Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple placing orders for iTablet components (?)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/12/2009 - 14:48

Η Αpple έχει αρχίσει τις παραγγελίες για τα εξαρτήματα του νέου της tablet, σύμφωνα με δύο αναφορές που εμφανίστηκαν χτες.

Η πρώτη αναφορά έρχεται από την Economic Daily News από το Ταϊβάν και ονομάζει την Cheng Uei Precision Industries ως την εταιρεία που θα κατασκευάσει τα connectors για την συσκευή. Μάλιστα, αναφέρουν πως τα εξαρτήματα αυτά δεν θα αποσταλούν πριν το τρίτο τρίμηνο του 2010.

Η δεύτερη αναφορά έγινε από τo Digitimes που κατονομάζει την Innolux, θυγατρική της Foxconn, ως την εταιρεία που θα κατασκευάσει τα touch panels για το tablet. Το μέγεθός τους σύμφωνα με την αναφορά είναι στις 10 ίντσες ενώ και μια δεύτερη εταιρεία, η Wintek, ονομάζεται ως δεύτερος προμηθευτής για μετέπειτα.

Αναρτημένη εικόνα


Μαθαίνουμε, όμως, ότι και μια άλλη θυγατρική της Foxconn, η G-Tech Optoelectronics, θα εφαρμόσει στο tablet μια ειδική διαδικασία ενίσχυσης του γυαλιού της οθόνης ενώ η εταιρεία Wah Hong Industrial που κατασκευάζει οπτικά φιλμ έχει παραλάβει και αυτή παραγγελίες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το tablet αναμένεται να παρουσιαστεί σε event που θα διοργανώσει η Apple στις 26 Ιανουαρίου ενώ πρόσφατες ανακαλύψεις δείχνουν ότι το όνομα της συσκευής ενδέχεται να είναι "iSlate"


[via 9to5Mac, MacRumors, DigiTimes]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες