Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

[Media] LyricFlow


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.564 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/09/2013 - 14:07

To LyricFlow του Eric Castro έχει σκοπό να αλλάξει το τρόπο που ακούμε μουσική. Nα αλλάξει το ήδη βαρετό iPod App προσθέτοντας μερικές επιπλέον επιλογές, στις 4 γωνίες της οθόνης. Η εφαρμογή ενσωματώνεται αυτόματα στο iPod App, ενώ ταυτόχρονα και σαν ξεχωριστή στο Springboard της συσκευής μας. Το πρώτο πράγμα που θα διακρίνει κανείς κατά την εκκίνηση της εφαρμογής είναι τόσο η αλλαγή στο UI όσο και οι 4 επιλογές που αναφέραμε και πιο πίσω.

 

Πιο συγκεκριμένα.. Στη κάτω δεξιά γωνία θα δούμε το CoverFlow, πατώντας το θα έχουμε την εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων εφφέ στο Scrolling των διαθέσιμων Album που έχουμε περασμένα στη συσκευή μας. Wheel όπως πιο πάνω, Carousel, Tube, Stack, Linear και CoverFlow.

 

rwug.png

 

dkty.png

 

qfvr.png

 

 

Η επιλογή του Search κάτω αριστερά, εμφανίζεται όπως ακριβώς θα έπρεπε, με τα Album Artworks να εμφανίζονται κατά σειρά, χωρίς να τα καλύπτει το πληκτρολόγιο, κάνοντας πιο εύκολη και όμορφη την αναζήτηση των κομματιών που θέλουμε.

 

 

ba1c.png

 

 

Κατα την αναπαραγωγή της μουσικής και με το UI να υιοθετεί αυτό του iTunes 11, όπου το Background προσαρμόζεται στα χρώματα του Album, θα έχουμε την εμφάνιση τόσο των στίχων για κάθε κομμάτι ξεχωριστά όσο και το βιογραφικό - ιστορία του καλλιτέχνη, όπως και τα πλήκτρα για πάυση και επόμενο/προηγούμενο. Το ενδιαφέρον όμως εδώ είναι το Auto-Scrolling στους στίχους, συγχρονιζόμενοι με το κομμάτι που ακούμε εκείνη τη στιγμή.

 

 

Photo16-9-13145733_zps1eee69a7.png

 

 

Στο δια ταύτα.. Το Tweak είναι εξαιρετικό, ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα που είδαμε τελευταία και "Must Have" για όσους ακούνε πολύ μουσική, όπου και θα το λατρέψουν. Free στο Repo του BigBoss, $3,99 για πλήρη χρήση των χαρακτηριστικών. Auto-Scrolling και εμφάνιση όλων των στίχων.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες