Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Βελτιωμένη η απόδοση του iPhone 4 με το iOS 7.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
169 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   nikosagios

nikosagios

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/03/2014 - 16:20

κατεβασε το νεο itunes αν δεν το εχεις ηδη και καντο buckup ,restore ,set up as new ομως προξε μετα περνατου χειροκινητα τις εφαρμογες και ολα.. ;)) αν δεν σε ενοχλει η μπαρια που ειναι καπως χαλια πανε αλλιως μεινε εκει..

δε θελω να κανω back up ,τη συσκευη θα την χαρισω σε αλλον , επειδη δε το εχω κανει ποτε , μπορεις να μου δωσεις καποιον οδηγο , πως θα κανω restore και set up as new .  ?

αυτες οι οδηγιες ειναι σωστες ?να τις ακολουθησω ? -- > 

http://www.iphonehac...y-settings.html 

Τελευταία επεξεργασία από: nikosagios, 16/03/2014 - 16:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 16/03/2014 - 16:32

0)το backup καντο καλο κακου μην παει κτι στραβα γιαυτο κ μονο,γενικα 1) συνδεσε την συσκευη και πατα restore 2) μολις ολοκληρωθει η διαδικασια στο itunes θα σου εμφανισει μια οθονη που θα σου λεει αν θες να επαναφερεις φωτογραφιες κλπ εσυ εκει θα επιλεξεις "ως νεο iphone" καπως ετσι το λεει η στα αγγλικα set up as new..και εισαι jet.

#108   nikosagios

nikosagios

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2014 - 16:34

0)το backup καντο καλο κακου μην παει κτι στραβα γιαυτο κ μονο,γενικα 1) συνδεσε την συσκευη και πατα restore 2) μολις ολοκληρωθει η διαδικασια στο itunes θα σου εμφανισει μια οθονη που θα σου λεει αν θες να επαναφερεις φωτογραφιες κλπ εσυ εκει θα επιλεξεις "ως νεο iphone" καπως ετσι το λεει η στα αγγλικα set up as new..και εισαι jet.

Οκ, ευχαριστω , το back up πως το κανω ?? χαχαχαχ σορρυ ε ! ?

#109   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2014 - 16:37

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1394980608.144511.jpg   140,25KB   39 λήψεις

δες την εικονα για backup δες που εχω το βελακι μου εκει θα πατησεις..

#110   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 16/03/2014 - 16:46

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1394980608.144511.jpg

Το αρκουδάκι από πίσω κλέβει την παράσταση :P
We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#111   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2014 - 16:48

χαχαχα αυτο προσεξες εσυ; :P xaxaxa

#112   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 16/03/2014 - 16:53

χαχαχα αυτο προσεξες εσυ; :P xaxaxa

Eίχα και εγώ το ίδιο παλιά για αυτό .. :P
We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#113   nikosagios

nikosagios

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2014 - 16:55

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1394980608.144511.jpg

Μπορω να αλλαξω που θα αποθηκευτει το back up μεσα απο το itunes ? γιατι γεμισε ο δισκος μου στο C:  κ δε με αφηνει ολοκληρωθει.

#114   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2014 - 17:03

Μπορω να αλλαξω που θα αποθηκευτει το back up μεσα απο το itunes ? γιατι γεμισε ο δισκος μου στο C: κ δε με αφηνει ολοκληρωθει.

ειλικρινα δεν εχω ιδεα πετα 2-3 προγραμματα.

#115   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 16/03/2014 - 17:03

Eίχα και εγώ το ίδιο παλιά για αυτό .. :P

λολ..:P χαχαχαχα

#116   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2014 - 18:03

Προχθές έκανα και εγώ το κατέβασμα από 7.1 σε 6.1.3...μια χαρά γίνεται!Πηγαινε άφοβα!Θα βγω λίγο off topic αλλά αν κανεις το κατέβασμα και μετά jailbreak το tweak για την οθόνη είναι το Call Lockscreen.Το αγόρασα και εγώ και δουλεύει άψογα!

αυτα ειναι βρηκα ευκαιρια και το εκανα..6.1.3 πσσσ φυσαει σε θεμα ειδικα μπαταριας(ποθ μου ελειπε στην 7.1)

#117   ddd13

ddd13

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2014 - 18:30

καλησπερα φιλε..μηπως μπορεις να μου πεις ωρες που κραταει η μπαταρια σου? χρονο αναμονης και χρηση? εχω κολλισει οτι μονο εμενα παει λιγο χαλια η μπαταρια :P

Σου χρωστάω μια απάντηση για την μπαταρία.

Ενώ όλα τα άλλα με το 7.1 πηγαίνουν σφαίρα,η μπαταρία όντως μου φάνηκε σοβαρό ζήτημα.Με το 6.1.3 η μπαταρία μου έβγαζε μια μέρα με τη χρήση που του κάνω,το φόρτιζα κάθε βράδυ.Με την 7.1 τέλειωνε πολύ πιο γρήγορα τουλάχιστον 4-5 ώρες νωρίτερα πριν.Ανησύχησα οτι είναι θέμα hardware,αλλά διάβαζα οτι το αντιμετωπίζουν και στο 4s το ίδιο θέμα που είναι ανώτερο τεχνολογικά.Επίσης μερικοί το έλυσαν άρα άρχισα να πιστεύω οτι κάτι παίζει με το software.

Τελικά βλέπω βελτίωση με το που του έκανα ένα νέο restore και επαναφορά απο icloud.Βρήκα επίσης ένα πρόγραμμα για το pc/mac που λέγεται phoneclean και το καθάρισα απο junk files κτλ.

Οι ρυθμίσεις που έχω πειράξει είναι: 

-Έκανα τα mail forward ανα 30 λεπτά και όχι άμεσα η ανα 15 (θέλω να παίξω κι αλλο με αυτό,διάβασα οτι πολλοί βρήκαν τη λύση εκεί)

-Απενεργοποίησα την αυτόματη φωτεινότητα γατί κάπου διάβασα για bug.

-Aκολούθησα και guides που βρήκα στο ιντερνετ,π.χ έσβησα την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο κτλ. .. γενικά ότι μου φαινόταν περιττό.Π.χ την αποστολή διαγνωστικών στην apple η τα αυτόματα updates..

-Απενεργοποίησα επίσης τα location services και τα ανοίγω μόνο όταν θέλω google maps.

Έχω αφήσει ανοιχτό 3g kai wifi μόνιμα ανοιχτό όπως το είχα πάντα.

Θα δείξει θέλω να το τεστάρω κι άλλο.

Μια απορία έχω σε όποιον το έχει κάνει.Έχει αλλάξει κανείς την μπαταρία του iphone 4 / 4s του? Είδα απο ένα app ότι έχω cycle charge 622 σε αυτά τα 4 χρόνια που το έχω.Αξίζει να την αλλάξω,θα δώ βελτίωση?Βρήκα ένα μαγαζί το ired που κάνουν όλη τη δουλεία με 40 ευρώ.Καμιά συμβουλή?

#118   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2014 - 18:38

Σου χρωστάω μια απάντηση για την μπαταρία.

Ενώ όλα τα άλλα με το 7.1 πηγαίνουν σφαίρα,η μπαταρία όντως μου φάνηκε σοβαρό ζήτημα.Με το 6.1.3 η μπαταρία μου έβγαζε μια μέρα με τη χρήση που του κάνω,το φόρτιζα κάθε βράδυ.Με την 7.1 τέλειωνε πολύ πιο γρήγορα τουλάχιστον 4-5 ώρες νωρίτερα πριν.Ανησύχησα οτι είναι θέμα hardware,αλλά διάβαζα οτι το αντιμετωπίζουν και στο 4s το ίδιο θέμα που είναι ανώτερο τεχνολογικά.Επίσης μερικοί το έλυσαν άρα άρχισα να πιστεύω οτι κάτι παίζει με το software.

Τελικά βλέπω βελτίωση με το που του έκανα ένα νέο restore και επαναφορά απο icloud.Βρήκα επίσης ένα πρόγραμμα για το pc/mac που λέγεται phoneclean και το καθάρισα απο junk files κτλ.
Οι ρυθμίσεις που έχω πειράξει είναι:
-Έκανα τα mail forward ανα 30 λεπτά και όχι άμεσα η ανα 15 (θέλω να παίξω κι αλλο με αυτό,διάβασα οτι πολλοί βρήκαν τη λύση εκεί)
-Απενεργοποίησα την αυτόματη φωτεινότητα γατί κάπου διάβασα για bug.
-Aκολούθησα και guides που βρήκα στο ιντερνετ,π.χ έσβησα την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο κτλ. .. γενικά ότι μου φαινόταν περιττό.Π.χ την αποστολή διαγνωστικών στην apple η τα αυτόματα updates..
-Απενεργοποίησα επίσης τα location services και τα ανοίγω μόνο όταν θέλω google maps.
Έχω αφήσει ανοιχτό 3g kai wifi μόνιμα ανοιχτό όπως το είχα πάντα.

Θα δείξει θέλω να το τεστάρω κι άλλο.

Μια απορία έχω σε όποιον το έχει κάνει.Έχει αλλάξει κανείς την μπαταρία του iphone 4 / 4s του? Είδα απο ένα app ότι έχω cycle charge 622 σε αυτά τα 4 χρόνια που το έχω.Αξίζει να την αλλάξω,θα δώ βελτίωση?Βρήκα ένα μαγαζί το ired που κάνουν όλη τη δουλεία με 40 ευρώ.Καμιά συμβουλή?

εχω ακουσει πως ευκολα αλλαζει η μπαταρια και οτι πολυ το κανουν μονοι τους(βοηθεια youtube)και την περνουν γυρω στα 12 ευρω..ειναι αρκετοι οι κυκλοι σου αλλα μηπως μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενη στα στοιχεια χρησης και αναμονης;

#119   ddd13

ddd13

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2014 - 18:56

Ναι το ξέρω.Και ένα 20% βελτίωσης να μου δώσει η αλλαγή θα το ήθελα..

Νομίζω πρέπει να στους ποστάρω όταν τελειώνει η μπαταρία μου σωστά?Π.χ τωρα είναι αυτοί:

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: ddd13, 18/03/2014 - 18:57

#120   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2014 - 22:37

Ναι το ξέρω.Και ένα 20% βελτίωσης να μου δώσει η αλλαγή θα το ήθελα..

Νομίζω πρέπει να στους ποστάρω όταν τελειώνει η μπαταρία μου σωστά?Π.χ τωρα είναι αυτοί:

ενταξει για 7 μια χαρα ειναι νομιζω..δειξε μου ενα δειγμα προς το τελος της ημερας για να σου πω πιο σιγουρα..αλλα με αυτο το δειγμα νμιζω καλα εισαι με αυτην την εκδοση..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες