Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

FIFA 14

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 29/09/2013 - 11:49

Και τωρα που δοκίμασα με iPhone 5 παίζει μια χαρά.....

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   mchinallas

mchinallas

iPH User

• 133 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:arkolykos

Δημοσίευση 29/09/2013 - 12:28

Και τωρα που δοκίμασα με iPhone 5 παίζει μια χαρά.....

Λες να παιζει ρολο η τοποθεσια; Δεν εξηγειται αλλιως!

#48   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2013 - 12:52

Λες να παιζει ρολο η τοποθεσια; Δεν εξηγειται αλλιως!

Χλωμο το κόβω ολα ειναι πιθανά όμως λέω τωρα εγω μήπως να έστελνε ένα mail στην EA λογικα θα σου απαντήσουν....εγω έτσι κάνω αν εχω θεμα άλλες εταιρίες απαντάνε και άλλες οχι....

Knowledge Is Power

#49   mchinallas

mchinallas

iPH User

• 133 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:arkolykos

Δημοσίευση 29/09/2013 - 12:53

Χλωμο το κόβω ολα ειναι πιθανά όμως λέω τωρα εγω μήπως να έστελνε ένα mail στην EA λογικα θα σου απαντήσουν....εγω έτσι κάνω αν εχω θεμα άλλες εταιρίες απαντάνε και άλλες οχι....

Αυτο το λεω γιατι το κανει σε 2-3 συσκευες που εχουμε και σε αλλα μοντεμ που δοκιμασα!

Για να δουμε!!

#50   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 30/09/2013 - 22:36

Απλα τραγικο το βρηκα το Φιφα 14 στο iPad 3(Τα γραφικα του ειναι αισχρα,το Gameplay λιγο και οι Τερματοφυλακες εντελως απαραδεκτοι/Σουτ απο το Κεντρο και το ετρωγε για πλακα)

Δεν πειστηκα για την Αγορα του και επεσε Ντιλιτ...παω στα κλασσικα και γνωριμα πραγματα(Προ 14 στο Πλειστειτιον 3 μιας και δεν υπαρχει για iOS Pro Evolution στο Αppstore)

#51   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2013 - 00:33

Απλα τραγικο το βρηκα το Φιφα 14 στο iPad 3(Τα γραφικα του ειναι αισχρα,το Gameplay λιγο και οι Τερματοφυλακες εντελως απαραδεκτοι/Σουτ απο το Κεντρο και το ετρωγε για πλακα)

Δεν πειστηκα για την Αγορα του και επεσε Ντιλιτ...παω στα κλασσικα και γνωριμα πραγματα(Προ 14 στο Πλειστειτιον 3 μιας και δεν υπαρχει για iOS Pro Evolution στο Αppstore)

Όταν έβαλες το γκολ απο την σέντρα σε τι επίπεδο δυσκολίας το είχες;Βασικα το pro ιδίως το 2014 μεγαλύτερη φόλα δεν υπάρχει πιο αργό και απο τον θάνατο....σε οποίο forum δεις ακομα και οι σκληροπυρηνικοί του pro που δεν το άλλαζαν με τίποτα για φέτος λένε fifa....

Knowledge Is Power

#52   nikosjc

nikosjc

iPH Member

• 254 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2013 - 18:06

Στο ipad 3 αισχρά γραφικά? Και το συγκρίνεις με pes14 στο ps3!? Αφού δεν το συγκρίνεις και με το ps4 πάλι καλά! Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει!

Για φορητή συσκευή τα γραφικά του είναι απίστευτα, πρώτη φορά ξεχωρίζεις φάτσες σε παίχτες με τόσο καλή ανάλυση ακόμα και από μακρινή κάμερα! Μέχρι και οι οπαδοί και τα γήπεδα έχουν πολύ καλά γραφικά! Όσο για το gameplay ακόμα και στο iphone 5 είναι καλύτερο του pes13 (ίσως και του pes4!) σε οποιαδήποτε έκδοση! Γενικά δεν έχει αντίπαλο (έτσι κι αλλιώς) στις iσυσκευές και σε όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο είναι μονόδρομος.

Όσο για τις in app αγορές δεν γλυτώνει κανένας τα κόμιστρα της apple, απλά το κάνουν για λόγους μάρκετινγκ (ένα πιο μεγάλο demo) και για την πειρατεία (μέχρι που βγήκε το iapcr@cker που αλλού δουλεύει και αλλού όχι).

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες