τηλεφωνήματα στην Cosmote και μετα απο επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου που μου πρότειναν δεν αλλαξε τίποτα και καταλήξαμε οτι ίσως να φταίει το σήμα και μου είπαν οτι θα το κοιτάξουν... Φυσικά μαι δεν άλλαξε τίποτα , μέχρι που έκανα restore στην 6.1.4 (είχα περάσει το ios 7 για δοκιμή) και τότε ερωτήθηκα ξανά αν ήθελα να κανω την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΦΟΡΕΑ όπου φυσικά δεν έκανα ούτε πρόκειται και πλέον έχω και τον διακόπτη 3G και έχω και φουλ σήμα επομένως και άριστη (;) ποιότητα κλήσεων και δεν χάνω κλήσεις και επιτέλους λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας (επειδή δεν ψάχνει συνεχώς για 3G)
Συγνώμη αν σας κούρασε το story αλλα πραγματικά νιώθω σαν να έφυγε ενα βάρος απο πάνω μου (κυρίως πάνω απο το κινητό).

Δεν αφορά τον τερματισμό των κλήσεων ή της ποιότητας αυτών. Στις εξερχόμενες δεν ακούγεται ο συνομιλητής. Εγω το εχω μονο 3G για 2 μερες τωρα και μου το εκανε μια φορα ειναι απο λιγο. Συνεχίζω να πιστεύω οτι ειναι θεμα cosmote. Καπου διαβασα οτι ισως οφείλεται στο HD VOICE που ξεκίνησε πριν λιγο καιρο.

#34   hondakias91

hondakias91

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 19/06/2013 - 19:57

το πρόβλημα είναι όπως το περιγραφή ο φίλος Γιαννακις..Φιλε δοκίμασε χωρίς δεδομένα ούτε 3G-LTE και πες μου..

#35   swkratis

swkratis

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 21:59

Παιδια δεν παιζει το θεμα με το lte..εμενα μου το εκανε σε δυο iphone 5 μαλιστα με δεδομενα και lte κλειστα..ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι θεμα εκδοσης φορεα.!! Δηλαδη 14.1 Cosmote..εγω ειμαι πλεον σε ios 7 και εχει γινει update και στο δικτυο σε cosmote 14.5.!!και πλεον δ εχω κανενα προβλημα.!!

#36   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2013 - 23:49

το πρόβλημα είναι όπως το περιγραφή ο φίλος Γιαννακις..Φιλε δοκίμασε χωρίς δεδομένα ούτε 3G-LTE και πες μου..

Έκλεισα τον διακόπτη LTE και φάνηκε να μην υπάρχει πρόβλημα μέχρι που μου το έκανε μία φορά σήμερα με ανοιχτά δεδομένα στο 3G. Έκανα αρκετά απανωτά τηλέφωνα και την μία παρουσιάστηκε. Πλέον είμαι 99% σίγουρος ότι δεν φταίει η συσκευή. Νομίζω ότι μου έχει παρουσιαστεί και με κλειστά δεδομένα αλλά θα το επιβεβαιώσω πρώτα.

#37   panos2panos

panos2panos

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2013 - 19:10

πηρα το 5αρι και εγω με cosmote συμβολαιο...και 3 στις 10 κλησεις ειχαν το ιδιο προβλημα....δεν ακουγα τιποτα..
και το πηγα πισω...και δε μου ειπαν οτι μπορει να ειναι θεμα δικτυου...εχθες πηρα τη νεα συσκευη και παλι τα ιδια...
και σημερα που ρωτησα μου ειπαν οτι μαλλον ναι,ειναι θεμα δικτυου και δεν μπορουν να κανουν κατι...
τι να πω..οποιος εχει νεοτερα με το θεμα ας μας πει..ειναι πολυ εκνευριστικο

#38   giopro

giopro

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2013 - 14:16

καλησπερα,το προβλημα με τις εξερχομενες κλησεις παραμενει.
σε συνομιλια με cosmote με διαβεβαιωσαν οτι σε καμμια περιπτωση δεν ειναι θεμα δικτυου,αλλα προβλημα κινητου.
στο γεγονος οτι εχω αλλαξει 3 συσκευες με το ιδιο προβλημα δεν ειχε κατι να αντιπαραθεσει.
σκεφτομαι σοβαρα να μπω στην διαδικασια αλλαγης παροχου...

#39   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2013 - 20:27

Φαίνεται να περιορίστηκε σε εμενα. Εχω ανοιχτά δεδομένα σε 3G και οχι LTE.

#40   panos2panos

panos2panos

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2013 - 22:10

εμένα ακομα τιποτα! ειδικα εχθες και σημερα εχει παραγινει το κακό..εχω παρει και τηλεφωνο στην εξυπηρετιση πελατων και ακομα δεν εχω παρει απαντηση!
τουλαχιστον να ξερουμε τι φταIει, η συσκευη η το δικτυο της cosmote;;

#41   Thunder4G

Thunder4G

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/06/2013 - 01:50

Παιδια δεν παιζει το θεμα με το lte..εμενα μου το εκανε σε δυο iphone 5 μαλιστα με δεδομενα και lte κλειστα..ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι θεμα εκδοσης φορεα.!! Δηλαδη 14.1 Cosmote..εγω ειμαι πλεον σε ios 7 και εχει γινει update και στο δικτυο σε cosmote 14.5.!!και πλεον δ εχω κανενα προβλημα.!!

Φίλε εγώ το έβαλα το 7.0 και μου πέρασε δίκτυο σε 14.5.3. Το πρόβλημα παρέμεινε. Μέχρι στιγμής μόνο με vodafone δεν μου το κάνει.

#42   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 26/06/2013 - 06:47

κ εγω τρωω την ιδια φρίκη...πρεπει να ναι το δίκτυο.....

#43   swkratis

swkratis

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2013 - 11:23

Φίλε εγώ το έβαλα το 7.0 και μου πέρασε δίκτυο σε 14.5.3. Το πρόβλημα παρέμεινε. Μέχρι στιγμής μόνο με vodafone δεν μου το κάνει.

Κ γω τωρα ειμαι στη beta 2 και πηγε σε cosmote 14.5.3..αλλα δ εχω το προβλημα πλεον..τι να σου πω..το μονο που εχω παρατηρησει ειναι να κανω κληση να μιλαω κανονικα και μετα απ λιγο να τερματιζεται η κληση χωρισ λογο χωρισ να πατησω κατι.!!αλλα πολυ σπανια και πιστευω οτι γινεται λογω beta..αυτα.!

#44   Thunder4G

Thunder4G

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/06/2013 - 13:17

@swkratis: πόσο καιρό είσαι με την beta2? στην beta 1 είχε διαφορετικά carrier settings από την beta 2; Αν ναι τότε παίζει κ εσύ να έχεις θέμα πιο μετά. Περιμένω να μ πεις.. :-)

#45   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2013 - 19:47

Σημερα ξαναπαρουσιαστηκε με κλειστά δεδομένα. Ειχε μερες να εμφανιστεί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες