Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

FLIR ONE


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/01/2014 - 15:53

flir_one.jpg


H Flir παρουσίασε στην CES 2014 την πρώτη θερμική κάμερα κάτω των $350 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως από τους καταναλωτές. Ο λόγος για την FLIR ONE, ένα αξεσουάρ συμβατό με το iPhone 5 και iPhone 5S που μοιάζει με προστατευτική θήκη και όταν τοποθετηθεί στη συσκευή απεικονίζει μια ζωντανή θερμική εικόνα απευθείας στην οθόνη.

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτό; Η FLIR ONE σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε στο σκοτάδι - πχ στην κατασκήνωση - αλλά και να την αξιοποιήσετε σε άλλες πιο καθημερινές δραστηριότητες. Για παράδειγμα, στο σπίτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να εντοπίσετε διαφορές στη θερμοκρασία σε τοίχους και παράθυρα για να βελτιστοποιήσετε την ενεργειακή αποδοτικότητα, ή να εντοπίσετε σημεία διαρροής σωλήνων κτλπ. Διαθέτει, επίσης, ενσωματωμένη μπαταρία που μπορεί να τροφοδοτήσει τη συσκευή για δύο ώρες συνεχόμενης χρήσης ή να βελτιώσει την μπαταρία του iPhone 5/5S μέχρι και 50 τοις εκατό.

To FLIR ONE θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή την Άνοιξη του 2014 σε τρία χρώματα (space grey, white και gold) λίγο κάτω από τα $350. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.


Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες