Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

MOGA Ace Power: Το 1ο gaming controller για το iOS 7 είναι γεγονός!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 19/11/2013 - 11:33

MOGA-Ace-Power-iOS7-controller.jpg

Η MOGA προλαβαίνει στο νήμα τις Logitech και Clamcase και κυκλοφορεί το MOGA Ace Power, το 1ο gaming controller με υποστήριξη του iOS 7!

 

Το MOGA Ace Power υποστηρίζει τα iPhone 5/5c/5s και το iPod touch 5ης γενιάς και μάλιστα διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 1800mAh η οποία μπορεί να φορτίζει την iOS συσκευή όσο εσείς απολαμβάνετε το παιχνίδι σας.  

 

Τα διαθέσιμα πλήκτρα είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει από τα gaming controllers των μοντέρνων παιχνιδοκονσόλων: Διπλά αναλογικά χειριστήρια, αναλογικό (σταυρός) χειριστήριο,  4 πλήκτρα δράσης (A, B, X, Y), τέσσερα πίσω πλήκτρα (σκανδάλες) L1/R1 & L2/R2. 

 

 

MOGA-Ace-Power-iOS7-controller-2.jpg.jpe

Στις πρώτες δοκιμές που διεξήχθησαν από το TouchArcade, το MOGA Ace Power άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Αν και το συγκεκριμένο gadget ξεδιπλώνει νέες δυνατότητες στο iOS gaming, εντούτοις τα περισσότερα παιχνίδια που φέρουν αυτή τη στιγμή το διακριτικό τίτλο των "συμβατών με τα iOS 7 controllers" δεν είναι 100% έτοιμα και παρουσιάζουν αρκετά bugs ή παραλείψεις κατά την σύνδεση τους με το MOGA Ace Power. Αυτό είναι λογικό καθώς οι developers δεν είχαν στη διάθεση τους το απαραίτητο hardware και βασίστηκαν αποκλειστικά στο API που τους παρείχε η Apple. Τα επόμενα updates των παιχνιδιών θα διορθώσουν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

 

 

Η ποιότητα κατασκευής του MOGA Ace Power κρίνεται σχετικά μέτρια, ειδικά αν το συγκρίνει κανείς με τα χειριστήρια των Xbox 360, PS3 που έχουμε συνηθίσει να πιάνουμε στα χέρια μας εδώ και χρόνια. Η υφή του πλαστικού και ο ήχος των πλήκτρων δεν συμβαδίζουν με την τιμή των $99 που ζητάει η MOGA.

 

Εμείς θα περιμένουμε να δούμε και τις ανταγωνιστικές προτάσεις πριν προβούμε στην αγορά ενός iOS 7 gaming controller. Ταυτόχρονα θα μεγαλώνει η λίστα των διαθέσιμων παιχνιδιών που θα προσφέρουν την σχετική υποστήριξη ενώ θα διορθώνονται και οι παρούσες ελλείψεις.

 

Αν παρόλα αυτά εσείς θέλετε να αποκτήσετε εδώ και τώρα το MOGA Ace Power, μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας.

 

via TouchArcade

 


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 11/02/2014 - 01:49

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το MOGA ACE POWER διατίθεται πλέον με νέα μειωμένη τιμή ($79.99 από $99.99):
 

We wanted to let you know that as of this morning, the price of MOGA ACE POWER has been lowered to $79.99 MSRP in Apple Stores and most other retailers. These past few months have seen a huge influx of great controller-enabled iOS games onto the App Store, and to-date, MOGAAnywhere.com has curated a list of more than 120 of these games that now work with the MOGA ACE POWER controller.


Behind the Scenes...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες