Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] iPhone 5 παράξενο πρόβλημα S.O.S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
54 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Thunder4G

Thunder4G

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/06/2013 - 19:56

Σημερα ξαναπαρουσιαστηκε με κλειστά δεδομένα. Ειχε μερες να εμφανιστεί.

Δεν το κάνει συνέχεια. Μπορεί να στο κάνει μια φορά στο τόσο. Συνήθως αν καλέσεις μετά από αναπάντητη που σου έχουν κάνει. Όπως και να έχει φταίει η cosmote 1000%. Είμαι με voda 3 μέρες με LTE όλα φουλ και παίζει τέλεια το τηλέφωνο. Μίλησα με το τεχνικό της cosmote και ξέρουν ότι υπάρχει θέμα και ψάχνονται να το βρούν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 27/06/2013 - 20:06

Δεν το κάνει συνέχεια. Μπορεί να στο κάνει μια φορά στο τόσο. Συνήθως αν καλέσεις μετά από αναπάντητη που σου έχουν κάνει. Όπως και να έχει φταίει η cosmote 1000%. Είμαι με voda 3 μέρες με LTE όλα φουλ και παίζει τέλεια το τηλέφωνο. Μίλησα με το τεχνικό της cosmote και ξέρουν ότι υπάρχει θέμα και ψάχνονται να το βρούν.

Ναι. Πλεον δεν ειναι τοσο συχνό φαινόμενο.

#48   eddy888

eddy888

iPH Enthousiast

• 550 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 27/06/2013 - 20:09

σημερα μου το εκανε 5 φορες <_<
δυο φορες με ανοιχτα δεδομενα..και 3 φορες με κλειστα!!
ios 7 beta 2..

#49   Thunder4G

Thunder4G

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2013 - 20:18

σημερα μου το εκανε 5 φορες <_<
δυο φορες με ανοιχτα δεδομενα..και 3 φορες με κλειστα!!
ios 7 beta 2..

Cosmote έχεις? Δεν παίζει ρόλο το 7αρι, και εγώ το πέρασα με carrier settings 14.5.3 και μου κάνει πρόβλημα.

#50   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα

Δημοσίευση 27/06/2013 - 23:04

Νομίζω ολοι cosmote εχουν που αντιμετωπίζουν αυτο το προβλημα. Απο την στιγμή ομως που ο φιλος πιο πανω ειπε οτι εχουν γνώση του θεματος περιμένουμε να λυθεί.

#51   kaftiras

kaftiras

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 09/07/2013 - 11:08

Είμαι συνδρομητής cosmote και αντιμετωπίζω τα προβλήματα που ολοι έχετε αναφέρει! Εχω iphone 5 με ios 6.1.4 και carrier settings 14.1. Το τηλ δεν είναι jb. Επειδή λάνσαρε και η βοντα το lte είπα να κάνω εναν ελεγχο. Αυτό που παρατήρησα ειναι οτι δεν ειχα κανένα απο τα προβλήματα που αντιμετώπιζα,οπως να μην ξεκινάει ο ηχος στην κλήση,drop calls,αποσυνδέσεις στο 2g/3g ακομα και lag στην οθόνη! Επιπλέον η κατανάλωση μπαταριας στο lte ηταν πιο ηπια!
Είμαι σιγουρος πλεον οτι τα προβλήματα οφείλονται στο δικτυο της cosmote,οποτε θα αναγκαστώ να προβώ σε φορητότητα αν δεν εχει αλλάξει κατι μέχρι τη λήξη του συμβολαίου!

#52   Thunder4G

Thunder4G

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2013 - 02:42

Παιδιά όσοι είχατε το συγκεκριμένο πρόβλημα, τελευταία σας το κάνει; Είναι εδώ και 5 μέρες που δεν είχα "βουβή" κλήση κ μάλιστα με πήραν τηλέφωνο από cosmote για να με ρωτήσουν αν μου το ξανακανε. Τα carrier settings έχουν μείνει κανονικά στην έκδοση 14.1. Εχετε κάποιο νεότερο, τουλάχιστον να δούμε αν διορθωθηκε επιτέλους;;

Τελευταία επεξεργασία από: Thunder4G, 17/07/2013 - 02:43

#53   Thunder4G

Thunder4G

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2013 - 22:07

Θεωρείται solved το θέμα. Το έφτιαξαν το πρόβλημα που υπήρχε κ οφειλόταν στον πάροχο cosmote.

#54   babbeto

babbeto

iPH Member

• 323 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/08/2013 - 14:10

Υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με cosmote LTE iphone 5 ?

Στο δικό μου όλα τα παραπάνω προβλήματα συνεχίζουν (χάσιμο σήματος, searching από μετάβαση LTE σε όποιο προσπαθεί να βρει κτλ, κτλ)

#55   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 801 μηνύματα

Δημοσίευση 28/08/2013 - 17:58

Υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με cosmote LTE iphone 5 ?
Στο δικό μου όλα τα παραπάνω προβλήματα συνεχίζουν (χάσιμο σήματος, searching από μετάβαση LTE σε όποιο προσπαθεί να βρει κτλ, κτλ)

Το προβλημα αφορούσε τις λεγόμενες βουβες κλήσεις. Οταν κάνανε κλήση δεν ακούγαμε τον συνομιλητή μας. Το προβλημα σε εμενα αλλα και άλλους που έγραψαν λύθηκε. Αυτα που αναφέρεις δεν συζητήθηκαν σε αυτο το θεμα.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες