Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

kaizer shop


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
37 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   crisk

crisk

    iPH Enthousiast

  • 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/03/2014 - 11:40

Συνάδελφος πάντως, πήρε από σκρουτζομάγαζο (δεν λέω ποιο, στην Ομόνοια είναι) ένα Galaxy S4, όλα κομπλέ και σε σφραγισμένο κουτί (240 ευρώ λιγότερο απ' ό,τι πχ το 'χε το Public!) και σε 4 μήνες του παρουσίασε 2-3 σοβαρά προβλήματα (δεν θυμάμαι τί) και το πήγε για σέρβις.



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   bakosmikros

bakosmikros

    iPH Addict

  • 606 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/03/2014 - 12:26

Δες φιλε τα specs του tablet. Αν το πριζακι του ειναι 2.1Α τοτε λογικο να μη φορτιζει απο usb.

Επισης αν συνδεεται κανονικα στα δικτυα μη κολλας στις γραμμες που δειχνει. Μην πας και ζητας αντικατασταση για συσκευη που ενδεχομενως δεν εχει κανενα προβλημα. Σιγουρεψου πρωτα οτι υπαρχει θεμα και μετα απευθυνσου στο καταστημα.

καλημερα φιλε μου...το ταμπλετ σπιτι μου επιανα στον χωρο μου φαντασου 3 γραμμες αντι να πιανω φουλ...εβγενα εξω στο μπαλκονι και επιανα 10 σηματα τα οποια τα 3 με 2 ειχαν ενα νταμακι και τα αλλα τιποτα....δεν ειναι λογικο αυτο..οσο αφορα τη φορτιση μπορει να χεις δικιο δεν λεω...πηγα στο καταστημα τους ειπα να το δουνε μου λεγανε τα δικα τους και λεω τωρα βαλε διπλα ενα αλλο να δουμε το wi-fi και το αλλο που ειχανε στον ιδιο χωρο επιανε τα γυρω γυρω 4 με 5 καλο σημα αλλα φουλ κτλ συνολο καμια 8 με 9 δικτυα κομπλε και το δικο μου επιανε μονο το wi-fi στο καταστημα με 3 νταμακια παλι...τυχαιο??οσο αφορα τα ευρωπαικα που λεγενε πριν το παρω το κουτι ελεγε απο εξω made in vietnam και οσους δεν ξερουν απο δω μεσα ρωτησα και σημερα για εξακρυβωση τη samsung και μου ειπε οτι τα made in vietnam συγκεκριμενα δεν τα καλυπτουμε εμεις μονο το καταστημα που το πηρατε που σημενει οτι το στελνουν σε δικα τους ατομα και τα φτιαχνουν...οχι η samsung...παντως το καλο ειναι οτι μου δωσανε τα λεφτα μου πισω αφου το ειδανε και αυτοι το προβλημα ασχετο που δε το παραδεχοντουσαν...και πιο διπλα σε ενα καταστημα αλλο ρωτησα το ιδιο ταμπλετ και ηταν made in germany αλλα δεν το πηρα γιατι αφου τη πατησα μια δεν την ξαναπαταω παλι. :D



#18   ipgpi

ipgpi

    iPH Contributor

  • 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/03/2014 - 13:17

Εγω ρωτάω παλι, πως ειναι δυνατόν να πουλάνε με κέρδος στα 540 το 5s ευρωπαϊκό ενώ στα ευρωπαϊκά μαγαζιά έχει 700 ευρώ, και Ελβετία αμερικη 630 κ 530 αντίστοιχα...

#19   atari4

atari4

    iPH Hero

  • 5.327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 19/03/2014 - 13:20

Εγω ρωτάω παλι, πως ειναι δυνατόν να πουλάνε με κέρδος στα 540 το 5s ευρωπαϊκό ενώ στα ευρωπαϊκά μαγαζιά έχει 700 ευρώ, και Ελβετία αμερικη 630 κ 530 αντίστοιχα...


Στα ευρωπαικα αντιστοιχα skroutzomagaza ξερεις ποσο εχει; Γιατι κ σε μας η βοδαφον 739 τοχει.

You'll Never Walk Alone


#20   bakosmikros

bakosmikros

    iPH Addict

  • 606 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/03/2014 - 13:34

Εγω ρωτάω παλι, πως ειναι δυνατόν να πουλάνε με κέρδος στα 540 το 5s ευρωπαϊκό ενώ στα ευρωπαϊκά μαγαζιά έχει 700 ευρώ, και Ελβετία αμερικη 630 κ 530 αντίστοιχα...

ελα ντε εδω σε θελω και εγω αυτη την απορια εχω....



#21   ipgpi

ipgpi

    iPH Contributor

  • 1.631 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/03/2014 - 14:08

Στα ευρωπαικα αντιστοιχα skroutzomagaza ξερεις ποσο εχει; Γιατι κ σε μας η βοδαφον 739 τοχει.


Για πες...

#22   pantelisn

pantelisn

    iPH Contributor

  • 1.438 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 19/03/2014 - 14:53

Για την φόρτιση που ρωτάς έτσι είναι και μένα και όσα είδα απο οτι κατάλαβα δεν φροντίζουν απο pc με το ρεύμα που έχει το USB και το βγάζει με αυτό το εικονιδιο

#23   bakosmikros

bakosmikros

    iPH Addict

  • 606 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/03/2014 - 15:27

Για την φόρτιση που ρωτάς έτσι είναι και μένα και όσα είδα απο οτι κατάλαβα δεν φροντίζουν απο pc με το ρεύμα που έχει το USB και το βγάζει με αυτό το εικονιδιο

το προβλημα ηταν με το wi-fi που ειχε οντως προβλημα μονο σπιτι μου επιανα 3 νταμακια ολα τα αλλα δικτυα τα επιανα χωρις σημα χαχα...ενταξει πηρα τα λεφτα μου πισω απλα το κουτο ελεγε πισω made in vietnam και το ταμπλετ το ιδιο πισω με ξεθωριασμενα γραμματα γαμησε τα φιλε....και ρωτησα στη σαμσουνγ και μου ειπε οτι τα made in vietnam δεν υα καλυπτουνε αυτοι εδω μονο το καταστημα τα αναλαμβανει ελεος χαχα...οποτε ποτε made in vietnam..



#24   shodan

shodan

    iPH Enthousiast

  • 448 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/03/2014 - 12:39

Θα ήθελα να αναφέρω κάποια πραγματάκια γιατί κάπου τα έχουμε μπερδέψει...

 

Αρχικά να αναφέρω πως θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο εως αδύνατο να βρήκε ο φίλος bakosmikros Samsung Galaxy Tab 3 7" T110 [αν φυσικά μιλάμε για αυτό το μηχάνημα] το οποίο ήταν made in Germany καθώς ακόμη και η Samsung Hellas τα μηχανηματα που φέρνει αναγράφουν ξεκάθαρα made in Vietnam. Θέλω να καταλήξω στο γεγονός ότι δεν αγόρασε πχ κάποιο μαϊμου προϊόν ή τέλος πάντων κάτι που δεν το διακινεί η Samsung.

Απλά όταν αγοράζετε απο σκρουτζομαγαζα γενικότερα ζητήστε το σειριακό/ΙΜΕΙ και επικοινωνήστε με τον επισημο εισαγωγέα ώστε να είστε σίγουροι ότι σαν καλύπτει ή ελληνική αντιπροσωπεία σε θέματα service.

Από εκει και πέρα μιας και αναφέρονται οι διαφορές τιμών, σε προϊόντα apple ειδικότερα αλλά και άλλων εταιρειών γενικότερα, που βρίσκουμε σε διάφορα ιντερνετομάγαζα σε σχέση με τα "επίσημα" δίκτυα διανομής θα ήθελα να παραθέσω ένα κείμενο που βρήκα από κάποιον εκπρόσωπο γνωστής εταιρείας. Είναι λίγο παλιό αλλά σας δίνει μια ιδέα.

Η κύρια διαφορά τιμής εγκειται στο γεγονός ότι τα διάφορα μαγαζιά δεν αγοράζουν από το επίσημο δίκτυο εισαγωγής/διανομέα αλλά τα φέρνουν από εξωτερικό απευθείας από κάποιο χονδρέμπορα που λόγω Φ.Π.Α και άλλων παραμέτρων μπορεί να επιτύχει καλύτερη τιμή. Επίσης μη νομίζετε ότι ένα ιντερνετομάγαζο δουλέυει για ~100 κέρδος ανα κομμάτι σε προϊόντα τεχνολογίας. Τα ποσοστά κέρδους είναι εξαιρετικά μικρά και απλά ποντάρει στην κίνηση και αναγνώριση του μαγαζιού για μελλοντικές/σημπληρωματικές αγορές.

 

Αγαπητοί φίλοι,
Δεν συνηθίζω να γράφω σε blog, αλλά μιας και φιλοξενείτε στο blog σας την φωτό του iPad από το site μας, και προς αποφυγή παρερμηνειών, θέτω υπόψη σας τα παρακάτω:
1. Η apple ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ Προιόντα της απευθείας σε άλλες χώρες, εκτός του επίσημου διανομέα – αντιπροσώπου της.
2. Για να αγοραστεί iPad από Αμερική στην Ελλάδα, πρέπει να αγοραστεί από έμπορο-μεταπωλητή της Apple με κάποιο εμπορικό κέρδος το οποίο κυμαίνεται στην Αμερική περί το 7-12% επί της επίσημης τιμής του Applestore.
3. Τα μεταφορικά που επιβαρύνουν ένα laptop/iPad (ή κάτι παρεμφερές σε όγκο, βάρος) από Αμερική είναι περί τα 40-60 euro (αφορά αξία εμπορευμάτων γύρω στα 10.000 δολάρια για να επιτευχθεί αυτό το κόστος). Ακόμα και από ebay, αν αγοράσει κανείς από Αμερική ένα μεταχειρισμένο laptop, το κόστος είναι 100+ euro για τη μεταφορά)
4. Μια εταιρεία που θα μεταπουλήσει νόμιμα το προιόν στην Ελλάδα, θα πρέπει να εκτελωνίσει και να επιβαρύνει το προιόν με το κόστος του εκτελωνισμού, και να μην ξεχνάμε και το κόστος του ΦΠΑ, που στην Ελλάδα είναι 21%, ενώ στο Αμερικάνικο AppleStore απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
5. Το εμπορικό κέρδος της εταιρείας που θα εισάγει και θα πουλήσει το προιόν στην Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίσει όχι μόνο τα έξοδά της, αλλά και να μπορέσει να αντικαταστήσει (βλ. ΕΓΓΥΗΣΗ) το προιόν σε περίπτωση βλάβης, πρέπει να ανέρχεται στο 10-15% επί του κόστους του προιόντος, το οποίο σημειωτέον επιβαρύνεται με προπληρωμή στον προμηθευτή, τραπεζικά έξοδα κλπ.
6. Στην topsystems, επειδή “γουστάρουμε” αυτό που κάνουμε, αποφασίσαμε να φέρουμε μερικά κομμάτια για κάποιους πελάτες που μας τα έχουν προπαραγγείλει, και αναρτήσαμε στη σελίδα μας, το προιόν προς πώληση, χωρίς να έχουμε ασφαλώς στο μυαλό μας ότι θα βγάλουμε τα τρελά λεφτά από αυτό. Στην καλύτερη περίπτωση από την κίνηση αυτή προσβλέπουμε σε προβολή μας σε τυχόν πελάτες που θα ήθελαν να αγοράσουν το προιόν, αλλά και να το δούν από κοντά, όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημά μας.
7. Το κόστος λοιπόν του iPad είναι για το 16GB :
$ 499 = € 365 (περίπου η ισοτιμία 14.Απριλιου 2010)
Για να αγοραστεί από Αμερική για Ελλάδα η τιμή του είναι +7%, δηλαδή € 390
Με το μεταφορικό κόστος η τιμή είναι +€ 45 , δηλαδή € 435
Mε το εκτελωνιστικό κόστος η τιμή επιβαρύνεται με 10% (περίπου για εισαγωγή περί τα $10.000) δηλαδή η τιμή φτάνει τα € 478.
Mε το εμπορικό μας κέρδος η τιμή φτάνει (αν το υπολογίσουμε στο +14%) στα € 545
Εδώ πρέπει να προστεθεί το ΦΠΑ 21% δηλαδή η τιμή διαμορφώνεται στα € 659 !!!

Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνηση ή επεξήγηση, λάβετε όμως υπόψη σας, ότι το να χαρακτηρίζεται μια προσπάθεια που γίνεται με μεράκι, και με σκοπό να φέρουμε όσο πιο σύντομα μπορέσουμε το προιόν αυτό στη διάθεση των ενδιαφερομένων, ως απατεωνίστικη τακτική, ότι θέλουμε να “γδάρουμε” τους Έλληνες καταναλωτές, και ό,τι άλλο, επιεικώς μας αδικεί και μας αποθαρύνει. Και ασφαλώς μια εταιρεία δεν μπορεί να φέρνει προιόντα “μαύρα”,δηλ. χωρίς εκτελωνισμό και την επιβάρυνση του ΦΠΑ.
Δεν θεωρούμε επίσης πρακτικές κάποιων εταιρειών που επίσημα διακινούν προιόντα της Apple (όπως iphone) αντίστοιχες του επιπέδου των προιόντων της Apple. Μια απ’αυτές θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα : iPad με € 569 euro αλλά μπείτε σε λίστα αναμονής , να σας μετρήσουμε, να δούμε πόσα iPad θα φέρουμε και μετά απο κανα δυο μήνες βλέπουμε αν θα σας δώσουμε. Α! και αν έχετε και κανένα μέσο, να σας βάλουμε πιο μπροστά στη λίστα αναμονής. !@$!#@$%@#%@#$%^$#@%
:)

Φιλικά

Βασίλης
Top Systems



#25   johnap

johnap

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/08/2016 - 09:54

Αγόρασα iPhone 6s Plus από το κατάστημα στην Ομόνοια και μέσα σε 3 μέρες εχω πρόβλημα με την συσκευή. Μου βγάζει "No Service" και δεν βρίσκει δικτυο. Δυστυχώς δεν θα ξαναγοράσω πάλι iPhone απο εκεί.

#26   vdkour

vdkour

    iPH Master

  • 5.829 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/08/2016 - 10:01

Αγόρασα iPhone 6s Plus από το κατάστημα στην Ομόνοια και μέσα σε 3 μέρες εχω πρόβλημα με την συσκευή. Μου βγάζει "No Service" και δεν βρίσκει δικτυο. Δυστυχώς δεν θα ξαναγοράσω πάλι iPhone απο εκεί.

εχω την εντυπωση οτι το καιζερ δινει doa για 7 ημερες.να τους το πας πισω και να σου δωσουν καινουργιο σφραγισμενο.απο την αλλη δοκιμασε ενα hard reset γιατι μπορει να εχει κολλησει.η καρτα σου ειναι κομμενη η κανονικη;

#27   pakos30

pakos30

    iPH Hero

  • 4.038 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/08/2016 - 11:07

Το Kaiser όντως δίνει doa μιλαει σωστά ο Τολης και όντως όλα αυτά τα μαγαζιά βγάζουν μηδαμινά ποσά κέρδους από νέες συσκευές στοχεύουν στην ποσότητα...




Sent from my iPhone using Tapatalk

#28   vdkour

vdkour

    iPH Master

  • 5.829 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/08/2016 - 11:13

Το Kaiser όντως δίνει doa μιλαει σωστά ο Τολης και όντως όλα αυτά τα μαγαζιά βγάζουν μηδαμινά ποσά κέρδους από νέες συσκευές στοχεύουν στην ποσότητα...




Sent from my iPhone using Tapatalk

Μαρκος*

#29   pakos30

pakos30

    iPH Hero

  • 4.038 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/08/2016 - 11:20

Σορυ ρε φίλε


Sent from my iPhone using Tapatalk

#30   johnap

johnap

    iPH newbie

  • 0 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/08/2016 - 13:19

Μονο για τα iPhone δεν δίνουν doa!! Το γράφει ξεκάθαρα στο site τους και τους πήρα και τηλέφωνο. Τελικά το πήγα στην Apple και περιμένω απάντηση για το θέμα της εγγύησης επειδή το έχω αγοράσμενο απο το συγκεκριμένο κατάστημα λόγω που δεν είναι από official seller της Ελλάδας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες