Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα οθόνης, λογισμικού ή μητρικής?


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   DRMACSOFT

DRMACSOFT

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2009 - 14:36

Καλησπέρα σε όλους, χρονια πολλα καλή Χρονιά.

Έχω το iPhone A1203/MA712LL 8gb.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δε ξέρω αν μου φταίει η οθόνη, η μητρική του ή το λογισμικό του. Πρίν κάνω αναβάθμιση σε 2.2. όλα ήταν μια χαρα. Το πρόβλημα είναι το εξής: η οθόνη , μπορεις να το κλείσεις, μπορείς να δουλέψεις σε όλη την οθόνη με τα εικονίδια, το cydia ανταποκρίνεται στις επιλογές, δεν μπορώ σε μερικές εφαρμογές ή παιχνίδια να κάνω χρήση το πάνω μέρος της οθόνης (περιοχή ωρας,σήματος κοκ). Δοκίμασα το touchscreen test με την αριθμομηχανή που λεει η apple και βρήκα πως στην επιστημονική μορφή της η αριθμομηχανή δεν μπορώ να επιλέξω το αριστερό μέρος(το πάνω δηλαδή άν ήταν όρθιο και όχι στο πλαι). Το έκανα restore και jailbreak δεκαδες φορές, έκανα downgrade απο 2.2 σε 2.1 τα ιδια πάλι. Τι συμβαίνει? Θέλει δώρο καινούργια οθόνη?

:'(



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2009 - 16:38

Απο μονο του το Status Bar (περιοχη ωρας,σηματος...) δεν κανει τιποτα εκτος και αν εγκαταστησεις το SBSettings.Μην ρωτησεις εδω τι ειναι αυτο.Πατα search λιγο πιο πανω.

#3   DRMACSOFT

DRMACSOFT

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2009 - 18:16

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ξέρω τι ειναι το sbsettings, ουτε αυτο λειτουργεί, αν δεις τι ακριβώς λέω θα καταλαβεις. Δεν ανταποκρίνετε στο calculator όπως το περιέγραψα όπως και κάποιες άλλες εφαρμογές ή παιχνίδια, δες το λινκ http://support.apple.com/kb/TS1827 εκει που λεει για το calculator, εχει προβλημα και λεει επιστροφή για επισκευή, μεταχειρισμένο το έχω πάρει και θα ήθελα να ξέρω που ωφείλεται αυτο, σε υλικο ή λογισμικό.

Ευχαριστώ.



#4   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2009 - 22:22

εε τοτε πες το προβλημα σου στη vodafone και πες τους να στο αλλαξουν.

#5   DRMACSOFT

DRMACSOFT

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2009 - 22:56

Μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε , έχεις δει πολλά A1203/MA712LL, απο αμερική είναι το iphone και οποιοδήποτε έχει απο πισω αυτην την ένδειξη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αλλά θα επιθυμούσα μια τεχνική άποψη και όχι βιαστική.


:o

#6   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2009 - 23:59

εε μη μας μπερδευεις με κωδικους πες μια και καλη οτι ειναι απο Αμερικη να τελειωνουμε ρε man.τελος παντων για ριξε μια ματια στο kinitomania.com

#7   nec

nec

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2009 - 03:00

προφανώς το τηλ. σου είχε ήδη deadzone με πειραγμένα τα touch settings και με το νέο firmware η ρύθμιση αυτή επανήλθε στο εργοστασιακό default.

κάνε edit to /Application/Preferences.app/touch.plist (ευκολός τρόπος με t-pot και total commander) και ψάξε για το PSSliderCell.

Θα δεις λιγο πιο κάτω οτι έχει την τιμη 3.5. Αυτό καθορίζει το οριζόντιο offset που ανταποκρίνεται η οθόνη στο touchscreen. Αφού έχεις dead zone στο πάνω μέρος, δοκίμασε να το μεγαλώσεις (δοκίμασε τιμές 7-10).

Προσοχη γιατι εαν το παρακάνεις τότε το touch point θα φύγει πάνω απο το δάχτυλό σου. (πχ θα πατάς το A και στην οθόνη θα βλέπεις οτι πατάς το Q)

μπορείς να προσθέσεις και το κρυφό μενού για τα touch settings με τις οδηγίες εδώ
http://limitededitio...se-sensitivity/





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες