καλησπερα φιλε..μηπως μπορεις να μου πεις ωρες που κραταει η μπαταρια σου? χρονο αναμονης και χρηση? εχω κολλισει οτι μονο εμενα παει λιγο χαλια η μπαταρια 
Σου χρωστάω μια απάντηση για την μπαταρία.
Ενώ όλα τα άλλα με το 7.1 πηγαίνουν σφαίρα,η μπαταρία όντως μου φάνηκε σοβαρό ζήτημα.Με το 6.1.3 η μπαταρία μου έβγαζε μια μέρα με τη χρήση που του κάνω,το φόρτιζα κάθε βράδυ.Με την 7.1 τέλειωνε πολύ πιο γρήγορα τουλάχιστον 4-5 ώρες νωρίτερα πριν.Ανησύχησα οτι είναι θέμα hardware,αλλά διάβαζα οτι το αντιμετωπίζουν και στο 4s το ίδιο θέμα που είναι ανώτερο τεχνολογικά.Επίσης μερικοί το έλυσαν άρα άρχισα να πιστεύω οτι κάτι παίζει με το software.
Τελικά βλέπω βελτίωση με το που του έκανα ένα νέο restore και επαναφορά απο icloud.Βρήκα επίσης ένα πρόγραμμα για το pc/mac που λέγεται phoneclean και το καθάρισα απο junk files κτλ.
Οι ρυθμίσεις που έχω πειράξει είναι:
-Έκανα τα mail forward ανα 30 λεπτά και όχι άμεσα η ανα 15 (θέλω να παίξω κι αλλο με αυτό,διάβασα οτι πολλοί βρήκαν τη λύση εκεί)
-Απενεργοποίησα την αυτόματη φωτεινότητα γατί κάπου διάβασα για bug.
-Aκολούθησα και guides που βρήκα στο ιντερνετ,π.χ έσβησα την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο κτλ. .. γενικά ότι μου φαινόταν περιττό.Π.χ την αποστολή διαγνωστικών στην apple η τα αυτόματα updates..
-Απενεργοποίησα επίσης τα location services και τα ανοίγω μόνο όταν θέλω google maps.
Έχω αφήσει ανοιχτό 3g kai wifi μόνιμα ανοιχτό όπως το είχα πάντα.
Θα δείξει θέλω να το τεστάρω κι άλλο.
Μια απορία έχω σε όποιον το έχει κάνει.Έχει αλλάξει κανείς την μπαταρία του iphone 4 / 4s του? Είδα απο ένα app ότι έχω cycle charge 622 σε αυτά τα 4 χρόνια που το έχω.Αξίζει να την αλλάξω,θα δώ βελτίωση?Βρήκα ένα μαγαζί το ired που κάνουν όλη τη δουλεία με 40 ευρώ.Καμιά συμβουλή?