Τελευταία επεξεργασία από: Ihateandroid, 05/10/2013 - 21:53

Κλοπή iPhone στον Προαστιακό Νερατζίωτισσα
Δημοσίευση 05/10/2013 - 21:52
Ad
Δημοσίευση 06/10/2013 - 00:54
Φιλε μου συγχαρητήρια για το τηλέφωνο.
Είδες τελικά, από εκεί που δεν το περιμένεις.
Τώρα για την ερώτηση τι θα κάνεις, εννοείται ότι είναι δικό σου θέμα, αλλα και αν θες και μια άλλη άποψη, κατήγγειλε τους.
Μονο και μονο για δείξεις στους πιτσσιρικαδες ότι η ηλικία τους δεν είναι δικαιολογία, και ότι θα μπορούσαν να τελειώσουν πολύ άσχημα τα πράματα όχι μονο για σένα, αλλα και για αυτούς.
Έτσι και αλλιώς 5 χρόνια δεν παίρνουν με τίποτα. Το πολύ πολύ κάνα 12μηνο μεσα που θα γινει 6μηνο, και κάναν χρόνο αναστολή στην χειρότερη για αυτούς. ;-)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 06/10/2013 - 05:51
παίδες εγω οτι μου είπε το παιδί στην ασφάλεια σας λεω, το τηλεφωνο το οποίο με καλεσε ηταν του Παππού του ενος εκ των δυο, ο διοικητής του τμηματος επικοινώνησε με τον αριθμό μετα την άρση απορρήτου και ονομαστικά συνομίλησε με τον παππού του και ο πιτσιρικάς δεν ήξερε τιποτα, μετα απο συνεχή πιεση ειπε οτι δεν ήξερε τιποτα πως ολα τα εκανε ο αλλος και εν τελη παραδέχθηκε πως ηταν συνεργός και μια ημέρα μετα πηγε φωτογραφίες του δευτερου ατόμου στην αστυνομία.
Οσο για το κινητό ο ενας λεει οτι ειναι πρόθυμοι να το επιστρέψουν και θα ψάξουν να το βρουν, είπαν οτι μολις κλείδωσε φοβήθηκαν και το έκλεισαν.
Θα δείξει μεσα σε αυτή τη βδομάδα.
Δημοσίευση 06/10/2013 - 09:40
παίδες εγω οτι μου είπε το παιδί στην ασφάλεια σας λεω, το τηλεφωνο το οποίο με καλεσε ηταν του Παππού του ενος εκ των δυο, ο διοικητής του τμηματος επικοινώνησε με τον αριθμό μετα την άρση απορρήτου και ονομαστικά συνομίλησε με τον παππού του και ο πιτσιρικάς δεν ήξερε τιποτα, μετα απο συνεχή πιεση ειπε οτι δεν ήξερε τιποτα πως ολα τα εκανε ο αλλος και εν τελη παραδέχθηκε πως ηταν συνεργός και μια ημέρα μετα πηγε φωτογραφίες του δευτερου ατόμου στην αστυνομία.
Οσο για το κινητό ο ενας λεει οτι ειναι πρόθυμοι να το επιστρέψουν και θα ψάξουν να το βρουν, είπαν οτι μολις κλείδωσε φοβήθηκαν και το έκλεισαν.
Θα δείξει μεσα σε αυτή τη βδομάδα.
τι να λεμε φιλε μου, ποιο κινητο να βρουν, παιρνεις 1000ευρω κασαδουρα απο τον παππου κ κλεινει το θεμα εξωδικαστικα, δεν συμφαιρει κανεναν σας να πατε αλλιως...και οι 2 θα ναι ευχαριστημενοι...
Δημοσίευση 06/10/2013 - 12:08
Δημοσίευση 06/10/2013 - 12:49
Οταν βαρουσαν και μετα γελουσαν με τα κατορθωματα τους ηταν ωραια. Να το ξανακανουμε θα ελεγαν, ειναι ευκολο και γινομαστε και μαγκες.
Μεχρι τελους
Δημοσίευση 06/10/2013 - 16:11
Μπράβο φίλεε μου!! Και το κινητο να μην έβρισκες και μόνο η προσπάθεια σου αξίζει συγχαρητήρια! Φτάσε το μέχρι τέλους, να μάθουν τα τσογλάνια...Ολοι αυτοί ειναι ανερχόμενοι εγκληματιές, όλοι απο τα μικρά ξεκινανε...Και πάλι μπράβο για το κουράγιο σου, και απο δω και στο εξής πιο προσεκτικά το μηλόφωνο..
Δημοσίευση 06/10/2013 - 16:53
Καλησπέρα σε ολους σας,
Εχθες δεχθηκα επίθεση απο 2 αλλοδαπούς νεους, κλεβοντας μου το iPhone 5 που ειχα στην κατοχή μου, παρά τα χτυπήματα που δέχθηκα καταφερα να σηκωθώ και να πιασω τον εναν ομως παλι με χτυπησαν και καταφεραν να διαφύγουν, εχω να πω πως ειναι ΝΤΡΟΠΗ που ηταν πανω απο 30 ατομα μπροστα και παρολο που φώναζα βοηθεια ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εκανε την κινηση να με βοηθησει εκτος απο ενα παλικάρι το οποίο ετρεξε μαζι με εμενα πισω του αλλα δεν καταφεραμε να τους βρούμε...
Εκανα δηλωση στην αστυνομία καθως τα πρόσωπα τους και τον δυο καταγράφηκαν στην καμερα ασφαλείας του προαστιακόυ, η αστυνομια μου ζητησε να τους περιγράψω τα ατομα, μπορει καποιος που να γνωρίζει κατι να μου πει τι γίνεται απο εδω και μπρος ; θα δουνε τις καμερες του προαστιακού ή ουτε καν ;
Προσοχή παιδιά, μην βγαζετε το κινητο σας σε κοινή θεα, handsfree και bluetooth ΠΑΝΤΑ
απιστευτο!!!
μα καλα, κανενας απο αυτους τους 30 αρχρειους διπλα σου, δεν ετρεξε να σε βοηθησει;;
εγω με την μικρη στο καροτσι να ημουν, θα ετρεχα. κανενας ανδρας (λεμε τωρα!) εκτος του παιδιου που ειπες, δεν τους εμποδισε;
τι να πω;;
Δημοσίευση 06/10/2013 - 16:54
Φιλε μου συγχαρητήρια για το τηλέφωνο.
Είδες τελικά, από εκεί που δεν το περιμένεις.
Τώρα για την ερώτηση τι θα κάνεις, εννοείται ότι είναι δικό σου θέμα, αλλα και αν θες και μια άλλη άποψη, κατήγγειλε τους.
Μονο και μονο για δείξεις στους πιτσσιρικαδες ότι η ηλικία τους δεν είναι δικαιολογία, και ότι θα μπορούσαν να τελειώσουν πολύ άσχημα τα πράματα όχι μονο για σένα, αλλα και για αυτούς.
Έτσι και αλλιώς 5 χρόνια δεν παίρνουν με τίποτα. Το πολύ πολύ κάνα 12μηνο μεσα που θα γινει 6μηνο, και κάναν χρόνο αναστολή στην χειρότερη για αυτούς. ;-)
το βρηκες τελικα;;
δεν διαβασα ολες τις σελιδες! μπραβο!
Δημοσίευση 06/10/2013 - 17:48
το βρηκες τελικα;;
δεν διαβασα ολες τις σελιδες! μπραβο!
Φιλε μου σε λάθος άτομο έκανες quote.
Δεν το έχασα εγώ. ;-)
Δημοσίευση 06/10/2013 - 17:52
Δεν το έχασα εγώ. ;-)
Τι αλλος τοχασε και το βρηκες εσυ; Αυτο θα πει τυχη!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 06/10/2013 - 17:54
Ναι ναι, άσε...πάω για λότο! ;-)
Δημοσίευση 06/10/2013 - 18:23
Φιλε μουσε λάθος άτομο έκανες quote.
Δεν το έχασα εγώ. ;-)
Ουπς...σορι.
Φίλη μου ήθελα να πω. Μόλις το είδα.
Δημοσίευση 06/10/2013 - 22:49
Δεν το έχασα εγώ. ;-)
το ξερω οτι δεν το εχασες εσυ, απλα εκανα quote στο δικο σου, για να μη γραφω τα ιδια.
Δημοσίευση 06/10/2013 - 22:51
το ξερω οτι δεν το εχασες εσυ, απλα εκανα quote στο δικο σου, για να μη γραφω τα ιδια.
Γεια σου ρε 3lions! Hahaha
You'll Never Walk Alone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες