Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Εχω προβλημα με τον γειτονα.

• Please log in to reply
44 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   man8os

man8os

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iMac 21.5 , macbook 12

Δημοσίευση 09/11/2014 - 00:46

Pats αγαπητέ ειμαι γεγονός οτι εαν κανεις γραπτή, επώνυμη κ τεκμηριωμένη καταγγελία για γρανάζι , απλά θα βρεις κ το μπελά σου απο πάνω δυστυχώς ....

Τελευταία επεξεργασία από: man8os, 09/11/2014 - 00:51.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 09/11/2014 - 01:09

Αν έχεις χέρια ριχτού ένα χέρι ξύλο και θα στρώσει και μένα στην γειτονιά μου έτσι κάνανε έξω από το Σπιτι μου και τώρα παρκαρω μόνο εγώ
Είναι χωριάτες που κατέβηκαν από την στανη και τα νομίζουν χωράφια τους

#18   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2014 - 01:20

Αν έχεις χέρια ριχτού ένα χέρι ξύλο και θα στρώσει και μένα στην γειτονιά μου έτσι κάνανε έξω από το Σπιτι μου και τώρα παρκαρω μόνο εγώ
Είναι χωριάτες που κατέβηκαν από την στανη και τα νομίζουν χωράφια τους

#19   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2014 - 01:23

Ναι ρε εδώ εμένα έξω από το Σπιτι μου παίρνει 3 αυτοκίνητα και ερχόταν μια από την γειτονιά και το έβαζε έτσι ώστε να μην μπαίνει κανείς έβαλα και εγώ αλλά 2 μιχανακια και για σας ....

#20   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 4,004 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 09/11/2014 - 01:44

Κ έλεγα ότι είναι υπερβολική η βλαμμενη η από πάνω μου που όταν παρκάρω το αμάξι στην "θέση" της απλωνει ρούχα χωρίς να τα στρίψει κ τρέχουν τα νερά στο αμάξι μου. Τελικά υπάρχουν κ χειρότερα.

Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 09/11/2014 - 01:45.

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#21   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2014 - 05:22

Κ έλεγα ότι είναι υπερβολική η βλαμμενη η από πάνω μου που όταν παρκάρω το αμάξι στην "θέση" της απλωνει ρούχα χωρίς να τα στρίψει κ τρέχουν τα νερά στο αμάξι μου. Τελικά υπάρχουν κ χειρότερα.

Να ξέρεις υπάρχει νόμος που απαγορεύει να ρίχνει νερά στον δρόμο πόσο σε ξένο αμάξι φωναζεις αστυνομία και τραβας μια μήνυση περιποιημένη

#22   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2014 - 08:53

Εγώ σου λέω να κανείς τα πάντα και να μην τον αφήσεις σε χλωρό κλαρι..οι παλαιολιθικοί σερίφηδες σε αυτήν την χώρα κάποτε πρέπει να μάθουν ν σέβονται ,αλλιώς πρέπει να παν στον αγύριστο .
Η αναλγησία το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας ειναι που επιτρέπει σε αυτούς να ευημερούν σε βάρους αλλων.
Όχι αγαπητέ κάνε ότι μπορείς ,απο επώνυμες καταγγελίες σε μπάτσους,φιλοζωικές δημοτικά συμβούλια,δημάρχους ,κανάλια ότι μπορείς κάνε ,ότι χρειαστεί !!!!
Το οφείλεις στον εαυτό σου αλλά και στα παιδιά σου αύριο,να έχεις προσπαθήσει...
Όλα τα αλλά περί μπελάδες και μπλεξίματα ειναι ειναι για αυτούς που έμαθαν να περπατούν με το κεφάλι σκυφτό ,Συχρονους ραγιάδες ισως???

#23   pats

pats

iPH Contributor

• 1,566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 09/11/2014 - 08:59

Pats αγαπητέ ειμαι γεγονός οτι εαν κανεις γραπτή, επώνυμη κ τεκμηριωμένη καταγγελία για γρανάζι , απλά θα βρεις κ το μπελά σου απο πάνω δυστυχώς ....

Μανθο δεν μπορει κανενας να σου κανει τιποτα....ειδικα με τοσους νομους που παραβιαζει...ειδικα με τις καμερες...ειδικα με τα ζωακια...καλα θα περασει φωναξε την φιλοζωικη αρκει να μπορεις να τεκμηριωσεις τις καταγγελιες ομως!!!

#24   masimenomilo

masimenomilo

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/11/2014 - 17:13

καλησπέρα παιδια εχω νεα για τον καλο μας γειτονα. σημερα κυριακη το πρωι ελειπε η κορη του και ο γιος του και ειχε βαλει δυο καρεκλες με μια σανιδα επανω για να κλεισει τη θεση επειδη ειχαν τραπεζι και περιμεναν κοσμο. λοιπον φερνω το αμαξι βγαζω τις καρεκλες και το βαζω εκει,καθως εβγαινα απο το αυτοκινητο ακουω ενα εεεεεπ απο τον κηπο του ανοιγει τη πορτα και μου λεει καλα δεν βλεπεις τις καρεκλες εγω ερχομαι να παιρνω πραγματα απο το σπιτι σου? περιμενω κοσμο ευκαιρια εψαχνες για να βαλεις το κουβα σου?κατεβαινω κατω και του λεω μεγαλε εχω στειλει μαιλ στη δεη για τις καμερες και εχει γινει επωνυμη καταγγελια στην αστυνομια απο μενα και δυο γειτονες για τις φολες σου και για τη καταχρηση δημοσιου χωρου και επειδη εισαι τοσο ξεροκεφαλος θα το τραβηξουμε ομαδικος εδω περα.ακοθσε αυτα και λεει ενα τηλεφωνο σας ςχω εδω περα εγω εχω αδεια για ολα δεν με πειραζει κανεις και πηγε μεσα στο σπιτι και καλα οτι μιλαει στο τηλεφωνο και μετα απο λιγο ποθ βγηκα στο μπαλκονι ειχε ερθει ενας συγγενης μαλλον και δειχνανε το μπαλκονι μου χαχαχαχα.

#25   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2014 - 19:10

Σωστός

#26   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2014 - 19:12

Και η κάμερες να της έχει δηλώσει στην ασφάλεια είναι νόμιμος . Στο λέω γιατί. Εχω και εγώ έξω στον δρόμο και το έχω πει στην ασφάλεια

#27   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/11/2014 - 19:16

Και η κάμερες να της έχει δηλώσει στην ασφάλεια είναι νόμιμος . Στο λέω γιατί. Εχω και εγώ έξω στον δρόμο και το έχω πει στην ασφάλεια

Μόνο που για να είσαι νόμιμος 100 τα 100 πρέπει να έχεις και προειδοποιητική πινακίδα που να ενημερώνει και να αναγραφεί και τον σχετικό νομο

#28   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2014 - 19:18

Οχι δεν χρειάζεται αρκεί να το έχεις πει και να μην κοιτάει σε πόρτα η παράθυρο γείτονα

#29   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2014 - 19:39

Μπορώ παρακαλώ να μάθω το λόγο για τον οποίο διαγράφτηκε το αρχικό μου ποστ (όχι η αντιπαράθεση με το άλλο μέλος).
Προσβαλει/ειναι αντίθετη με κάποιον κανονισμό του Φορουμ ,η κάτι άλλο; Ειναι η άποψη μου για το ερώτημα/πρόβλημα που έθεσε ο αρθρογράφος του νήματος!!

#30   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3,333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 09/11/2014 - 22:46

Κάμερες να "βλέπουν" σε δημόσιο χώρο και νόμιμες δεν υπάρχουν!!!!
Μόνο τράπεζες κλπ
Εδώ η Google και για να πάρει άδεια για ειδική εφαρμογή της πήρε 5-6 χρόνια!!!
Παράνομο φουλ.
Οι περισσότεροι άλλο δηλώνουν κι άλλο κάνουν!

Προχώρα και καλή δύναμη, είχα κι εγώ έναν και τον έστρωσα, τώρα θα τον περάσω κι ένα δικαστήριο να πλερώ να μάθει πως οι μαγκιές πλερώνονται!!!

Τελευταία επεξεργασία από: alej, 09/11/2014 - 22:47.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες