Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Warning points (παρατήρηση)


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 16/08/2013 - 13:04

Ερ: Κάποιος moderator/admin μου έδωσε warning point! Tώρα τι;

 

Α. Πρώτα από όλα, το να σας δοθεί ένα warning point (παρατήρηση) από την ομάδα διαχείρισης, δεν είναι το τέλος του κόσμου.

 

Οι παρατηρήσεις δεν επηρεάζουν τη χρήση του φόρουμ και επίσης δεν είναι ορατές σε κανένα άλλο μέλος, παρά μόνο σε εσάς που την δεχτήκατε. Με το που κάνετε αποδοχή της παρατήρησης και ενημερωθείτε τον λόγο για τον οποίο την δεχτήκατε, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το φόρουμ όπως και πριν.

 

Ερ: Γιατί έλαβα το warning point (παρατήρηση);

 

Α. Διότι παραβήκατε κάποιον από τους κανονισμούς του forum οι οποίοι έχουν συνταχθεί με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και τους οποίους αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας: Κανόνες λειτουργίας

 

Ερ. Πως κάνω αποδοχή του warning point (παρατήρηση) ώστε να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το φόρουμ;

 

Α. Μέσα σε οποιοδήποτε topic, επιλέγετε το κουμπί "Απαντήστε στο θέμα" (επάνω δεξιά). Εμφανίζεται το μήνυμα αναγνώρισης warning point (παρατήρησης). Διαβάζετε ξανά το warning point (παρατήρηση) και επιλέγετε το κουμπί "Αναγνωρίζω την παρατήρηση".

 

Θυμηθείτε, όταν σας γίνεται κάποια παρατήρηση είναι επειδή αγαπάμε την κοινότητα μας και προσπαθούμε να την προστατέψουμε. Τα warning points έχουν καθαρά προειδοποιητικό χαρακτήρα και σκοπό έχουν να ενημερώσουν εσάς ως μέλος της κοινότητας αλλά και την διαχειριστική ομάδα για την παράβαση η οποία σημειώθηκε με σκοπό να μην επαναληφθεί.

 

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος συνεχίσει να αδιαφορεί για την τήρηση των κανονισμών λειτουργίας της κοινότητας, παρά τις παρατηρήσεις που ενδεχομένως δεχτεί από την διαχειριστική ομάδα, τότε θα του αφαιρείται το δικαίωμα συμμετοχής στο forum.


Behind the Scenes...


Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες