Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Apps for Kids


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/08/2013 - 00:08

apps_for_kids.png


Κατά τη διάρκεια του WWDC 2013 η Apple ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία για παιδιά στο App Store, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της με το iOS 7. Στην κατηγορία αυτή οι γονείς θα μπορούν να βρουν εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά συγκεκριμένων ηλικιών. Συγκεκριμένα, εάν είστε developer και η εφαρμογή σας έχει δημιουργηθεί για παιδιά κάτω των 11 ετών μπορείτε να επιλέξτε το εύρος της ηλικίας μέσω του iTunes Connect στις κατηγορίες 5 και κάτω, 6 με 8 ή 9 με 11.

Πριν λίγες μέρες η Apple προχώρησε στην αναβάθμιση αρκετών τμημάτων του App Store Review Guidelines εισάγοντας ορισμένους νέους κανόνες στην πολιτική αποδοχής εφαρμογών στο App Store ειδικά για εφαρμογές που έχουν να κάνουν με παιδιά εν όψει των επερχόμενων αλλαγών στην εκπαιδευτική πολιτική και στην επέκταση του COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act) για την προστασία των παιδιών στο Internet (Αναλυτικά θα βρείτε τις αλλαγές στο App Store Review Guidelines στην ειδική ιστοσελίδα της Apple για εγγεγραμμένους developers εδώ).

17.3 Οι εφαρμογές επιτρέπεται να ζητούν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία γέννησης μόνο για τον σκοπό συμμόρφωσης με εφαρμόσιμες πολιτικές προστασίας απορρήτου για παιδιά, αλλά πρέπει να περιλαμβάνουν κάποια χρήσιμη λειτουργικότητα ή ψυχαγωγική αξία ανεξάρτητα της ηλικίας του χρήστη.

17.4 Οι εφαρμογές που συλλέγουν, μεταδίδουν ή έχουν τη δυνατότητα κοινοποίησης προσωπικών πληροφοριών από έναν ανήλικο πρέπει να συμμορφώνονται με εφαρμόσιμες πολιτικές προστασίας απορρήτου για παιδιά.



H νέα κατηγορία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη με την διάθεση του iOS 7 κάποια στιγμή μετά την εκδήλωση της 10ης Σεπτεμβρίου όταν και η Apple θα ανακοινώσει το νέο iPhone.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   omilitis1987

omilitis1987

    iPH Hero

  • 4.524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 19/08/2013 - 00:14

Πολυ καλη κινηση, ελειπε κατι τετοιο απο το store






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες