Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Εχω προβλημα με τον γειτονα.

• Please log in to reply
44 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   masimenomilo

masimenomilo

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/11/2014 - 16:34

καλησπέρα σε ολους.ειμαι νεο μέλος στη παρεα σας και ειπα να στείλω ενα θέμα που εχω με εναν γειτονα και αν μπορειται να μου δωσετε τα φωτα σας.λοιπόν μένω σε μια γειτονία πολύ μικρή πάνω σε λόφο σε νοικιασμένο σπίτι το οποίο δεν έχει γκαραζ.στην διπλανή μονοκατοικία μένουν 4 άτομα δυο οι γονείς και δυο τα παιδιά με γκαράζ για δυο αυτοκίνητα το οποίο το έχουν κάνει κάτι σαν δωμάτιο χόμπι αποτέλεσμα να μην χωράει ούτε ποδήλατο.

η τακτική τους είναι να τα έχουν παρκαρισμένα στη σειρά και όταν θέλει να φύγει κάποιος ξεπαρκάρει βγαίνει έξω και βάζει το επόμενο αυτοκίνητο μπροστά ώστε να πιάνει δυο θέσεις και να μην μπορεί ο άλλος να τους ''πάρει'' τη θεση.μια φορά που ξεπάρκαρε και εγώ ερχόμουν από την πίσω μεριά μηηηηπως και βρω θέση έτρεξα να παρκάρω τραβάει χειρόφρενο και κατεβαίνει η κόρη του και κάθεται στη θέση πάρκινγκ όρθια και μου λέει ότι περιμένει να παρκάρει με ένα ύφος και ένα τουπέ εκνευριστικό και εγώ λέω από μέσα μου  έτσι είστε??τραβάω λοιπόν χειρόφρενο μπροστά από τη θέση και λέω έμεινε απο βενζίνη κρίμα δεν μπορω να το κουνήσω γιατι κλειδώνουν τα φρένα και το τιμόνι και θα το πάρει η κατηφόρα.
με τα πολλά να μην σας κουράζω κατέληξε να με απειλή με την τροχαία ο πατέρας της.δεν έχω πρόβλημα μονό εγω αλλα ολη η γειτονια.μπορω να κάνω  κατι??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   AggelakasK

AggelakasK

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 16:48

Κλασική περίπτωση νεοέλληνα ...άλλοι βάζουν καρέκλες , μπετονια, γλάστρες , ενίοτε και κανένα συνταξιούχο τις ώρες αιχμής ......
Επειδή λοιπόν καταλαβαίνεις με τι εχεις να κανείς , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κανείς είναι να αναρωτηθείς αν αξίζει να ασχοληθείς , καθώς θα τον τρως στην μάπα για όσο μένεις εκεί ...αφού πεις οκ ας ασχοληθώ , βάλε το αυτοκίνητο και απλά άσε να καλέσουν την τροχαία ..Από την στιγμή που ΔΕΝ παράνομα παρκαρισμένος στα @@@@@ σου δεν σου κάνουν τίποτα , σε αυτόν όμως θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις , θα γίνει και ρόμπα

#3   masimenomilo

masimenomilo

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:14

Κλασική περίπτωση νεοέλληνα ...άλλοι βάζουν καρέκλες , μπετονια, γλάστρες , ενίοτε και κανένα συνταξιούχο τις ώρες αιχμής ......
Επειδή λοιπόν καταλαβαίνεις με τι εχεις να κανείς , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κανείς είναι να αναρωτηθείς αν αξίζει να ασχοληθείς , καθώς θα τον τρως στην μάπα για όσο μένεις εκεί ...αφού πεις οκ ας ασχοληθώ , βάλε το αυτοκίνητο και απλά άσε να καλέσουν την τροχαία ..Από την στιγμή που ΔΕΝ παράνομα παρκαρισμένος στα @@@@@ σου δεν σου κάνουν τίποτα , σε αυτόν όμως θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις , θα γίνει και ρόμπα

το θέμα είναι οτι αυτος ειναι πρωην αστυνόμος και θα ευνοηθεί πιστεύω στο σημείο που ουτε καν σύσταση θα του κανουν.απο την αλλη εχει βάλει κάμερα στη κολονα της δεη που κοιτάζει τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο μην του τα πειράξει κάνεις.
εχει ξεφύγει η κατάσταση και νομίζει πως ειναι ο σεριφης της γειτονίας. εγω ειχα μια ιδεα με δυο τρια παιδια της γειτονίας που κάνουμε λιγακι παρεα και εχουν σπαστεί. λεμε το βράδυ της κυριακής ξημερώματα βασικά να βάλουμε μια κορδέλα με δυο τρεις φωτοτυπίες να γράφουν οτι και καλα το πρωι της τριτης να μην σταθμεύσουν αυτοκίνητα λογω εργασιών δεη και μολις τα παρει να παμε και να παρκάρουμε εμεις και να του κανουμε το ιδιο πραγμα,θα μου πειτε οτι γινομαστε το ιδιο με αυτον αλλα ειληκρινα σας μιλαω εχει παρατραβήξει και επειδη εχω μαθει να μην ειμαι ρουφιάνος και να παιρνω τηλ την αστυνομία για κατι τετια λεμε να του την κανουμε ετσι. εδω μια μερα ηρθε βυτιοφόρο να βάλει πετρέλαιο στον απεναντι (πιστεψτε το ειναι αληθεια ακομη βαζουν πετρελαιο) και ειχε κλειση για 5 λεπτα το δρομο αυτος το παράτησε μπροστά και πηγε να φαει χωρις να τον νοιάζει πως θα φύγει ο αλλος. μιλαμε ειναι τρελος τελειος.

#4   AggelakasK

AggelakasK

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:20

Στο ξαναλέω ..από την στιγμή που ΔΕΝ θα είσαι παράνομα παρκαρισμένος μπορείς να είσαι όπου θέλεις !!!! Εννοείται πως ο νόμος απαγορεύει ρητά την βιντεοσκόπηση δημοσίου χώρου .Σύμφωνα με το άρθρο 14 Ν. 3917/2011:

«1. Η εγκατάσταση και λειτουργία συστημάτων επιτήρησης με τη λήψη ή καταγραφή ήχου ή εικόνας σε δημόσιους χώρους, εφόσον συνεπάγεται την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, επιτρέπεται μόνο για: α) τη διαφύλαξη της εθνικής άμυνας, β) την προστασία του πολιτεύματος και την αποτροπή εγκλημάτων προδοσίας της χώρας, γ) την αποτροπή και καταστολή εγκλημάτων που συνιστούν επιβουλή της δημόσιας τάξης, δ) την αποτροπή και καταστολή εγκλημάτων βίας, εμπορίας ναρκωτικών, κοινώς επικίνδυνων εγκλημάτων, εγκλημάτων κατά της ασφάλειας των συγκοινωνιών και εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας, όταν με βάση πραγματικά στοιχεία συντρέχουν επαρκείς ενδείξεις ότι τελέσθηκαν ή πρόκειται να τελεσθούν τέτοιες πράξεις και ε) τη διαχείριση της κυκλοφορίας».

Κατ’ αρχήν, δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση καμερών σε δημόσιο χώρο από ιδιώτη που σκοπό έχει την προστασία αγαθών και προσώπων, εκτός από τις περιπτώσεις που ορίζει η Οδηγία 1/2011 (άρθρο 6) της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως π.χ σε περίπτωση λήψης εικόνας από παράπλευρες οδούς ή/και πεζοδρόμια, λόγω της φύσης του χώρου, όταν δηλαδή βρίσκονται στην περιοχή δημόσια κτίρια, ATM μηχανήματα κ.λ.π.
Αυτά!
Άλλος ο χαβαλές αλλά μερικά πράγματα έχουν χάσει κάθε μέτρο

#5   Super

Super

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:43

κάνε μία καταγγελία για την κάμερα και είσαι οκ.

#6   masimenomilo

masimenomilo

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:53

κάνε μία καταγγελία για την κάμερα και είσαι οκ.

το ειχα πει στον σποιτονυκοκοιρη μου και μου ειπε αυτα να τα κανω στην παλια μου γειτονια και εδω να μην προκαλω φασαριες και προβληματα.του το ειχα πει γιατι ειναι παλιος εδω μηπως και του ελεγε κατι και για τα αμαξια και για τη καμερα επειδη ξερει ο ενας τον αλλο και θα βγω και ο χαζος της υποθεσης.

#7   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2014 - 17:54

Σωστά τα λένε τα παιδιά απαγορεύεται η κάμερα πήγαινε και στην ΔΕΗ κανε καταγγελία εφόσον ειναι στην στην κολώνα και κανε και μια χαζή ερώτηση στην ΔΕΗ μήπως σας κλέβει ρεύμα για την κάμερα ταχαμ ταχαμ

#8   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 08/11/2014 - 18:23

Φίλε μου μην χαλάς την ζαχαρένια σου. Για να σεβαστεί εσένα πρέπει πρώτα να σέβεται τον εαυτό του κάτι που δεν φαίνεται. Μυαλό δεν πρόκειται να του βάλεις όποτε άσε τον στην μίζερη ζωούλα του. Απλά αν θες τράβηξε το όσο δεν πάει όταν ξανά παρκάρεις εκεί. Να είσαι προετοιμασμένος και για καμία ζημιά στο αυτοκίνητο σου από μέρους του. Δυστυχώς στην Ελλάδα από θέματα σεβασμού κάποιοι πάσχουν...

#9   masimenomilo

masimenomilo

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 19:10

Φίλε μου μην χαλάς την ζαχαρένια σου. Για να σεβαστεί εσένα πρέπει πρώτα να σέβεται τον εαυτό του κάτι που δεν φαίνεται. Μυαλό δεν πρόκειται να του βάλεις όποτε άσε τον στην μίζερη ζωούλα του. Απλά αν θες τράβηξε το όσο δεν πάει όταν ξανά παρκάρεις εκεί. Να είσαι προετοιμασμένος και για καμία ζημιά στο αυτοκίνητο σου από μέρους του. Δυστυχώς στην Ελλάδα από θέματα σεβασμού κάποιοι πάσχουν...

εχεις δικιο.δυσκολα να βρούμε μια λυση και οσο για της ζημιές στα αυτοκίνητα  ειναι γνωστός για τις φολες και τις γρατζουνιες στους υπολοίπους.ειναι δίκοπο μαχαίρι να ασχοληθούμε. να προσθέσω πάει στο πάρκο που έχουμε στη γειτονιά μας και πετάει κιμά με γυαλιά μεσα εγω προσωπικά εχω μαζεψει τουλάχιστον 2 φορές φολες του.   

#10   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 08/11/2014 - 19:23

Αυτό ανέφερε το στην φιλοζωική της περιοχής σου και θα φάει καλά...

#11   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2,599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/11/2014 - 19:35

Δυστυχισμένος άνθρωπος είναι .

Φυσιολογικός πάντως δεν ασχολείται όλη την ώρα με τα αυτοκίνητα και τα ζώα.

Ποιος ξέρει τι ζόρια τραβάνε σαν οικογένεια και ξεσπάνε σε τέτοια πράγματα.

Νομίζω πραγματικά δεν πρέπει να ασχοληθείς δεν αξίζει τον κόπο. Αστούς στην μιζέρια τους.

Μόνο τα ζώα λυπάμαι με τις φόλες , αν τον πετύχεις να τις πετάει βγάλτον μια φωτογραφία και στείλτη στην φιλοζωική της περιοχής σου.

Κατα τα άλλα γνώμη μου μην μπλέχτεις δεν ξέρεις τι προβλήματα και τρέλα κουβαλάει ο κάθενας.

#12   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 20:48

Για τις φολες, βγαλε φωτο και αναρτησε την στο facebook

Εχει τοσες οργανωσεις σε ολη την Ελλαδα, που ασχολουνται με τα αδεσποτα, που δεν θα την γλυτωσει

Χωρια που αλλαξε και η νομοθεσια προσφατα

Αν δεν κανω λαθος, θεωρειται πλεον Κακουργημα, με ποινη φυλακισης

Για το παρκαρισμα, δυστυχως ειναι δημοσιος χωρος κι οποιος προλαβει

Η αλλαγη του υπογειου παρκιγκ ομως σε δωματιο, ειναι παρανομια

Αν αποφασισεις να το καταγγειλεις, θα εχει προστιμο

Δεν σε προτρεπω να πραξεις κατι απο τα παραπανω, απλα σε ενημερωνω

#13   masimenomilo

masimenomilo

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2014 - 22:22

Για τις φολες, βγαλε φωτο και αναρτησε την στο facebook

Εχει τοσες οργανωσεις σε ολη την Ελλαδα, που ασχολουνται με τα αδεσποτα, που δεν θα την γλυτωσει

Χωρια που αλλαξε και η νομοθεσια προσφατα

Αν δεν κανω λαθος, θεωρειται πλεον Κακουργημα, με ποινη φυλακισης

Για το παρκαρισμα, δυστυχως ειναι δημοσιος χωρος κι οποιος προλαβει

Η αλλαγη του υπογειου παρκιγκ ομως σε δωματιο, ειναι παρανομια

Αν αποφασισεις να το καταγγειλεις, θα εχει προστιμο

Δεν σε προτρεπω να πραξεις κατι απο τα παραπανω, απλα σε ενημερωνω

ειναι πολυ κατατοπιστικα τα οσα ειπες και σε ευχαριστώ πολυ αλλα ερχόμαστε στα λογια μου.εχει γινει επώνυμη καταγγελία απο γείτονα που έφαγε ο σκύλος του τη φολα του αξιαγάπητου γείτονα και μολις ηρθε η αστυνομια εφυγε λέγοντας οτι δεν την εφαγε και άνθρωπος και αν την έτρωγε δεν θα κανατε τοσο ντορο.

#14   pats

pats

iPH Contributor

• 1,566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 08/11/2014 - 23:28

παρε την φιλοζωικη,κατηγγειλε το περιστατικο και μετα ενημερωσε τον Δημο που ανηκεις.να εισαι σιγουρος ότι θα ερθει ο ιδιος ο Διοικητης του αστυνομικου τμηματος διοτι πλεον είναι αυτεπαγγελτη η κακοποιηση ζωων.....

οσο για τους αστυνομικούς που σου ειπαν αυτό.μαλλον θα ηταν οι γνωστοι αργομισθοι κοιλαράδες που τους πληρωνουμε για να κάθονται σε ένα γραφειο...

#15   man8os

man8os

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iMac 21.5 , macbook 12

Δημοσίευση 09/11/2014 - 00:40

Αρέ η πολυ ελευθερία μας έφαγε , ο καθένας κανει οτι θελει(εννοειται οτι δεν εξαιρούμε ) ... Καριολακια του τρίπτυχου ψωμί,παιδια,ελευθερία !!!! Ουστ

Τελευταία επεξεργασία από: man8os, 09/11/2014 - 00:43.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες