Καλησπερα κοινοτητα,
μετα απο 1 χρονο απουσιας σχεδον απο apple προιοντα ( κινητο συγκεκριμενα) αποφασισα να ξανασχοληθω
Λοιπον,ειχα πουλησει το κινητο μου ( 3gs ) και πηρα ενα htc radar.Ωραιο κινητο,γρηγορο αλλα η microsoft για μενα εστω εχει πολλα μειον σε θεμα εφαρμογων - beta - , -trial- , -paid-. Kαι πολλων εργοστασιακων ρυθμισεων. Περιορισμενες δυνατοτητες προς το παρων............και καμια official ενημερωση.
Και εδω ερχεται το σημειο που θελω να αποφασισω πιο iphone να παρω.. επειδη τα λεφτα δεν μου τρεχουν και θελω καποια συγκεκριμενα πραγματα απο ενα κινητο ( θα προτιμουσα τοτε να κρατησω το 3gs μου ) ρωταω το εξης. Να παρω το 4S η το 5αρι? Μεταχειρισμενα θα κοιταξω μεχρι το 5αρι δεν εχω θεμα να δωσω καποια λεφτα παραπανω.
Επειδη εχω καιρο ( χρονο σχεδον ) να δω σχολια,ενημερωσεις και τα λοιπα απο την apple εχω ρωτησει 3-4 ατομα και 2 μου ειπαν να παρω το 4s η το 5s ( πραγμα αδυνατο ) και οχι το 5αρι. Εσεις τι προτεινεται? Για ποιους λογους?Ποση καλυτερη αποδοση εχει λειτουργικα το 5 απο το 4s?
Επισης στις αγγελις βλεπω iphone 5 ''και δουλευει αψογα με r-sim'' τι σημαινει αυτο? τι ειναι το r-sim ? Aλλο, ''factory unlocked
από Verizon ''
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μαζι..
Σπυριδουλα.