Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

BIAS for iPhone


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/02/2014 - 15:42

bias_iphone_hero_ii.jpg


H Positive Grid, η εταιρεία πίσω από την εξαιρετική εφαρμογή εξομοίωσης ενισχυτών/εφέ JamUp Pro [iTunes link] κυκλοφόρησε σήμερα στο App Store την πολυαναμενόμενη έκδοση του BIAS για το iPhone και το iOS 7. Πρόκειται απλά για τη μεταφορά του BIAS στην μικρότερη οθόνη του iPhone με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η έκδοση για το iPad.

Είχα γράψει για το BIAS ότι είναι η πληρέστερη εφαρμογή δημιουργίας και σχεδιασμού ενισχυτών στο iOS. Λίγοι μήνες αργότερα και παραμένω σε αυτή μου τη διαπίστωση έχοντας βρει έναν μικρό «παράδεισο» με αρκετά φθηνό κόστος. Για το σπίτι δεν υπάρχει αμφιβολία: δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο που να προσφέρει την ευελιξία του BIAS και του JamUp Pro.

«Ρωτήστε έναν οποιονδήποτε κιθαρίστα τί είναι πιο σημαντικό σε έναν ενισχυτή και θα πάρετε την ίδια απάντηση: σπουδαίος ήχος», αναφέρει ο Calvin Abel, διευθυντής προϊόντος στην εταιρεία. «Το BIAS επιτρέπει στον κιθαρίστα να αλλάξει τον τύπο της λάμπας προενίσχυσης, την χροιά, το bias, την καμπίνα, τα ηχεία, τα μικρόφωνα κτλπ». Μπορείτε κυριολεκτικά να δημιουργήσετε εξ ολοκλήρου το δικό σας ήχο!

Αφού δημιουργήσετε τον ενισχυτή όπως εσείς θέλετε έχετε τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσετε σε άλλες μουσικές εφαρμογές χάριν στο Inter-App Audio του iOS 7 και το Audiobus. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενισχυτή σας στο JamUp Pro XT ή στο GarageBand της Apple.


Το μόνο αρνητικό που είχε το BIAS ήταν ότι δεν υπήρχε έκδοση για το iPhone. Αν και η μεγαλύτερη οθόνη του iPad αποτελεί για μένα προτέρημα για το BIAS όσοι από εσάς δεν έχετε iPad μπορείτε από σήμερα να εκμεταλλευτείτε τις εκπληκτικές δυνατότητες της εφαρμογής και στο iPhone. Και αν σας φαίνεται πολύπλοκο το όλο σύστημα μπορείτε να ξεκινήσετε με το ToneCloud, την online κοινότητα της PositiveGrid, και να κατεβάσετε presets που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες και να χρησιμοποιήσετε με το δικό σα εξοπλισμό.

Θα βρείτε το BIAS για iPhone (iPhone 4S ή νεότερο, iPod touch 5G) στο App Store [iTunes link] στην τιμή των 8.99€. Το BIAS για iPad [iTunes link] διατίθεται προς 17.99€



Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   bakosmikros

bakosmikros

    iPH Addict

  • 606 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/02/2014 - 15:44

καλοοοο....






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες