Τελευταία επεξεργασία από: stud, 23/09/2013 - 22:17.
FIFA 14
Δημοσίευση 23/09/2013 - 22:17
Ad
Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:51
το κατεβασα σε ipad mini πολυ ωραιο με επιλογες χειρισμου....και φυσικα υπερπληρες....αν ειχε και το ελληνικο πρωταθλημα....εχουν προσθεσει και επιλογες περιγραφης και σε αλλες γλωσσες εκτος των αγγλικων...αξιζει
Δημοσίευση 24/09/2013 - 00:27
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 24/09/2013 - 00:27
Μακάρι μια φορά να το έβαζαν....το κατεβασα σε ipad mini πολυ ωραιο με επιλογες χειρισμου....και φυσικα υπερπληρες....αν ειχε και το ελληνικο πρωταθλημα....εχουν προσθεσει και επιλογες περιγραφης και σε αλλες γλωσσες εκτος των αγγλικων...αξιζει
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 24/09/2013 - 00:41
Μακάρι μια φορά να το έβαζαν....
Μπαααα, δεν νομίζω να γίνει σύντομα.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 01:43
Το ξέρω πρώτα θα πάρει ελληνική ομάδα το ευρωπαϊκό και μετά....Μπαααα, δεν νομίζω να γίνει σύντομα.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 24/09/2013 - 08:27
Χαχα Ακριβώς τότε κ ευτυχώς δλδ που το '14 δεν έχει μπροστά τα άλλα 2 ψηφία :-)Το ξέρω πρώτα θα πάρει ελληνική ομάδα το ευρωπαϊκό και μετά....
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:49
το κατεβασα σε ipad mini πολυ ωραιο με επιλογες χειρισμου....και φυσικα υπερπληρες....αν ειχε και το ελληνικο πρωταθλημα....εχουν προσθεσει και επιλογες περιγραφης και σε αλλες γλωσσες εκτος των αγγλικων...αξιζει
Ρε παιδιά, πλάκα κάνετε;
Θα κάτσει κοτσάμ ΕΑ ν' ασχοληθεί μ' ένα "πεθαμένο" και άκρως υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, σαν την "Super-Lega";
Θα ασχοληθεί γενικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, που πλην ενός "πυροτεχνήματος" (Euro2004) που ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ότι καν θα περνούσαμε στην επόμενη φάση απ' τους Ομίλους (βλ. και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στοίχημα που παίχτηκε για "χαβαλέ" ότι θα το έπαιρνε η Ελλάδα, που παίχτηκε στην Αγγλία κι ένας Βρετανός θησαύρισε!),,,
...δεν έχει να επιδείξει τίποτα, εκτός από 2-3 φορές πορείες του ΠΑΟ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ;
Εδώ μια "ψωροΚώστενα" (ανάλογα φτωχή/υποβαθμισμένη/χρεωκοπημένη χώρα, σαν την Ελλάδα), η Πορτογαλία, έχει ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ποδοσφαίρου.
Ή η Σερβία ή η Κροατία κτλ.
Σιγά μην χάσουν εργατώρες, για να παίζουν οι Έλληνες users με τον... Εργοτέλη και τον... ΠΑΣ Γιάννενα!
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:52
Παιδιά πολυ lag δε μπορείς να παίξεις το έχει παρατηρήσει κάποιος; Η χάλασε το iPhone 4
Ρε φίλε... βάζεις ΤΕΤΟΙΟ βαρύ παιχνίδι στο 4άρι;;;
Εγώ πια, το 'χω πάρει απόφαση και δεν τα κοιτάω καν τέτοια παιχνίδια (όσο κι αν τα θέλω), για το 4άρι μου.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 13:56
Όντως κι εμένα σέρνεται στο 4αρι μου καρέ καρέ τα δείχνει ..Ρε φίλε... βάζεις ΤΕΤΟΙΟ βαρύ παιχνίδι στο 4άρι;;;
Εγώ πια, το 'χω πάρει απόφαση και δεν τα κοιτάω καν τέτοια παιχνίδια (όσο κι αν τα θέλω), για το 4άρι μου.
Ναι αλλα ειναι κρίμα δεν έχουμε κι καμία συσκευη 10ετιας..
3 χρόνια παλαιότητα είναι ...
Δηλαδή θα πρέπει κάθε 3 χρόνια να αλλάζουμε κινητο για να παίζουν τα εκάστοτε "FIFA" ?
Τουλαχιστον ας μην τα κάνουν συμβατά με τα 4ρια στα
Mininum requirements..
Εφόσον τα έχουν συμβατά δεν μπορει το παιχνίδι να σέρνεται έτσι άσχημα τι συμβατότητα ειναι αυτή ...;
Μας δουλεύουν μου φαίνεται .
Δημοσίευση 24/09/2013 - 14:22
Τελευταία επεξεργασία από: Vaggi, 24/09/2013 - 14:24.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 15:10
άντε να βγει και κανά joystick με MFi support για να το παίζουμε όπως παλιά το sensible soccer σε Amiga και pc !!!
Νομίζω για όσους το έχουν σε ipad μπορούν να κάνουν το iphone joystick (με τη δωρεάν εφαρμογή του fifa gamepad), αλλά άλλη φάση με κανονικό joystick
Δημοσίευση 24/09/2013 - 15:43
Όντως κι εμένα σέρνεται στο 4αρι μου καρέ καρέ τα δείχνει ..
Ναι αλλα ειναι κρίμα δεν έχουμε κι καμία συσκευη 10ετιας..
3 χρόνια παλαιότητα είναι ...
Δηλαδή θα πρέπει κάθε 3 χρόνια να αλλάζουμε κινητο για να παίζουν τα εκάστοτε "FIFA" ?
Τουλαχιστον ας μην τα κάνουν συμβατά με τα 4ρια στα
Mininum requirements..
Εφόσον τα έχουν συμβατά δεν μπορει το παιχνίδι να σέρνεται έτσι άσχημα τι συμβατότητα ειναι αυτή ...;
Μας δουλεύουν μου φαίνεται .
Μα ποιός σου 'πε ότι το 4άρι είναι "μπακατέλα" κινητό; ΣΟΥΠΕΡ φοβερό είναι - και για ακόμα, για την τορινή εποχή.
Όταν όμως οι άλλοι πάνε και σου φτιάχνουν παιχνίδι για κινητά με απαιτήσεις... 4πύρινου PC με Crossed 2X2GB VGA κάρτα... ε... μάλλον σε "ΩΘΟΥΝ" να κάνεις upgrade συσκευής.
Αλλά όπως και έχω ξανατονίσει, ακόμα και χάρισμα 5S να μου 'χαν φέρει, δεν θα το 'βαζα.
ΔΕΝ τα χαίρομαι αυτά τα παιχνίδια σε τόσο μικρή οθόνη (3.5'') και με τα δάκτυλά μου να μπερδεύονται στα virtual controls και να... καλύπτουν το ήμισυ της οθόνης και να μη βλέπω τί γίνεται.
Αν θα πάρω iPad (που "ψάχνομαι" καιρό και αναμένω τις 20 Οκτωβρίου να δω τα νέα iPads), εκεί ναι, μάλιστα, να το 'βαζα το ποδοσφαιράκι.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 17:23
Δημοσίευση 25/09/2013 - 19:09
Στο ipad 3 πάντως πετάει το παιχνίδι, έχει απίστευτα γραφικά και τρομερή κίνηση! Στο iphone4 ούτε που τόλμησα να το βάλω βεβαίως...! ![]()
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες