Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Από τις 4 ίντσες του iPhone 5/5S στις 4.7 ίντσες του iPhone 6. Πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ομαλά η μετάβαση;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   nikosfr4

nikosfr4

    iPH User

  • 171 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 21/04/2014 - 09:09

Ενα λεμε εάν βγάλει κινητό με τοσο χαμηλή ανάλυση θα χάσει πολυ κόσμο. Οταν το full hd ειναι λιγο πλέον εμείς που παμε με 1000+... Ειμαι κάτοχος απο το 3G αλλα Δυστυχώς εάν το νέο iphone δεν εχει δυο απο τα παρακάτω δεν θα το αναβάθμισω : fm,επέκταση μνήμης,full hd και πάνω! Ενταξει κάποτε λέγαμε για τα 5ιντσα κλπ αλλα πλέον αν κάνουμε και εμείς μια κολότούμπα και να έχουμε ενα μεγαλύτερο iphone με περισσότερες δυνατότητες!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Aristz

Aristz

    iPH newbie

  • 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/04/2014 - 12:50

επειδή πολύ πρόσφατα με απασχόλησε το θέμα για 2 φορά καθώς η πρώτη ήταν για μετάβαση από 4s σε 5 και τώρα από 4s σε 5s τελικά πήρα το galaxy s4 και έχω να πω ότι ειδικά στα χρήματα που κάνει αυτή τη στιγμή είναι η πιο αξιόλογη αγορά για κάποιον που έχει άλλο 1 κινητό ώστε να καλύπτει τις βασικές του ανάγκες με το άλλο (στην περίπτωση μου 4s) αλλά πλέον δεν διαννοουμαι καν να ανοίξω εφαρμογές με το iphone... δυστυχώς η ευτυχώς για όλους εμάς που πέρναγαμε ώρες μπροστά στο αγαπημένο μας iPhone και νιώσαμε υπέρ καλυμμένοι ήρθε η ώρα της μεγαλύτερης οθόνης. .. να συμπληρώσω ότι στις 4.9" είναι οριακά μεγαλύτερο από ότι θα το ήθελα για χρήση με 1 χέρι γιαυτό νομίζω ότι αν η Apple πάει σε λίγο μικρότερο θα μπορέσει να καλύψει και τις 2 ανάγκες και για μεγαλύτερη οθόνη και για χρήση τηλεφώνου με 1 χέρι και έτσι θα με ξανά κερδίσει σαν καταναλωτή. ..

#18   crisk

crisk

    iPH Enthousiast

  • 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/04/2014 - 16:05

Τα 4.7'' είναι υπερ-αρκετά, ακόμα και για μας τους πιο μεγαλύτερους ηλικιακα (νταξει, δεν είμαι και χουφταλο! Λολ).

Παραπάνω δεν το λες κινητό, θα το πεις... iPad mid-mini 2 Retina (χαχαχα).

Τα 4.7'' είναι σούπερ, πιστέψτε με. Μια χαρά θα μας βολέψει το κινητάκι, απ' την τορινή (λίγη) οθόνη που έχει (5άρια και άνω).

 

Όσο αφορά για σπέσιαλ χαρακτηριστικά; Εφόσον παρήλθε η Τζομπς εποχή (και εφόσον η εταιρεία έχει "ξεφύγει" ήδη απ' του Στηβ τα πρότυπα - μπορεί σε λίγο να δούμε και πλήρης υποστήριξη Flash άμα λάχει!), θα ήθελα αν μας έκανε το χατήρι η μαμά-Μήλο να προσθέσει αυτή την κωλο-επέκταση μνήμης που οι πάντες άλλοι έχουν, να προσθέσει μια αντένα-ράδιο για να μην είναι "απαραίτητο" να 'μαστε μόνιμα με 3G για ν'ακούμε ένα σταθμό (που να πάρει!) και η ανάλυση της οθόνης (άσχετα με τις ίντσες) να 'ναι άκρως εντυπωσιακή για τα σημερινά δεδομένα (πχ. τα 1136 x 640 pixels ανάλυση που έχει το 5ς είναι "κομματάκι" προηγούμενης εποχής, δεν νομίζετε; )


Τελευταία επεξεργασία από: crisk, 21/04/2014 - 16:06


#19   mtifosi

mtifosi

    iPH Member

  • 258 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 21/04/2014 - 17:54

Αυτο το κολλημα με την αυξηση της αναλυσης στα κινητα δεν το καταλαβα. Ικανοποιητικο ειναι οποιαδηποτε αναλυση σου δεινει σε σχεση με τις ιντσες πανω απο 300ppi. Δεν εχει και πολυ νοημα να εχεις στα κινητα υπερ-υψηλες αναλυσεις καθως ζοριζεις τον επεξεργαστη τους υπερβολικα με αποτελεσμα να ζεσταινονται πολυ και να εχουν το λεγομενο throtling στις απαιτητικες εφαρμογες.






Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες