Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   sdk

sdk

    iPH Member

  • 236 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 04/06/2014 - 10:24

Μια σημαντική ερώτηση έχω εγώ και δεν έχω δει ξεκάθαρη απάντηση ακόμα.

 

Μπορούμε να κάνουμε restore σε 7.1 αν δεν παλεύεται η 8;

 

Την έχω κατεβάσει από χθες και το σκέφτομαι να την περάσω ή όχι ακόμα.

 

Πάντως στο dev center της Apple γράφει ξεκάθαρα

 

  • Devices updated to iOS 8 beta can not be restored to earlier versions of iOS. Only registered development devices will be able to upgrade to future beta releases and the final iOS software.


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/06/2014 - 10:34

την πέρασα και εγώ σε ένα 4s που έχω για τέτοια δεν βλέπω καμια διαφορα στην ταχύτητα του λογισμικού
κλασικά ios 7 είναι



#48   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/06/2014 - 10:41

Η apple είναι απαράδεκτη.

Η στάση της είναι αλαζονική και γράφει στα παλιά των υποδημάτων της όσους την στήριξαν και αγόρασαν τις πανάκριβες αλλά πάμφθηνες κατασκευαστικά , συσκευές της.

Είναι απαράδεκτη με κεφαλαία γράμματα , όταν απαγορεύει σε προηγούμενους πελάτες της να χρησιμοποιήσουν την νέα έκδοση λογισμικού της.

Είναι στυγνός Εκβιασμός, να αναγκάζει τους παλαιούς πελάτες της, να πετάξουν την παλιές συσκευές τους, που αγόρασαν πανάκριβα, δίνοντας έναν μισθό για να αγοράσουν την καθεμία για να αυξήσει τις πωλήσεις της, χωρίς να ρωτά τους πελάτες της, αν πραγματικά έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν τις νέες συσκεύες της ή αν πραγματικά χρειάζονται το siri και το δακτυλικό αποτύπωμα ,στην καθημερινότητα τους.

Δείχνει μεγάλη αλαζονία και ότι έχει καβαλήσει μεγάλο καλάμι, επειδή πέτυχε η διαφημιστική της καμπάνια ανά τον κόσμο, δείχνοντας την πλήρη αδιαφορία της για όσους την στήριξαν μέχρι και σήμερα.

Θα πρέπει να αλλάξει στάση, αν δεν θέλει να χάσει υποστηριχτές και πελάτες και αν θέλει να παραμείνουν στην apple οι πελάτες της και όχι να μετακινηθούν σε άλλες εταιρίες με περισσότερες προσφορές και πάμφθηνες ΄σε σχέση με την apple, συσκευές.

 

 

Φίλε μου nik198x, δεν μίλησα καθόλου για δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν με ενδιαφέρει και θεωρώ ότι είναι αντισυνταγματικό να σου παίρνουν το δαχτυλικό αποτύπωμα συν τοις άλλοις και τα άλλα προσωπικά σου δεδομένα και να τα διαχειρίζονται και εγώ δεν ξέρω ποιος;
Και νομίζεις ότι επειδή κάνει τακτικά αναβαθμίσεις ότι είναι και επιτυχείς;

Τι να το κάνω εγώ όταν απο την ώρα που πήρα τις συσκευές της το σήμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Η μπαταρία τελειώνει αμέσως με κάθε καινούργια αναβάθμιση, η μπαταρία υπερθερμαίνεται πάρα πολύ, η αγορά είναι πανάκριβη σε σχέση με το κόστος κατασκευής, η εστίαση σε ένα πράγμα είναι ανύπαρκτη απο το 3G κιόλας και υποστήριξη αρχείων flash είναι ανύπαρκτη, η Έλλειψη ραδιοφώνου, η έλλειψη αύξησης της χωρητικότητας με κάρτες, η παντελής έλλειψη HDMI και άλλων που αν τα σκεφτείς συνεχίζεις το γράψιμο.

Και εσύ φίλε μου μένεις στο περιτύλιγμα;

Για το περιτύλιγμα πρόκειται!

Θεωρώ ότι δεν μετράει αν αλλάξει το καπάκι ,αυξήσει τα πίξελ στην κάμερα και κάνει λίγο καλύτερο τον επεξεργαστή σε σχέση το προηγούμενο μοντέλο και προσθέσει το siri και το δακτυλικό αποτύπωμα, όταν παραμένουν τα ίδια προβλήματα, με το σήμα, την μπαταρία ενώ συγχρόνως αδιαφορεί πλήρως για την ληστεία που κάνουν οι επιτήδειοι στην Ελλάδα που τις πωλούν πανάκριβα και όταν δεν ελέγχει τους μεταπωλητές της αν κάνουν σωστά την δουλειά τους, δηλαδή αν αντικαθιστούν τις ελαττωματικές της συσκευές με καινούργιες ,δίχως να ταλαιπωρούνται και δυσαρεστούνται οι πελάτες της.
Σε αυτό το κομμάτι απέχει και θέλει πιστεύω να απέχει γιατί κερδίζει αρκετά με την ληστεία στην οποία προβαίνουν οι εταιρείες που πωλούν αυτές τις συσκευές εν καιρώ κρίσης ,με τοκογλυφικό τρόπο.

Γιατί θα το καταλάβαινα αν μία συσκευή στοιχίζει στην apple 250 δολάρια να την πωλούσαν στην Ελλάδα 300 ευρώ (αν και πάλι ακριβά είναι) ,αλλά πως να καταπιείς το 600,700,800 και 900 ευρώ;

Γι' αυτό πιστεύω ότι το να αδιαφορεί για όσους την στήριξαν με προηγούμενα μοντέλα της και να τους σπρώχνει εκβιαστικά για να αγοράσουν τις νέες συσκευές της και για να αυξήσει τις πωλήσεις της, είναι μεγάλο σφάλμα και δείχνει αλαζονεία , θράσος και ότι καβάλησε καλάμι και γράφει στα παλιά των υποδημάτων της,  εκείνους που την υποστήριξαν με τα λεφτά τους.

Προσωπικά αν δεν αλλάξει αυτό σύντομα, δεν θα ξανά ασχοληθώ με το αντικείμενο, διότι μόνο προβλήματα μου προσφέρει και πολλούς πεταμένους παράδες!

 

 

Αν θεωρείς φίλε μου η έλλειψη σήματος, η υπερθέρμανση της μπαταρίας, η αδιαφορία για τις ελαττωματικές της συσκευές που ρίχνονται στην αγορά για πώληση, χωρίς κανένα έλεγχο, ότι μπορούν να διαγραφούν, με καινούργιο σμιλευμένο καπάκι, λίγο καλύτερη κάμερα, λίγη περισσότερο επεξεργαστική δύναμη και πολλά φανταχτερά γραφικά ότι μπορούν να απομακρύνουν αυτά τα προβλήματα, τότε τι να άλλο να σου πω;

Η έλλειψη ραδιοφώνου (δεν μιλώ επί πληρωμή και αναφέρομαι στο τοπικό ραδιόφωνο) , η έλλειψη αύξησης της χωρητικότητας, η έλλειψη HDMI, η έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης της ληστείας που γίνεται μέχρι και σήμερα απο τις εταιρείες που πωλούν τις συσκευές της και μιας καλά σχεδιασμένης πολιτικής αντιμετώπισης πελατών που αγόρασαν ελαττωματικές συσκευές της και η γρήγορη αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, ότι είναι ασήμαντα πράγματα και ότι όλα τα διαγράφουν τα γραφικά και η τοποθέτηση της κάμερας αντί αριστερά στα δεξιά ή πάνω ή με το καπάκι που έγινε πιο λεπτό και απο άλλο υλικό, νομίζω ότι μένεις στο περιτύλιγμα και όχι στο ουσιώδες μέρος του πράγματος.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν θέλεις να βγάλεις την κάρτα πληρωμής που έχεις, πρέπει υποχρεωτικά να βάλεις λεφτά μέσα για να συνεχίσεις τις δωρεάν αγορές και σου τις απαγορεύει;

Επίσης δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αναβάθμισε το app store και το έδωσε στην κυκλοφορία όταν σέρνεται η δεν παρουσιάζει ότι αναζητάς;

Θεωρώ ότι η apple παίζει μαζί μας, μαζεύοντας εκατοντάδες χρήματα, στοιχηματίζοντας στα ωραία γραφικά της και ότι δεν κάνει ουσιαστικά και σοβαρή δουλειά, όταν όλα αυτά τα προβλήματα που προανέφερα τα αφήνει να ταλανίζονται και αδιαφορεί πλήρως για την εξάλειψη τους.

Γι' αυτό λέω ότι δεν θα ξανά αγοράσω ποτέ apple συσκευή και βάζω ένα μεγάλο «ΟΧΙ» γιατί και οι οικονομικές συνθήκες είναι πολύ κρίσιμες και η υπομονή μου εξαντλήθηκε και δεν μπορώ να παίζω το παιχνιδάκι κάποιων που εκμεταλλεύονται την διαφημιστική τους καμπάνια για να θησαυρίσουν , χωρίς να τριπλοελέγξουν ότι φτιάχνουν.

Γιατί σκεφτείτε να κάνατε εσείς κάτι τέτοιο και να είχατε ανταγωνίστρια την apple, τι θα σας έλεγε ε; «Αδιαφορεί για τους πελάτες της και η απόδειξη ότι δεν κάνει καλά την δουλειά της είναι οι αναβαθμίσεις που ανεβάζει για να διορθώσει τα προβλήματα που δημιούργησε και τα οποία δεν διορθώνει ..» και άλλα πολλά.

Αλλά τώρα όλοι μιλούν γι' αυτήν με τα καλύτερα λόγια, γιατί πέρασε το μήνυμα της ότι είναι η δήθεν πρώτη εταιρεία στον τομέα των έξυπνων τηλεφώνων, αλλά χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι στους πελάτες της, κατά την γνώμη μου.

Όταν τους εκβιάζει να αγοράσουν τις νέες συσκευές της, για να αυξήσει τις πωλήσεις της και για να κοκορεύεται στην συνέχεια για το νέο κατόρθωμα της, που στην ουσία θα το έχει κατασκευάσει η ίδια και δεν θα έχει επέλθει από την εκούσια θέληση των υποστηρικτών της.

Ωχχ Θεε μου ... τι παραληρημα ειναι αυτο ??

Ποιος σε εκβιαζει μωρε ?? Ξυπνησες κανενα βραδυ και βρηκες απο πανω σου τον χοντροκ*λη Schiller να σου 'χει βαλει το μαχαιρι στο λαιμο για να παρεις το καινουριο iPhone ??

Ασε το δραμα και δες τα πραγματα οπως ειναι :

 

Αν σου αρεσει το αγοραζεις αν δεν σου αρεσει δεν το αγοραζεις και κοιτας αλλου

Αν σου κανει το αγοραζεις, αν δεν σου κανει δεν το αγοραζεις και κοιτας αλλου.

Αν εχεις λεφτα το αγοραζεις , αν δεν εχεις λεφτα δεν το αγοραζεις (η ζητας απο την νονα σου η τον Αη βασιλη να στο φερουν).

 

Η Apple δεν ειναι η νονα σου. Η Apple δεν ειναι ο Aη Βασιλης !

 

Η αγορα ειναι γεματη, ο ανταγωνισμος υγειεστατος, οι επιλογες πολλές ... Το μονο που χρειαζεται ειναι να φερθεις σαν ωριμος καταναλωτης και να αφησεις τα δραματα κατα μέρος !!



#49   mihalis

mihalis

    iPH Addict

  • 681 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/06/2014 - 10:48

Όσοι παραπονιέστε για το iPhone 4 που πηρε 4 εκδόσεις iOS δεν μπορω να το καταλάβω..
Όσοι περιμένανε το iOS 8 για να πουν δεν εχει ραδιόφωνο,Bluetooth και υπέρυθρες μάλλον κάτι λάθος κάνανε τόσα χρονια που είχαν iPhone.
Οπως λεει και ο φίλος παραπάνω δόξα το θεό έχουμε πολλές επιλογές για να πάρουμε οτι μας καλύπτει περισσότερο.

#50   dreamer87

dreamer87

    iPH Member

  • 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/06/2014 - 10:58

Μια παρατηρηση. Αν δεν θες να κανεις update γιατι εχεις παλια συσκευη μην το κανεις κ τελειωσε η υποθεση. Αν εχεις απαιτηση το iphone 4 να τρεχει το νεο λογισμικο με το 5s ενω ειναι 3 χρονια παλιοτερο τοτε γελιεσαι. Το ιδιο συμβαινει κ στα android και βλεπεις συσκευες ναυαρχιδες να παιρνουν το μεγιστο 2 αναβαθμισεις. Ειχα και note 3 και htc και galaxy και ξερω απο android. Τοα δαχτυλικο αποτυπωμα αν διαφωνεις απλα δεν το δινεις. Δεν χρειαζεται να κραζεις,αυτος ειναι ο κοσμος της τεχνολογιας κ παντα θα βλεπεις τους ανταγωνιστες καλυτερους αλλα οταν θα πηγαινεις σε ανταγωνιστη παλι θα χεις 1000 παραπονα. Δεν υπαρχει η καλυτερη συσκευη η η καλυτερη εταιρια. Εφυγα απο ios και περιπλανηθηκα στα android καποια χρονια κ τωρα παλι πισω και η γνωμη μου ειναι αυτη. Οταν σου χαλασει το iphone δες τι χρηματα θες να διαθεσεις κ παρε οτι σου αρεσει περισσοτερο χωρις να περιμενεις οτι εξασφαλισες υποστηριξη και καλη λειτουργια για χρονια γιατι αυτο κανεις δεν το εγγυαται

#51   Thansimo

Thansimo

    iPH newbie

  • 57 μηνύματα
  • Twitter:@ThanosSimo
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:simo79

Δημοσίευση 04/06/2014 - 11:06

Μια ερωτηση οποιος ξερει! Η εφαρμογη Health με ποιον τροπο θα λειτουργει??? Χρειαζεται καποια αλλη συσκευη που θα μετραει π.χ πιεση, θερμοκρασια και λοιπα??



#52   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/06/2014 - 11:08

Και εγώ αυτό ψάχνω τώρα

#53   valsamis

valsamis

    iPH Elite Poster

  • 2.579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 04/06/2014 - 11:09

Μια ερωτηση οποιος ξερει! Η εφαρμογη Health με ποιον τροπο θα λειτουργει :huh: Χρειαζεται καποια αλλη συσκευη που θα μετραει π.χ πιεση, θερμοκρασια και λοιπα??

απο οτι καταλαβα αυτο που δειξανε ειναι οτι υπαρχουν εφαρμογες που χρησημοποιουν εξωτερικες συσκευες πχ πιεσοπετρα κτλ αλλα αποθηκευουν τα δεδομενα μονο στις εφαρμογες τους, με το health kit θα μπορουν να αποθηκευουν στην καρτελα σου..  οποτε αν το iwatch περνει ενδιξεις θα μπορει και αυτο να τα αποθηκευει στην καρτελα σου και ολα τα στοιχεια απο ολες τις εφαρμογες θα ειναι σε ενα μερος


IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me


#54   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 04/06/2014 - 11:11

απο οτι καταλαβα αυτο που δειξανε ειναι οτι υπαρχουν εφαρμογες που χρησημοποιουν εξωτερικες συσκευες πχ πιεσοπετρα κτλ αλλα αποθηκευουν τα δεδομενα μονο στις εφαρμογες τους, με το health kit θα μπορουν να αποθηκευουν στην καρτελα σου..  οποτε αν το iwatch περνει ενδιξεις θα μπορει και αυτο να τα αποθηκευει στην καρτελα σου και ολα τα στοιχεια απο ολες τις εφαρμογες θα ειναι σε ενα μερος

Ετσι ακριβως !!



#55   Thansimo

Thansimo

    iPH newbie

  • 57 μηνύματα
  • Twitter:@ThanosSimo
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:simo79

Δημοσίευση 04/06/2014 - 11:17

απο οτι καταλαβα αυτο που δειξανε ειναι οτι υπαρχουν εφαρμογες που χρησημοποιουν εξωτερικες συσκευες πχ πιεσοπετρα κτλ αλλα αποθηκευουν τα δεδομενα μονο στις εφαρμογες τους, με το health kit θα μπορουν να αποθηκευουν στην καρτελα σου..  οποτε αν το iwatch περνει ενδιξεις θα μπορει και αυτο να τα αποθηκευει στην καρτελα σου και ολα τα στοιχεια απο ολες τις εφαρμογες θα ειναι σε ενα μερος

Αααα καταλαβα! Ευχαριστω!



#56   dreamer87

dreamer87

    iPH Member

  • 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/06/2014 - 11:19

Το dictation στα ελληνικα δουλευει καλα; Θα ναι πολυ χρησιμο το να μπορεις να στελνεις τετοια sms

#57   dominator

dominator

    iPH Hero

  • 3.533 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 04/06/2014 - 11:19

απο οτι καταλαβα αυτο που δειξανε ειναι οτι υπαρχουν εφαρμογες που χρησημοποιουν εξωτερικες συσκευες πχ πιεσοπετρα κτλ αλλα αποθηκευουν τα δεδομενα μονο στις εφαρμογες τους, με το health kit θα μπορουν να αποθηκευουν στην καρτελα σου.. οποτε αν το iwatch περνει ενδιξεις θα μπορει και αυτο να τα αποθηκευει στην καρτελα σου και ολα τα στοιχεια απο ολες τις εφαρμογες θα ειναι σε ενα μερος


Πλέον θα βλέπεις τα γερόντια με iPhone 6 και iwatch για να είναι συνέχεια ενημερωμένοι

#58   nik198x

nik198x

    iPH Enthousiast

  • 461 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 04/06/2014 - 11:34

Η Apple δεν ειναι η νονα σου. Η Apple δεν ειναι ο Aη Βασιλης !

 

Ποτέ δεν ξέρεις... Και οι εργαζόμενοι της Apple κάποιους θα έχουν βαφτίσει :)



#59   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.564 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/06/2014 - 14:33

Πρόσβαση στη Nitro JavaScript και για τις υπόλοιπες εφαρμογές, πέρα απο τον Safari.

 

TSsg6UeM.png


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#60   dedalos

dedalos

    iPH Member

  • 273 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/06/2014 - 17:45

Μια σημαντική ερώτηση έχω εγώ και δεν έχω δει ξεκάθαρη απάντηση ακόμα.

Μπορούμε να κάνουμε restore σε 7.1 αν δεν παλεύεται η 8;

Την έχω κατεβάσει από χθες και το σκέφτομαι να την περάσω ή όχι ακόμα.

Πάντως στο dev center της Apple γράφει ξεκάθαρα

  • Devices updated to iOS 8 beta can not be restored to earlier versions of iOS. Only registered development devices will be able to upgrade to future beta releases and the final iOS software.


Μπορείς να πας σε 7.1.1 με DFU mode.

Έχω πάει στην 8 και έχω γυρίσει πάνω από 3 φορές.

Το dictation στα ελληνικα δουλευει καλα; Θα ναι πολυ χρησιμο το να μπορεις να στελνεις τετοια sms


Το dictation είναι καταπληκτικό. Με τα EarPods δούλευε σχεδόν τέλεια και ταχύτατα. Το δοκίμασα σε hangouts και εκτός του ότι απαντούσα πολύ γρήγορα ήμουν και σχεδόν αλάθητος.
Δεν μπορώ να φανταστώ εάν είχαμε και Siri τι θα "γινόταν".

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Google (1)