Γιατί δεν λειτουργεί το WiFi; Τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω?
Δημοσίευση 16/12/2009 - 00:27
Ad
Δημοσίευση 16/12/2009 - 14:49
Μολις πριν λιγο σηκωθηκα απτο κρεβατι και ανοιξα το ρουτερ αμεσως, ουτε καφε δεν εκανα, και τα μετα μεγαλης μου χαρας ειδα οτι ολα λειτουργουσαν αψογα! Τillter ..τι να πω εισαι μεγαλος ολα λειτουργησαν οπως ειπες τωρα πλεον παιρνει IP,δρομολογητη, μασκα, τα παντα μπαινει στο ιντερνετ, στον καιρο, σε ολα τα web apps. Ταχυτατο το wifi!
Eυχαριστω ολους που βοηθησαν να λυθει το προβλημα!
Δημοσίευση 16/12/2009 - 14:59
Δημοσίευση 21/12/2009 - 17:36
Συγκεκριμενα τυχαινει το τηλεφωνο να συνδεεται καθε φορα σε ολα τα δικτυα(wifi) στα οποια προσπαθω να μπω... αλλα σε ορισμενα δεν παιρνει dns κ με το που προσπαθισω να μπω safari, youtube κτλ. αποσυνδεεται το wifi.
Ξαναλεω πως αυτο γινεται σε ορισμενα δικτυα, οχι σε ολα. Προσωπικα σπιτι συνδεεομαι κανονικοτατα στο wifi μου. καποιος εχει μια λυση ρε παιδια?! thanx
Δημοσίευση 22/12/2009 - 00:25
Καταρχάς στο iPhone 3GS στο "Ρυθμίσεις - Γενικά - Δίκτυο" δεν υπάρχει επιλογή "Κινητό Δίκτυο Δεδομένων" γιατί πολύ απλά οι ρυθμίσεις apn δίδονται αυτόματα στη συσκευή απο την SIM, καθώς τόσο η Vodafone όσο και η Cosmote υποστηρίζουν 3G υπηρεσίες. Αν σου εμφανίζει "Κινητό Δίκτυο Δεδομένων", τότε είτε δεν έχεις 3GS αλλά παλαιότερη συσκευή, είτε έχεις επέμβει με SSH στο αρχείο carrier.plist της συσκευής σου (το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνεις αν όντως έχεις 3GS αφού όλα ρυθμίζονται αυτόματα)...
Δικέ μου τι του λες του παιδιού και το τρομάζεις?
settings>general>network>cellular data network>APN etc....και υπάρχει και μπορείς να το αλλάξεις για να μη μπαίνει μέσω gprs η 3G..
είπαμε ξέρεις ενα δυο πραγματάκια παραπάνω άλλα καρατσεκάρουμε πρώτα..
Φιλικά
Δημοσίευση 22/12/2009 - 00:49
Α TIllter thanks for the manual ! το εκτιμω πολυ.Πριν ομως κλεισει το θεμα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μπορουσα να συνδεθω απο του γειτονα μου το ρουτερ ο οποιος δεν μου δινει τιμη δρομολογητη και dns ενω με τον φορητο μπορω?Δηλαδη πως μπορω αν δεν ειμαι σπιτι μου να συνδεομαι με wifi απο το iphone ? Εχω data plan αλλα απο περιεργεια θελω να ξερω τι γινεται σ'αυτη τη περιπτωση.
Ο φορητός σου έχει ισχυρότερο πομποδέκτη WiFi, οπότε μπορείς να συνδεθείς με του γείτονα. Η ισχύς του iPhone φτάνει ίσα-ίσα για να βρεί το δίκτυο, και ενώ σου δείχνει ότι συνδέεται, στην πράξη το σήμα είναι τόσο αδύναμο ώστε δεν μπορεί να πάρει IP να στείλει/λάβει δεδομένα. Αν δεν είσαι σπίτι σου, μπορείς να συνδεθείς με δίκτυα WiFi εφόσον α)είναι ξεκλείδωτα, β) ο router είναι σε ικανοποιητική απόσταση...
Δημοσίευση 22/12/2009 - 00:55
Δικέ μου τι του λες του παιδιού και το τρομάζεις?
![]()
settings>general>network>cellular data network>APN etc....και υπάρχει και μπορείς να το αλλάξεις για να μη μπαίνει μέσω gprs η 3G..
είπαμε ξέρεις ενα δυο πραγματάκια παραπάνω άλλα καρατσεκάρουμε πρώτα..![]()
Φιλικά
Σε διαβεβαιώ ότι στην συσκευή μου (3GS 3.1.2) δεν υπάρχουν APN Settings: ορίζονται αυτόματα απο τον παροχό (Cosmote) κατά την πρώτη σύνδεση (έχω data plan i35). Και αν θυμάμαι καλά, έχω διαβάσει σε αυτά τα fora αρκετές φορές πως δεν υπάρχει αυτή η οθόνη ρυθμίσεων στο 3GS μετά το 3.x update, απλά δε θυμάμαι αν γίνεται μόνο στην Cosmote ή και στην Vodafone...
Δημοσίευση 23/12/2009 - 08:34
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο